Προσοχή! Οι Παμμακεδονικές στήνουν Συλλαλητήριο στις 20/1 έξω από κλειστή Βουλή!

Κάποιοι νεοφώτιστοι «υπερ-πατριώτες» επιχειρούν να σπάσουν και να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο ανακοινώνοντας συλλαλητήρια σε άσχετες ημερομηνίες από την ψήφιση της Συνθήκης των Πρεσπών στη Βουλή! Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί δύο διαφορετικά συλλαλητήρια για τις 20 και 27 Γενάρη και τα δύο ημέρα Κυριακή!

Με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Παμμακεδονική ΗΠΑ, Ανένδοτος Αγώνας για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία, και οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, καλούν σε πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 2 μ.μ.!

Εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός οτι οι Παμμακεδονικές Ενώσεις καλούν τον κόσμο έξω απο τη Βουλή σε μέρα όπου θα είναι κλειστή και μάλιστα πριν καν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το ίδιο το κοινοβούλιο για την ημέρα της προδοτικής υπογραφής!

Στις 20 και 27 Ιανουαρίου ΔΕΝ θα υπάρχουν προδότες βουλευτές μέσα στη Βουλή να ψηφίζουν το ξεπούλημα της χώρας μας!

Το κάλεσμα τους δε, έχει τίτλο: ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ! Οι φρουροί της Δημοκρατίας των τοκογλύφων μίλησαν… Μάλλον οι κύριοι αυτοί ξεχνούν ότι η Δημοκρατία είναι αυτή που πρόδωσε την Μακεδονία και κανένας άλλος.

Μάλιστα μια από τις ομάδες που κάνουν κάλεσμα για τις 27 έχει την Ελληνική σημαία με μια καρδιά πάνω στο σταυρό και πολλά πολύχρωμα ανθρωπάκια από κάτω να κρατιούνται χέρι χέρι…

«LGBT Μακεδονία – ζήτω τα κορόιδα και η Δημοκρατία!»

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις επιχειρούν να στήσουν ακόμα ένα δημοκρατικό πανυγηράκι, κάτι μεταξύ κλαψογιορτής και χοροεσπερίδας, όπως έκαναν και πέρσυ τον Γενάρη!

Εαν νοιαζόντουσαν πραγματικά για αγώνα κατά της Προδοσίας της Μακεδονίας μας θα μιλούσαν για πραγματική αντίσταση και δεν θα αφήναν στους προδότες κανένα περιθώριο να ψηφίσουν την Συμφωνία κάποια άλλη μέρα, δίχως την μάζα του λαού έξω από τη βουλή και δίχως κανέναν φόβο!

Οι επικίνδυνοι αυτοί «ελληναράδες» που εμφανίζονται στον δρόμο μόνο όποτε υπάρχει κάτι να κερδίσουν, είτε αυτό είναι ζεστό χρήμα από τους Έλληνες της ομογένειας, είτε κόσμο για το νέος τους κόμμα, κομπάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το περσινό συλλαλητήριο κατάφερε να καθυστερήσει την επικύρωση την Συμφωνίας των Πρεσπών για έναν ολόκληρο χρόνο και ότι το φετινό θα την ακυρώσει!

Υπάρχουν στ’ αλήθεια Έλληνες που πιστεύουν ότι η περσινή δημοκρατική φιέστα του Συντάγματος, με τη συμμετοχή του Μίκι Θεοδωράκη και guest εμφανίσεις από τον Βασίλη Λεβέντη μέχρι τον Αντώνη Σαμαρά και άλλους πολιτικάντηδες, πέτυχε κάτι εκτός απ’ το να δείξει σε ολόκληρο το σύστημα ότι οι Έλληνες δεν είναι ακόμα έτοιμοι να αντισταθούν πραγματικά στις προδοσίες;

Που ήταν όλοι αυτοί οι υπερ-πατριωτες στα μικρότερης κλίμακας συλλαλητήρια που έγιναν το καλοκαίρι έξω απ’ τη Βουλή; Πουθενά!

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε και μόνοι σας το «σκεπτικό» τους πίσω από την επιλογή της 20ης Ιανουαρίου για το μεγάλο συλλαλητήριο.

Επιχείρημα 1ο: Ο μεγάλος όγκος του περσινού συλλαλητηρίου κατάφερε να καθυστερήσει την Συμφωνία κατά ένα χρόνο.

Απάντηση: ο μόνος υπαίτιος για την καθυστέρηση είναι η Βουλή των Σκοπίων, οι εσωτερικές υποθέσεις του κράτους τους και οι επιλογές του Ζόραν Ζάεφ. Αμέσως μετά το περσινό μεγάλο συλλαλητήριο του Συντάγματος, που τόσο «τρόμαξε» το σύστημα, ακολούθησε η συνάντηση Τσίπρα-Ζάεφ στις Πρέσπες, κατά την οποία τα ελληνικότατα ΜΑΤ (και όχι κάποια φανταστικά, αλλοδαπά ή εξωγήινα, όπως θέλουν να προπαγανδίζουν πολλοί) ξυλοφόρτωσαν τους Έλληνες που αντιστάθηκαν και τους έστειλαν στο νοσοκομείο! Το μέγεθος από μόνο του δεν κάνει κάτι, αν δεν αλλάξει ύφος και στόχευση το συλλαλητήριο.

