Ερωτήσεις και Απαντήσεις για τον Εθνικό Σοσιαλισμό #8

Απο: Κωνσταντίνος Κ.

Καλησπέρα, ονομάζομαι Κωνσταντίνος Κ. και είμαι καθηγητής μαθηματικών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Από καθαρή περιέργεια μπήκα στον πειρασμό να διαβάσω ορισμένα απο τα ιδεολογικά σας άρθρα και παρόλο που γνωρίζω τις βασικές απόψεις των εθνικιστών, σ’ εσάς, βλέπω πολλά κοινά σημεία στην ρητορική που χρησιμοποιείται με αυτή των αναρχικών. Συνεπώς θέλω να σας ρωτήσω, που διαφέρετε; Πέρα από τα προφανή περί ξένων και έθνους-κράτους.

 

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ένας μορφωμένος άνθρωπος περιτριγυρίζει, διαδυκτιακά, στα δικά μας μονοπάτια. Αυτό και μόνο δείχνει ότι κάτι υγιές υπάρχει μέσα σας ακόμα κι αν δεν ασπάζεστε τις ιδέες μας. Ευκαιρίας δοθείσης, όμως, θα βάλουμε άλλο ένα μικρό λιθαράκι στην αποσαφήνιση των ιδεών μας στο ευρύ κοινό, γι’ αυτό και απαντούμε δημόσια στην ερώτηση σας.

Κάποιοι λένε ότι υπάρχει ένα σημείο στο τέρμα δύο αντίρροπων άκρων όπου αυτά ενώνονται. Πιο συγκεκριμένα, στον ορίζοντα αναρχισμού κι εθνικισμού. Θεωρητικά, στον αγώνα για την επικράτηση, το σημείο αυτό είναι το Κράτος το οποίο μισούμε και οι δύο και το οποίο κυνηγάει (θεωρητικά) και τους δυο. Ας δούμε, όμως, κατά πόσο ισχύει αυτό στην πράξη.

 

Το κράτος βασίζεται σε κάποιους θεμελιώδεις πυλώνες (όπως και τα μαθηματικά βασίζονται σε κάποια θεμελιώδη θεωρήματα), αυτοί είναι: ο στρατός, η αστυνομία, η δικαστική εξουσία, η εκκλησία, η παιδεία, τα ΜΜΕ και η Δημοκρατία (το πολίτευμα).

 

Στρατός: Οι αναρχικοί είναι ενάντια στην ιδέα στρατού καθώς επιδιώκουν την κατάργηση των εθνικών συνόρων και την ομογενοποίηση των λαών (εθνικά, πολιτισμικά, φυλετικά). Δηλώνουν «αντιρρησίες συνείδησης» και αποφεύγουν την στρατιωτική θητεία όπως ο «διάολος το λιβάνι». Πρακτικά θα λέγαμε ότι «όπου γιωτάς, αντιφάς». Απλά το «Ι5» πασπαλίζεται με ιδεολογία για να αποκτήσει υπόσταση και να αποφύγει την καζούρα. Εμείς, απ’ την άλλη, είμαστε ενάντια στην σημερινή ηγεσία, λειτουργία και μορφή του στρατού, αλλά όχι στην ιδέα και την ύπαρξη του. Δεν είμαστε στρατόκαυλοι φετιχιστές, όπως οι ακροδεξιοί. Αναγνωρίζουμε ότι ο στρατός σήμερα δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Έθνους μας διότι υπακούει τυφλά τις εντολές του ΝΑΤΟ, στο οποίο και ανήκει ουσιαστικά, όπως και οι αξιωματικοί στο σύνολο τους δεν είναι παρά παραδουλεύτρες και γλύφτες κομματάρχιδων… Η εναντίωση μας αυτή στον σημερινό στρατό δεν συνεπάγεται την αποφυγή της θητείας για τον λόγο ότι χρειαζόμαστε εξοικείωση με τα όπλα, τον λιτό τρόπο ζωής, την πειθαρχία, την συντροφικότητα και την αυτοθυσία προς όφελος της Φυλής. Συνεπώς μια θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις είναι το μόνο που μπορεί να μας προσφέρει μια μικρή έστω εμπειρία πάνω σε αυτά. Το σχήμα «πολίτης/οπλίτης» είναι αυτονόητο για εμάς τους Εθνικοσοσιαλιστές.

