Έλληνες Μαθητές: Ο Τολμών Νικά!

Ενάντια στην φίμωση και την τρομοκρατία, ενάντια στα δημοσιογραφικά κοράκια και σε ολόκληρο το φάσμα της αριστεράς, μια μερίδα Ελλήνων Εθνικιστών Μαθητών έδειξε ότι ο τολμών πάντα νικά και είναι αυτός που δείχνει τον δρόμο!

Τα λόγια περιττεύουν μπρος στην πρωτοφανή έχθρα ολοκλήρου του συστήματος απέναντι στον αυθόρμητο μαζικό ξεσηκωμό των απανταχού Ελλήνων Μαθητών. Είδαμε για μέρες όλα τα «μεγάλα» και «έγκριτα», «δημοκρατικά» κανάλια να προβάλουν τους αναρχοκομμουνιστές ως μόνη απάντηση στον Εθνικισμό. Είδαμε έναν Πρωθυπουργό σε μαρξιστικό ντελίριο να καταγγέλλει τον «Φασισμό» και την αστυνομία του να κάνει μέχρι και προληπτικές προσαγωγές κάτω από σπίτια Συναγωνιστών που αντιστέκονται ενάντια στην προδοσία που επιτελεί η κυβέρνηση του.

Είδαμε και τους υποτιθέμενους «φίλους» να σιωπούν και να θάβουν το Μαθητικό Κίνημα που τους έφτυσε στα μούτρα, διαγράφοντας την δική του αυτόνομη πορεία.

Η προαναγγελθείσα αυτόνομη και ακομμάτιστη πορεία του Σαββάτου από τους Έλληνες Μαθητές πολεμήθηκε όσο τίποτε άλλο. ΜΜΕ, Αριστεροί και «Πατριώτες» μια γροθιά ενάντια στους Μαθητές. Κανένα «mainstream» κανάλι, κανένα «σοβαρό» ειδησεογραφικό σάιτ, καμία ακροδεξιά εφημερίδα δεν πρόβαλε την συγκέντρωση. Οι μαθητές καταγγέλλουν ότι σχεδόν όλοι τους γύρισαν την πλάτη με αιτιολογία τον ακομμάτιστο χαρακτήρα της διαδήλωσης τους. Ακόμα και ιστοσελίδες «αυτόνομων» δήθεν ομάδων του εθνικιστικού χώρου δεν έγραψαν λέξη, όπως και δεν στήριξαν με την παρουσία τους την προσπάθεια τους. 

Από την άλλη μεριά, η ψυχορραγούσα αριστερά έπαιξε άριστα τον ρόλο της ανακοινώνοντας όχι μια, ούτε δύο, αλλά τέσσερις συνολικά συγκεντρώσεις και αντί-συγκεντρώσεις την ίδια μέρα και ώρα στον χώρο του Συντάγματος. 

Οι Συνταξιούχοι του ΚΚΕ απ’ τη μια, οι άπλυτοι του Σόρος απ’ την άλλη, ισλαμιστές μαζί με αντίφα στα Προπύλαια, μέχρι και υποτιθέμενη συγκέντρωση «Κίτρινων Γιλέκων» συμπλήρωσαν το σκηνικό τρόμου που χτίστηκε μετά την εξαγγελία της αυτόνομης πορείας των μαθητών. 

Τέλος, η αστυνομία, φτιάχνοντας έναν τριπλό κλοιό γύρω από την πλατεία και κλείνοντας τον σταθμό του μετρό, φρόντισε ώστε οι αριστεροί να παραμείνουν ανενόχλητοι στο κέντρο και η πρόσβαση να αποκλειστεί για όλους τους άλλους. 

Έστω κι έτσι, όμως, αρκετοί μαθητές προσέγγισαν το σημείο από διάφορες κατευθύνσεις δηλώνοντας την παρουσία τους κόντρα σε ολόκληρο το φάσμα εξουσίας της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας.

Αυτό που σε κάποιους φαντάζει ακατόρθωτο, είναι για κάποιους άλλους απλά το αυτονόητο.

Ο δρόμος για την Λευτεριά περνάει μέσα από σίδερο και ατσάλι. Μόνο λίγοι είναι ικανοί να τον διαβούν, μόνο ελάχιστοι εκείνοι που τολμούν. Και η τόλμη αυτή είναι που φωτίζει και νοηματοδοτεί τον Αγώνα όλων μας!

Ζήτω η Νίκη!

Web Radio