Πανελλαδικές Καταλήψεις: Η Νεολαία Ξύπνησε!

Σαστισμένο ολόκληρο το πολιτικό σύστημα της χώρας, όπως και ο δημοσιογραφικός κόσμος που διαφημίζει παντού το ΚΚΕ για να θάψει το μαθητικό Κίνημα. Ούτε μια συστημική ιστοσελίδα δεν προβάλει το πανελλήνιο κύμα καταλήψεων που εκδηλώθηκε σήμερα απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα. Αντιθέτως, προβάλει την απλυτοπορεία της ΚΝΕ στα Προπύλαια.

Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για την Ελλάδα και τις νέες γενιές Ελλήνων.

Οι Έλληνες μαθητές έδειξαν ότι δεν φοβούνται, δεν κάνουν πίσω, δεν υποχωρούν στις εθνικές προδοσίες της κυβέρνησης και της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας.

Έσπασαν το κοινωνικό στίγμα που θέλει να «ξεσηκώνονται» μόνο για τις τυρόπιτες στο κυλικείο και έδειξαν ότι τώρα που η Ελλάδα τους χρειάζεται είναι παρόντες και θα συνεχίσουν να είναι μέχρι να γίνει και πάλι Ελεύθερη και Ανεξάρτητη.

Μακριά από κόμματα, παρατάξεις και οργανώσεις. Οι ελληνική μαθητική νεολαία αυτοοργανώθηκε και νίκησε!

527 Γυμνάσια και Λύκεια πήγαν κόντρα στην τρομοκρατία και κήρυξαν κατάληψη για την Μακεδονία!

Όσο τα συστημικά ΜΜΕ θα διχάζουν τους Έλληνες προβάλλοντας τον Κομμουνισμό ως απάντηση στους Έλληνες εθνικιστές μαθητές, τόσο θα γιγαντώνεται το Κίνημα τους. Όσο αυτοί προβάλουν 50 θλιβερούς πρεζοαντίφα ως «μεγάλη πορεία στα Προπύλαια», τόσο εμείς θα τους τρίβουμε στα μούτρα εικόνες με χιλιάδες μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

 

Web Radio