29/11 ημέρα πανελλαδικών καταλήψεων για την Μακεδονία!

Μια νέα ελπίδα γεννιέται απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα. Η μαθητική νεολαία ξυπνά και δείχνει τον δρόμο σε όλους μας! Βάζει τα γυαλιά σε πολλούς «πατριώτες» του καναπέ και στην πλειοψηφία των ενήλικων πολιτών που παρακολουθούν αμέτοχοι εδώ και τόσους μήνες τις εξελίξεις γύρω από το Μακεδονικό και τις τόσες άλλες προδοσίες που περνά η αριστερο-δεξιά συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Σαστισμένα τα ΜΜΕ και το Υπουργείο «Παιδείας» μπρος το μαζικό κίνημα.

Ψάχνουν και πάλι δράκους και μάγισσες να κάψουν στην πυρά. Το παραμύθι έχει παλιώσει όμως. Κανένα κόμμα, καμία οργάνωση δεν υποκίνησε κανένα σχολείο να κάνει το αυτονόητο. Οι δημοσιογράφοι νομίζουν ότι οι μαθητές είναι σαν τα χάλια τους. Αρνούνται να πιστέψουν ότι υπάρχουν ακόμα ζωντανοί Έλληνες που έχουν μείνει αλώβητοι απ’ το μαρξιστικό τους δηλητήριο. Που φτύνουν στα μούτρα την σύγχρονη ανθελληνική «παιδεία» και όλο τον συρφετό των αριστερών καθηγητών.

Από την Βόρειο Ελλάδα, την Πέλλα, το Κιλκίς και την Θεσσαλονίκη, σταδιακά σε όλη την επικράτεια οι Έλληνες μαθητές, αυτόνομα και ακηδεμόνευτα, αντιδρούν στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας.

Την ερχόμενη Πέμπτη 29/11 θα γίνει για πρώτη φορά αυτόνομη πανελλαδική κινητοποίηση μαθητών σε γυμνάσια και λύκεια για την κατάληψη των σχολικών χώρων ενάντια στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Την ώρα που ολόκληρο το σύστημα με προμετωπίδα τους καθηγητές γιορτάζει το Πολυτεχνείο και κάνει ολημερίς αντιρατσιστική και αντεθνική προπαγάνδα, οι Έλληνες μαθητές ξεσηκώνονται. Ήδη από τις παρελάσεις της 28η Οκτωβρίου άρχισαν να δείχνουν την αντίδραση τους στο αριστερό ανθελληνικό κράτος του Τσίπρα.

Στεκόμαστε στο πλευρό των Ελλήνων μαθητών που μάχονται για τα αυτονόητα, για να γίνει η Ελλάδα και πάλι ελληνική, για την ακύρωση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών και κάθε άλλης προδοτικής απόφασης που στρέφεται ενάντια στα αιώνια Εθνικά και Κοινωνικά δίκαια του λαού μας.

Μην φοβηθεί κανείς απ’ τα δημοσιογραφικά κοράκια. Κανείς μην κάνει πίσω από τις απειλές των καθηγητών για αποβολές. Η Ελλάδα θα νικήσει!

 

Αντίσταση η μόνη λύση!

Web Radio