Επιχείρημα 2ο: Δεν γίνεται να οριστεί συλλαλητήριο για την ημέρα της ψήφισης της Συνθήκης των Πρεσπών γιατί οι πολιτικοί θα φροντίσουν να το ανακοινώσουν τελευταία στιγμή και δεν θα πάει πολύς κόσμος.

Απάντηση: αντί να σπαταλάτε τόσο σάλιο και προπαγάνδα ξεσηκώνοντας τον κόσμο για ένα συλλαλητήριο χωρίς νόημα έξω από μια κλειστή Βουλή, ενημερώστε τον και κρατήστε τον σε ετοιμότητα για τις επόμενες 20 μέρες έτσι ώστε με το που ανακοινωθεί η ημερομηνία της ψήφισης να κανονίσει το πώς θα έρθει. Είναι αδιανόητο με μια τόσο φτηνή δικαιολογία, να καλούμε τον κόσμο να διαδηλώσει μια άσχετη με τον σκοπό μέρα.

Επιχείρημα 3ο: Την Κυριακή που είναι αργία θα μπορέσει να έρθει περισσότερος κόσμος, όπως και ηλικιωμένοι και παιδιά.

Απάντηση: με επίσημη ανακοίνωση του ο ΣΕΛΠΕ δήλωσε ότι την Κυριακή 20 Ιανουαρίου όλα τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε όλη την Ελλάδα. Συνεπώς για το κράτος εκείνη η Κυριακή θα είναι σαν μια άλλη εργάσιμη, μόνο που η Βουλή θα παραμείνει κλειστή. Οσον αφορά τους γέρους και τα παιδιά, η άποψη μας είναι οτι πρέπει και οι δύο αυτές ομάδες να κάτσουν στο σπίτι. Οι μεν για να προστατευτούν ως ανήλικοι και οι δε γιατί δεν είναι σε θέση να προσφέρουν κάτι σε ένα μαχητικό συλλαλητήριο.

Επιχείρημα 4ο: Εμείς πρέπει να επιλέξουμε πότε θα δώσουμε την «μάχη» και όχι ο αντίπαλος (κράτος).

Απάντηση: η μόνη πιθανότητα Νίκης του ελληνικού λαού είναι το να συγκεντρώσει όλες του τις δυνάμεις σε ΕΝΑ μαζικό συλλαλητήριο την ημέρα και ώρα που μέσα στη Βουλή θα συντελείται η Προδοσία. Όσο ανακοινώνονται 2-3-4 και 14 διαφορετικά συλλαλητήρια για διαφορετικές τοποθεσίες και ημερομηνίες, ο κόσμος θα κουραστεί, θα απογοητευτεί και δεν θα υπάρξει πλήρης κινητοποίηση την κρίσιμη ημέρα της ψήφισης. Καλώς ή κακώς, την ημέρα της «μάχης» θα την επιλέξει το σύστημα, γιατί αυτοί είναι που απεργάζονται την Προδοσία και όχι εμείς. Κι αν δεν υπάρχουν αυτοί εκεί, τότε καμία «μάχη» δεν μπορεί να δωθεί. Όσο μεγάλο και μαζικό κι αν είναι ένα συλλαλητήριο πριν την ψήφιση, αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα αποτρέψει την επικύρωση της Συμφωνίας, απλά θα εκτονώσει με ασφάλεια (για αυτούς) την οργή του κόσμου και μετά από λίγες μέρες θα την επικυρώσουν με άνεση.

Επιχείρημα 5ο: Αν δεν φοβίσει την κυβέρνηση το μεγάλο συλλαλητήριο της 20ης Γενάρη και φέρουν τελικά τη Συμφωνία στη Βουλή, μετά από λίγες μέρες, τότε θα είμαστε και πάλι εκεί!

Απάντηση: Αν την Κυριακή 20 Ιανουαρίου συγκεντρωθεί 1 εκατομμύριο κόσμος ή περισσότεροι στο Σύνταγμα, την Δεύτερη και την Τρίτη (αν επιλέξουν τότε να φέρουν την Συμφωνία στη Βουλή) έξω απ’ τη Βουλή θα είναι στη καλύτερη των περιπτώσεων 1000 άτομα… Είναι προφανές ότι οι μόνοι Έλληνες που μπορούν να συμμετέχουν σε πέραν της μιας συγκέντρωσης, είναι οι Έλληνες της Αττικής. Δεν είναι λογικό να πιστεύει κάποιος ότι οι Έλληνες της Βόρειας και Νότιας Ελλάδας, των νησιών και της Κρήτης, θα μπορέσουν να ταξιδέψουν και να συγκεντρωθούν στην Αθήνα πάνω από 1 φορά μέσα σε ένα μήνα.