Αστυνομία: Η αστυνομία αποτελεί (στα λόγια) τον βασικότερο εχθρό των αναρχικών. Ωστόσο στην πράξη παίζουν απλά το παιχνίδι του συστήματος όποτε αυτό θέλει να γίνονται επεισόδια, όπως και πάντα (όλος τυχαίως) την γλυτώνουν εν αντιθέσει με τους εθνικιστές έναντι των οποίων το σύστημα είναι αμείλικτο. Όλοι γνωρίζουν πως οι σκληροί «1312» άπλυτοι χύνουν ποταμούς δακρύων ακόμα και με μια απλή εξακρίβωση. Ενώ στην περίπτωση σύλληψης παίρνουν κατευθείαν τηλέφωνο τον μπαμπά υπουργό για να τους ξελασπώσει. Στην περίπτωση μας τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Τα πρόσφατα γεγονότα στις συγκεντρώσεις για το μακεδονικό και την ΔΕΘ, το μπαράζ διώξεων από τις αρχές του έτους, όπως και το ακόμα μεγαλύτερο του 2013, αποτελούν τρανή απόδειξη αυτού. Η πολιτική δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου ήταν ένα έγκλημα που επέτρεψε και συγκάλυψε το ίδιο το κράτος και η αστυνομία. Ιδεολογικά επιθυμούμε την ύπαρξη μιας ουσιαστικής και αυστηρής αστυνόμευσης που δεν θα συνεργάζεται με ναρκέμπορους, ανθρώπους της νύχτας, αναρχικούς και λοιπούς εγκληματίες, αλλά θα τους οδηγεί εκεί που πρέπει, στην οδοποιία… Η αστυνομία πρέπει να υπηρετεί τον πολίτη, όχι τους πολιτικούς. Η σημερινή αστυνομία, τόσο σε ηγεσία, οσο και κουλτούρα και ηθική είναι απόλυτος εχθρός μας διότι στρέφεται καθημερινά ενάντια στους μόνους πραγματικούς υπερασπιστές του Έθνους. Αν θέλει να την σεβαστούμε καλά θα κάνει να μείνει μακριά μας, για αρχή.

Δικαιοσύνη: Η δικαστική εξουσία ενεργεί στην Ελλάδα κατά το δοκούν. Αθωώνει εγκληματίες και κατά συρροήν παραβάτες του νόμου έτσι ώστε να συντηρεί συγκεκριμένους κύκλους εγκλήματος. Πρόσφατο τραγικό παράδειγμα η δολοφονία στου Φιλοπάππου από σεσημασμένους Πακιστανούς. Οι αναρχικοί είναι διαχρονικά ενάντια στο σύστημα φυλακίσεως και αυτό είναι και η μόνη θέση που μας βρίσκει σύμφωνους με μόνη διαφορά την εναλλακτική λύση. Εμείς θα αξιοποιούσαμε τους εγκληματίες προς όφελος του κράτους, εκτός φυλακών, ενώ εκείνοι θα χρησιμοποιούσαν μάλλον τους πολίτες προς όφελος των απελευθερωμένων «επαναστατών». Επίσης, εμείς δεν θέλουμε μια κοινωνία ζούγκλα με λαϊκά δικαστήρια όπου βασιλεύει η ανομία, αλλά ένα υπεύθυνο κράτος δικαίου το οποίο θα επιβάλει αδέκαστα τον νόμο. Δίκαιοι νόμοι είναι αυτοί που εναρμονίζονται με τους φυσικούς νόμους. Αυτοί που προστατεύουν, υπηρετούν και βοηθούν την εξέλιξη της όμαιμης λαϊκής κοινότητας.

