Δύο χρόνια HellenicNS: Σας ευχαριστούμε!

Το HellenicNS συμπληρώνει τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του και ως Συντακτική Ομάδα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κάθε ένα και κάθε μια ξεχωριστά για την στήριξη και την προτίμηση του στην αμερόληπτη και ακοιδεμώνευτη προσπάθεια μας.

 

Η Αποστολή μας

Στόχος μας ήταν εξ αρχής -από τα πρώτα βίντεο στο YouTube το 2015- η αποσαφήνιση της Ιδέας του Εθνικοσοσιαλισμού, η διάδωση της αλήθειας για το πρόσφατο ιστορικό παρελθόν, όπως και η ενημέρωση για τα ελληνικά εθνικιστικά δρώμενα.

Στην πορεία αναπτύχθηκε μια πρότυπη ιδεολογική αρθρογραφία, μοναδική στον ελληνικό χώρο, η οποία οριοθέτησε, ανέλυσε και θέσπισε, εκ νέου, στις συνειδήσεις των Συναγωνιστών τον Ελληνικό Εθνικοσοσιαλισμό. Βασικοί πυλώνες του ιδεολογικού μας έργου αποτελούν: οι «Ερωτήσεις & Απαντήσεις για τον Εθνικό Σοσιαλισμό», όπως και η σειρά άρθρων: «Το μέλλον του Εθνικισμού», στην οποία απαντούμε εμπεριστατωμένα για το πώς πρέπει να κινηθούν, κατά την γνώμη μας, οι Συναγωνιστές ανά την Ελλάδα για να γεννηθεί και πάλι ένα κραταιό και μαζικό Εθνικιστικό Κίνημα.

 

Με Γνώμονα την Αλήθεια!

Τα όρια της πρωτοβουλίας μας ξεπερνούν κατά πολύ την γραπτή ενημέρωση. Πέρα απο την εβδομαδιαία αρθρογραφία, έχει δημιουργηθεί μια διαδικτυακή Ιδεολογική Βιβλιοθήκη, όπως και τρία κανάλια σε δυο διαφορετικές πλατφόρμες τα οποία φιλοξενούν ιστορικά και προπαγανδιστικά βίντεο.

Μέσω των Νέων Ραδιοφωνικών Εκπομπών ενημερώνουμε με ειλικρίνεια τους Συναγωνιστές, μακριά από μυθοπλασίες και στείρες αναλύσεις. Δίνουμε βήμα σε Συναγωνιστές απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, κάτι που μέχρι πρότινος ήταν αδύνατο.

Μέσω της νέας διαδικτυακής κοινότητας του HellenicNS Academy φέρνουμε σε επαφή Συναγωνιστές απ’ όλο τον κόσμο, με ασφάλεια, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους Συναγωνιστές να μάθουν τα πάντα για την κοσμοθεωρία του Εθνικοσοσιαλισμού.

Τέλος, η Πτέρυγα Ελληνικής Αλληλεγγύης η οποία κάνει τα μέγιστα για να παρέχει βοήθεια σε όποιον Έλληνα/Συναγωνιστή χρειάζεται ρούχα, τρόφιμα, νομική υποστήριξη ή εργασία.

 

Μεγαλώνουμε, Οριμάζουμε, Πρωτοπορούμε!

Η Εθνικοσιαλιστική Κοινότητα ολοένα και αυξάνεται. Μακριά απ’ την παρακμή του «πατριωτικού/εθνικιστικού» χώρου που στέλνει τον ένα Συναγωνιστή μετά τον άλλο στη φυλακή, κινείται πολύ πιο ώριμα και ψύχραιμα. Με ιδεολογία και σαφείς θέσεις. Εντρυφεί πάνω στην Ιδέα του Ελληνικού Εθνικοσοσιαλισμού και δουλεύει ενεργά για την διάδωση της. Χρησιμοποιεί νέες μεθόδους με στόχο την σταδιακή οικοδόμιση Παράλληλων Δομών για την Αναγέννηση και την τελική επικράτηση της.

 

Ενάντια στην Φίμωση!

Ενάντια στο καθεστώς που θέλησε να σταματήσει αυτή την προσπάθεια, με την φυσική δίωξη του Διαχειριστή της, δηλώνουμε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μάθει και ο τελευταίος πραγματικός Έλληνας το νόημα και τις θέσεις της Κοσμοθεωρίας του Ελληνικού Εθνικοσοσιαλισμού.

Όλοι όσοι δούλεψαν ενεργά αυτά τα δυο χρόνια για την οικοδόμηση αυτού του πολύπλευρου εγχειρήματος, όπως και όλοι οι αναγνώστες και οι ακροατές που μας στήριξαν απ’ την πρώτη στιγμή, ανακήρυξαν το HellenicNS (ήδη από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του) την νούμερο ένα ιστοσελίδα σε επισκεψιμότητα στον αυτόνομο εθνικιστικό χώρο. Ευχαριστούμε προσωπικά όσους βοήθησαν με τον οποιοδήποτε τρόπο, περισσότερο ή λιγότερο, και καλούμε όποιον θέλει να συνδράμει στο έργο μας να επικοινωνήσει μαζί μας στο [email protected].

Στα δύο αυτά έτη βάλαμε γερές βάσεις. Τώρα, στα χρόνια που έρχονται, θα χτίσουμε με πιο καθαρό μυαλό και ακόμα πιο ξεκάθαρους στόχους τις νέες δομές για την διάδοση και επικράτηση της Ιδέας στο ευρύ κοινό.

 

Εθνικός Σοσιαλισμός Τώρα!

 

 

Σ.Ο. HellenicNS

Web Radio