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνουν μια πολύ ύποπτη απόφαση! Πρόσφατα, με έναν πολύ κακό, ερασιτεχνικό και πρόχειρο χειρισμό τους, κατάφεραν μετά από προσφυγή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας να κατοχυρωθεί νομικά η Συνθήκη των Πρεσπών, καθώς απορρίφθηκε το αίτημα τους για ακύρωση της (όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο) και δημιουργήθηκε δεδικασμένο.

Στο περσινό μεγάλο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης είχαν προσκαλέσει σαν ομιλητή τον Φράγκο Φραγκούλη, έναν άνθρωπο του κράτους, πρώην υπουργό της μνημονιακής κυβέρνησης Πικραμένου και προπαγανδιστή του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα μένουμε Ευρώπη. Έναν άνθρωπο που κάνει ομιλίες σε μασονικούς συλλόγους, όπως οι Ρόταρυ, βραβεύεται από τον αριστερό υφυπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Πολάκη, ενώ η κόρη του κάνει προπαγάνδα υπέρ των λαθρομεταναστών στην ΕΡΤ!

Και οι αγαστές σχέσεις των διοργανωτών με τους Μασόνους-Ρόταρυ δεν σταματούν εδώ. Ο φετινός επίτιμος ομιλητής, ο Ελληνοαμερικανός Χρήστος Σπύρου, πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, πρώην Γερουσιαστής και πρόεδρος της Βουλής του Νιού Χάμσαϊρ είναι φανατικός υποστηρικτής του Μπίλ και της Χίλαρι Κλίντον και φυσικά επίτιμος ομιλητής των Ρόταρυ Ελλάδος.

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις ήταν, επίσης, αυτές που είχαν οργανώσει συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη στο περσινό συλλαλητήριο της Αθήνας… Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τον Θεοδωράκη παρέα με τον οραματιστή της Σκοπιανής Μακεδονίας και κομμουνιστή Τίτο. Και εδώ το 1997 να λέει για το Σκοπιανό ότι «πρέπει να βρεθεί μια λύση αποδεκτή και απ’ τις δυο χώρες».

Ο διοργανωτής του περσινού και του επικείμενου συλλαλητηρίου της 20 Γενάρη, Μιχαήλ Πατσίκας, βρέθηκε στο πλευρό του Μίκη Θεοδωράκη από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του αριστερού κόμματος του «ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» το 2010. Ως μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ έδωσε το παρών σε πολλές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα στο πλευρό του συνθέτη. Ενώ σήμερα όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σκοπεύει να μετατρέψει τις Παμμακεδονικές Ενώσεις σε κόμμα!

Οι οργανωτές του Συλλαλητηρίου όπως βλέπουμε όλοι απολαμβάνουν την εύνοια του συστήματος και των ΜΜΕ. Κάθε τους κίνηση υπερπροβάλεται αμέσως από τα κανάλια και γνωστοί μεγαλοδημοσιογράφοι όπως ο Αυτιάς καλούν τον κόσμο να πάει στις συγκεντρώσεις τους. Είναι «απορίας» άξιο πως όλοι εμείς ή ακόμα και οι ανήλικοι Έλληνες μαθητές, όποτε διοργανώνουμε κάτι ή κάνουμε μια πορεία να δεχόμαστε τα πυρά του συστήματος και τους γνωστούς χαρακτηρισμούς όπως «φασίστες», «ρατσιστές» κλπ, ενώ αυτοί να προμοτάρονται και να παίρνουν ελεύθερο βήμα για να εκφράσουν τις θέσεις τους.

Ο λαός πρέπει να γυρίσει την πλάτη σε κάθε τι συστημικό, υποκινούμενο και βρώμικο. Χρέος όλων μας είναι να διαδηλώσουμε μαζικά και δυναμικά, πιο δυναμικά από ποτέ, έξω από την Βουλή την ώρα που εντός της θα συντελείται η Προδοσία της Μακεδονίας μας. Αυτό είναι το Χρέος μας στη Μακεδονία!

Όλη η Ελλάδα μια γροθιά, μακριά από κόμματα, τηλεπερσόνες και φιλόδοξους πολιτικάντηδες, πρέπει να δείξει στο σύστημα την πραγματική δύναμη του. Να δείξει ότι αντιστέκεται στο ολιγαρχικό κοινοβουλευτικό και προδοτικό σύστημα της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας, όπου 180 λαμόγια αποφασίζουν για τις τύχες και την ιστορία εκατομμυρίων Ελλήνων.

Έχουμε χρέος απέναντι στους Αγέννητους και τους Νεκρούς να γράψουμε Εμείς την Ιστορία!

Αλήτες προδότες πολιτικοί – Η Μακεδονία είναι ΕλληνικήΕλληνική

Web Radio