Αλλυλεγγύη στον Συναγωνιστή Αλέξανδρο

Η Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία, πανικόβλητη από την μαζική λαϊκή αντίσταση στην Προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, ψάχνει αποδιοπομπαίους τράγους και εξιλαστήρια θύματα για πρόκληση εντυπώσεων.

Τυχαίες συλλήψεις απλών πολιτών μετατράπηκαν σε «τρομερές επιτυχίες» της ΕΛ.ΑΣ.

Μέσα σε αυτές της προηγούμενης Κυριακής (20/1) και ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος, στο πρόσωπο του οποίου βρήκαν το καταλληλότερο θήραμα της δημοσιογραφικής και κυβερνητικής τους αλητείας.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, παρουσίαν τον από χρόνια Αυτόνομο και Ακομμάτιστο Συναγωνιστή μας ως ενεργούμενο της Χ.Α. για πρόκληση επεισοδίων, πλέκοντας παράλληλα ένα ευφάνταστο ποινικό βιογραφικό που όχι μόνο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα, αλλά του προσάπτονται και ευρέως γνωστές υποθέσεις που καμία σχέση δεν έχουν με τον ίδιο.

Τρανή απόδειξη της αθωότητας του το γεγονός ότι κατά την σύλληψη του δεν κρατούσε τίποτα, ούτε φορούσε τίποτα που να συγκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του, πολλώ δε μάλλον δεν κατονομάζεται, ούτε φαίνεται πουθενά να έκανε ή να πέταξε το οτιδήποτε.

Ο βρώμικος ρόλος των ΜΜΕ

Για ακόμα μια φορά τα βοθροκάναλα και οι αριστερές φυλλάδες πήραν τη σκυτάλη, ρίχνοντας τόνους λάσπης, συκοφαντώντας και στοχοποιώντας επώνυμα τον Συναγωνιστή. Πλήθος δημοσιευμάτων έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, όπως και τα μεγαλύτερα κανάλια έκαναν ειδικά αφιερώματα με φωτογραφίες και βίντεο, πανηγυρίζοντας για την «μεγάλη σύλληψη». Πρωτοφανής κανιβαλισμός που σε αντίστοιχες περιπτώσεις του αντίπαλου χώρου, των σεσημασμένων μπαχαλάκιδων, είναι ανήκουστος.

Μια εβδομάδα μετά την σύλληψη του παραμένει υπό κράτηση για το «έγκλημα» ότι συμμετείχε σε ένα μαζικό Συλλαλητήριο για την Μακεδονία, για το «έγκλημα» ότι είναι Εθνικιστής και αγωνίζεται για την Πατρίδα.

Στεκόμαστε Αλληλέγγυοι στην άδικη και πρωτοφανή δίωξη του Συναγωνιστή μας Αλέξανδρου, όντας βέβαιοι πως σύντομα η αλήθεια θα λάμψει και όλοι όσοι τον συκοφάντησαν, θέλοντας να επηρεάσουν την κρίση των δικαστών, θα φάνε τα μούτρα τους.

Έσσεται ήμαρ

Πηγή: Ιερός Λόχος 2012

Web Radio