Παιδεία: Η Παιδεία αποτελεί θεμελιώδη προπαγανδιστικό λίθο της Δημοκρατίας, όπως και κάθε κράτους που σέβεται τον εαυτό του. Στην Ελλάδα οι αναρχικοί δεν κάνουν λόγο για παθογένειες στην παιδεία μιας και είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους. Το μόνο που τους ενοχλεί είναι οι εξετάσεις που δυσκολεύουν την πρόσβαση τους στα πανεπιστήμια. Κατά τ’ άλλα λυμαίνονται των πανεπιστημιακών χώρων και ασύλων εδώ και δεκαετίες. Χτυπούν πρυτάνεις, τραμπουκίζουν μαθητές και αποτελούν ένα κράτος εν κράτει μέσα στα πανεπιστήμια ως τα αιώνια άπλυτα παράσιτα που όλοι απεχθάνονται. Εμείς έχουμε κάθε λόγο να είμαστε απόλυτοι εχθροί της σημερινής «παιδείας» η οποία έχει θεό το Πολυτεχνείο και δόγμα τον Μαρξισμό. Που δεν σου μαθαίνει τίποτα για Ελλάδα, Ιστορία, Φυλή, Υπερηφάνεια και Φιλοσοφία, παρά εκτρέφει παχύσαρκους μαθητές διαπαιδαγωγούμενους από αριστερούς καθηγητές που μπαίνουν στην τάξη με τον ριζοσπάστη στο χέρι. Σε πολυφυλετικές, πολύχρωμες αίθουσες που τους μαθαίνουν την αποδοχή της ομοφυλοφιλίας και την ανοχή στο Ισλάμ. Η σημερινή ελληνική παιδεία είναι το πρωταρχικό και βασικότερο γρανάζι στην σκλαβοποίηση των νέων Ελλήνων στην κρεατομηχανή του Καπιταλισμού και της Δημοκρατίας. Υποβαθμίζει την αξία της άθλησης, τα αρχαία ελληνικά, την κριτική σκέψη στην έκθεση και την ιστορία με αποτέλεσμα να αποδυναμώνει σωματικά και νοητικά την νεολαία έτσι ώστε να κάνει απόλυτα χειραγωγήσιμους τους αυριανούς φορολογούμενους μαζανθρώπους. Το σύγχρονο σχολείο είναι μια πιστή αντιγραφή φυτωρίου της ΚΝΕ και τίποτα περισσότερο. Στόχος μας είναι να εξαλειφθεί ο Μαρξισμός απ’ την παιδεία, όπως και να απαγορευθεί ο σχηματισμός πολιτικών παρατάξεων στα πανεπιστήμια.

Εκκλησία: Η εκκλησία αποτελεί «αγκάθι» για την αριστερά γενικότερα και όχι μόνο για τους αναρχικούς. Θεός τους είναι το Χρήμα, έτσι, ο οποιοσδήποτε άλλος θεός τους είναι εμπόδιο, εκτός απ’ τον Αλλάχ που δεν τους ενοχλεί επειδή είναι ο προφήτης των αγαπημένων τους κατατρεγμένων λαθρομεταναστών… Όψιμοι άθεοι για να κρύψουν κάτω απ’ το χαλί την ομοφυλοφιλία, την αγαμία και την ατεκνία τους… Γεννημένοι αντίθετοι στην Φύση, απόβλητα ενός κόσμου που έχει χάσει προ πολλού τον δρόμο του. Εμείς απ’ την άλλη, δοξάζουμε την Φύση και ότι αυτή δημιούργησε. Εχθρός μας είναι η επίσημη εκκλησία του κράτους και όχι η Ορθόδοξη Πίστη. Επιθυμούμε τον διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας. Τα ιερατεία όλων των εποχών αποτελούσαν ένα κράτος εν κράτει. Όταν η εκκλησία δεν παρεμβαίνει στην εύρυθμη λειτουργία του κράτους τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όταν όμως φοράει, επί παραδείγματι, «ανθρωπιστικό» μανδύα βοηθώντας στην εισροή λαθρομεταναστών ή παντρεύει ομοφυλόφιλους ή βάζει την υπογραφή της στο για να γίνουν τζαμιά, τότε η θέση των λειτουργών της (ιερείς) είναι δίπλα στους προδότες του Έθνους. Εχθρός μας είναι επίσης όποιο δόγμα θέλει να επιβληθεί δια της βίας, όπως φερειπείν το μουσουλμανικό και όποιο άλλο καταφέρεται εναντίων των Ελλήνων, όπως φερειπείν το ιουδαϊκό…

ΜΜΕ: Τα ΜΜΕ αποτελούν το δεξί χέρι της σύγχρονης Δημοκρατίας. Είναι ο βασικότερος ιδεολογικός πυλώνας, μετά την εκκλησία και την παιδεία, όπου συντηρεί στην εξουσία συγκεκριμένες κομματικές κλίκες, όπως και την ίδια τη Δημοκρατία. Δημιουργεί μύθους, ενώ ξεπλένει πολιτικά εγκλήματα και προδοσίες βοηθώντας στην ανακύκλωση του συστήματος. Καθαγιάζει πολιτικάντιδες και νομιμοποιεί το ψεύδος. Τα ΜΜΕ είναι μια οικονομική σχέση διαπλοκής μεταξύ εφοπλιστών και κομματαρχών. Προάγουν κομματικά συμφέροντα για να κερδίσουν φοροαπαλλαγές και την ανοχή του συστήματος στην εκάστοτε παρανομία που θέλουν να κάνουν. Οι πολιτικάντες από την άλλη τους έχουν τρομερή ανάγκη διότι χωρίς αυτούς θα εξαφανιστούν από τον χάρτη, όπως και χωρίς ρουσφέτια δεν θα είχαν ποτέ κανέναν να τους ακολουθεί, ούτε καν να τους μιλάει… Οι αναρχικοί δεν κάνουν πουθενά λόγο για την δικτατορία των μίντια διότι όπως όλοι ξέρουμε τους προβάλει αδιαλείπτως. Στα κεντρικά δελτία ειδήσεων παρουσιάζουν καθημερινά αναρτήσεις τους απ’ το Facebook και το Tweeter. Δημοσιεύσεις επιφανών αναρχικών και ηγετών του Ρουβίκωνα, όπως και βίντεο απ’ τις δράσεις τους χωρίς καν σχολιασμό, ενώ στην δική μας περίπτωση μια απλή ενημερωτική παρέμβαση μπορεί να σχολιάζεται επί ώρες στα διάφορα πάνελ ως, «πρόκληση κατά της Δημοκρατίας»! Ζούμε για τη στιγμή που οι κεραίες στο Λυκαβηττό θα γίνουν το τελευταίο σκουριασμένο απομεινάρι της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας.

Δημοκρατία: Τέλος, η Δημοκρατία. Το πολίτευμα που έβαλε την ταφόπλακα στην προδομένη Ελληνική Επανάσταση, υποσχόμενο την Αναγέννηση… Άλλαξε πολλά κουστούμια, αλλά μετά την επταετία φόρεσε το πιο σάπιο και ξεφτισμένο. Η Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία με τους εκπροσώπους της αποτελεί τον σύγχρονο κατακτητή, όπου με τη μορφή του ευεργέτη ψυχοπονιάρη πατριώτη έρχεται ως λυκόσχημος αμνός να απομιζήσει και τα τελευταία ψυχικά, φυλετικά και οικονομικά μας αποθέματα. «Κρατώντας» την ελληνική σημαία βαδίζει ανενόχλητη στους δρόμους, τις πλατείες και τα χωριά μας. «Εκπροσωπεί», δημαγωγεί, χειραγωγεί κι εν τέλει σκοτώνει οτιδήποτε βρεθεί στο διάβα της. Ξεπουλάει, προδίδει, παραμορφώνει ήθη, έθιμα, παραδόσεις, ιστορία, μέχρι και σεξουαλικές προτιμήσεις. Θέλει να επιβάλει την άρρωστη φιλοσοφία της σε κάθε κομμάτι του βίου μας. Για την Δημοκρατία δεν θα διαβάσετε ποτέ τίποτα σε γραπτά Ελλήνων αναρχικών. Το πρόβλημα τους είναι το κράτος το οποίο ορίζουν αυθέρετα ως ρατσιστικό, αυταρχικό, πατριαρχικό και ότι άλλο εξυπηρετεί την φαντασία τους για να τους δώσει λόγο ύπαρξης και τροφή για προπαγάνδα σε μυαλά ανηλίκων. Και μην ξεχνάμε οτι σε πλείστες των περιπτώσεων ο μπαμπάς υπουργός μεριμνεί για το καλό του «επαναστάτη» γιώκα του. Εμείς έχουμε νιώσει στο πετσί μας τον απολυταρχισμό, την φίμωση και τις ανηλεείς διώξεις που στήνει κάθε τόσο αυτό το προδοτικό καθεστώς. Είδαμε να μας πολεμά πριν καν σκεφτούμε να το πολεμήσουμε. Να φυλακίζει ανθρώπους επειδή τόλμησαν να δούν τι πραγματικά συμβαίνει γύρω τους, να βγούν από το «σπήλαιο» και να την απορρίψουν. Εθνικιστική τρομοκρατία στην Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ! Αντιθέτως, αναρχική ή γενικότερα αριστερή υφίσταται εδώ και δεκαετίες. Παρ’ όλα αυτά, οι μόνοι που βρέθηκαν και βρίσκονται πίσω απο κάγκελα φυλακών χωρις στοιχεία ή μάρτυρες κατηγορίας, είναι οι Εθνικιστές. Οι μόνοι που θρηνούν θύματα μαφιόζικων πολιτικών εκτελέσεων είμαστε εμείς! Γι’ αυτό και πάντοτε θα είμαστε Εχθροί του καθεστώτος!

Όποιος ακόμα πιστεύει ότι υπάρχουν κοινά σημεία στις πολιτικές αντιλήψεις μεταξύ ημών και των αναρχικών μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσει τις παραπάνω γραμμές. Όποιος ακόμα θεωρεί πως η Αλήθεια βρίσκεται στην αντίπερα πολιτική όχθη (ή σε οποιοδήποτε άλλη) του ευχόμαστε καλό ταξίδι. Στο τέλος της γραμμής θα λυτρωθούν οι Ζωντανοί!

 

 


Από: Πάνος Κ. 

Καλησπέρα Συναγωνιστές. Η ερώτηση μου είναι η εξής: πως πιστεύετε ότι θα πάρουμε την εξουσία; Με κείμενα και μικρές δράσεις ή με μάχες σώμα με σώμα στους δρόμους και ένοπλη αντίσταση στην εξουσία. 

Δημοσιεύουμε την παραπάνω ερώτηση που λάβαμε χωρίς να απευθυνόμαστε ευθέως στον αποστολέα καθώς αμφιβάλλουμε για το αγνό των προθέσεων του… Το ερώτημα ωστόσο έχει τεθεί προς εμάς ξανά στο παρελθόν και ήρθε η ώρα να το απαντήσουμε και δημόσια έτσι ώστε να πάψουν να μας ρωτούν και να αναρωτιούνται και οι ίδιοι οι Συναγωνιστές για το ποιός είναι ο δρόμος.

Όποιος εν έτη 2018 δεν έχει αντιληφθεί -μετά από την σωρεία διώξεων των τελευταίων ετών που είχαν ως άμεσο επακόλουθο τον θάνατο του εθνικιστικού κινήματος- οτι η παρανομία ΔΕΝ είναι ο δρόμος, τότε μάλλον είναι είτε πολύ ρομαντικός, είτε πολύ ηλίθιος. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει, ούτε χαρακτηρισμός για ανθρώπους που προπαγανδίζουν έκνομες ενέργειες ως μέσον για την κατάληψη της εξουσίας.

Όποιος ζει στην πραγματικότητα και όχι σε κάποια σφαίρα φαντασίας ή στο 1914 μπορεί να δει τι γίνεται στον σύγχρονο δυτικό κόσμο, κι όχι μόνο στην Ελλάδα, και ποια είναι τα μέσα καταστολής που έχει στην διάθεση του το σύστημα και πόσο εξελιγμένα είναι αυτά ώστε να καθιστούν κάθε σκέψη για οτιδήποτε μη νόμιμο, ανέφικτη. Εκτός αυτού, εμείς ως φορείς ιδεών, αποσκοπούμε στην αλλαγή της κοινωνίας όπως και των μελλοντικών γενεών και όχι απλά στο να πάρουμε την εξουσία. Αν η ανάληψη της αρχής δεν γίνει από ένα λαοφιλές κίνημα δεν θα καταφέρει τίποτα πέραν της ενδυνάμωσης του γοήτρου και της ματαιοδοξίας των ηγετών του. Είναι δε περιττό να πούμε ότι δεν γίνεται να γίνει κάποιος λαοφιλής κατόπιν εορτής. Ο λαός θα σε ανεχτεί μέχρι να βρει τρόπο να σε ρήξει. Σκοπός μας είναι οι Έλληνες να γίνουν Εθνικοσοσιαλιστές ανεξάρτητα από το ποιός είναι στην κυβέρνηση. Τότε το σύστημα θα καταρρεύσει συθέμελα, χωρίς την παραμικρή έκνομη ενέργεια, και η εξουσία θα «πέσει» στα χέρια μας σαν ώριμο φρούτο. Αυτή είναι η διαχρονική και τελεσίδικη απάντηση μας προς αυτό το ερώτημα.

Όσον αφορά το τι μπορεί να γίνει για να επιτευχθεί αυτό, το αναλύουμε στην σειρά άρθρων «το Μέλλον του Εθνικισμού». Οι Εθνικιστές πρέπει, αφού κατανοήσουν εις βάθος την Ιδέα και γεννηθεί μέσα τους η θέληση για Αγώνα, να ανακαταλάβουν τις γειτονιές και τις πλατείες απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα. Να πλημμυρίσουν τους δρόμους με σύμβολα, συνθήματα και προπαγανδιστικό υλικό. Να δημιουργήσουν δομές οι οποίες θα είναι ανοικτές, προσβάσιμες απ’ όλους και θα βοηθούν τους Έλληνες. Να χτίσουν δύκτια αντιπροπαγάνδας τα οποία θα μορφώνουν την νεολαία και θα την γαλουχούν στα δικά μας πρότυπα και ιδεώδη τα οποία δεν είναι τίποτα περισσότερο από την ίδια την διδασκαλία του Φυσικού Τρόπου Ζωής.

Να καθαρίσει ιδεολογικά ο χώρος ώστε να μην χάνονται νέοι Συναγωνιστές σε σκοτεινά μονοπάτια, ακόμα πιο σκοτεινών και εντεταλμένων ανθρώπων. Έτσι ώστε όταν όλα αυτά που προτείνουμε έχουν γίνει πράξη, να αναδυθεί φυσικά μια νέα ιεραρχία κι ένας νέος ηγέτης ικανός να μας βγάλει απ’ το τέλμα, υποστηριζόμενος από μια εξίσου δυνατή και αξιόλογη ομάδα. Η Αυτοοργάνωση είναι συνεπώς η μόνη βιώσιμη λύση μέχρις ότου βρεθεί το πολυπόθητο «επιτελείο» που θα ηγηθεί στην μελλοντική Εθνικοσοσιαλιστική Αντίσταση.

Τέλος, θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα πολιτικό κόμμα το οποίο θα αποτελέσει το μέσον μέσω του οποίου θα καταληφθεί νόμιμα η εξουσία, όταν πια ο λαός θα είναι έτοιμος και θα ζητάει την πραγματική και δύσκολη αλλαγή. Ως τότε, Ακέφαλη Αντίσταση προς έναν κοινό σκοπό!

 


Ευχαριστούμε τους αναγνώστες για τις ερωτήσεις τους και καλούμε κι άλλους να μας στείλουν τις δικές τους στο [email protected]

Web Radio