Η Ελλάδα καίγεται και η Δημοκρατία γιορτάζει!

Την 44η επέτειο της γιόρτασε προχτές η Δημοκρατία από την «αποκατάσταση» της μέσα στα αποκαΐδια ενός βομβαρδισμενου τοπίου. Με τη μυρωδιά της καμμένης σάρκας να σκορπάει στον αέρα. Με τα ουρλιαχτά παιδιών να αντηχούν στα χαλάσματα των σπιτιών. Με τα δάκρυα αγωνίας μιας κόρης ψάχνοντας τον πατέρα της μέσα στα λιωμένα σίδερα του αυτοκινήτου τους. Με πόνο, με αγανάκτηση, με οργή και ατέλειωτη θλίψη για τις δεκαδες χαμένες ζωές και την καταστροφή των έργων μιας ολόκληρης ζωής.

44 χρόνια απ’ όταν ο ορισμένος από την επταετία Φαίδων Γκιζίκης όρισε, χωρίς καμία δημοκρατική διαδικασία, πρωθυπουργό των Κωνσταντίνο Καραμανλή και έκτοτε εδρεώθηκε η Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία!

44 χρόνια με φιέστα 80+ νεκρούς,187 τραυματίες, πάνω απο 100 αγνοούμενους, 1000 κατεστραμένες κατοικίες και πάνω απο 300 αυτοκίνητα καμμένα.

Αυτή είναι η απογραφή ενός οργανωμένου εγκλήματος κατά του ελληνικού λαού από την αχόρταγη πλουτοκρατία του «Δημοκρατικού» τόξου που τοξικά γνωστοποιεί και επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την ανυπαρξία της. Της φαυλοκρατίας ενός πολιτικού συστήματος που έχει ριζώσει στη κοινωνία μας και την κομματιάζει σχολαστικά. Που ποτέ δεν παραιτείται, ούτε αναγνωρίζει τις ευθύνες της. Ένα προδοτικό κατεστημένο που μόνο μότο έχει το: «ο θάνατος σου, η καρέκλα μου».

Ο κρατικός μηχανισμός της προδοτικής συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ άφησε αβοήθητη για ακόμα μία φορά ολόκληρη την κοινωνία όπως ακριβώς και στις πλημμύρες στη Μάνδρα. Καμία οργάνωση για τίποτα. Μια πυροσβεστική αποδιαρθρωμένη, μια δασική υπηρεσία διαλυμένη, με τεράστια έλλειψη προληπτικών μέτρων, είναι αυτά που συντελούν στη μόνη ασύμμετρη απειλή που προκαλεί τα δεινά του λαού μας. Την ίδια του την κυβέρνηση που αποτελείται από προδότες και σφετεριστές, πιόνια των εργολάβων και της τραπεζικής ολιγαρχίας. Είναι η καταστροφική ανάπτυξη υπέρ της κερδοσκοπίας του Κεφαλαίου. Αυτής που υπέρμαχος της είναι ολο το πολιτικό προσωπικό του κυνοβολευτικού χαμαιτυπείου.

 

Πλέον άπαντες γνωρίζουν ότι το εθνικό έγκλημα που συντελέστηκε στα Γεράνεια Όρη ήταν η «λύση» του Καπιταλισμού στον ξεσηκωμό των κατοίκων, προ ενός έτους, ενάντια στη δημιουργία ορυχείου εξόρυξης βωξίτη.

Πλέον όλοι γνωρίζουν ότι καμιά φωτιά δεν μπαίνει τυχαία και πως κανένας πολιτικάντης που επέτρεψε να γίνει αυτό το έγκλημα δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητος!

 

Τη στιγμή που η Δημοκρατία επενδύει σε εξοπλιστικές δαπάνες μέσω του ΝΑΤΟ, κατατάσσοντας την 2η στη λίστα, δεν έχει την στοιχειώδη υποδομή να αντιμετωπίσει τους εμπρησμούς και τις πλημμύρες που προκαλεί η εργολαβική ασυδοσία. Και ενώ κανένα ιντερνετικό «στέκι», καμία “αντικαπιταλιστική αυτοοργανούμενη“ ομαδούλα, κανένα δραστήριο Μη Κυβερνητικό Όργανο δεν δρα, οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες έκαναν την αλληλεγγύη καθήκον τους αψηφώντας κινδύνους, κούραση, πείνα και ξεχύθηκαν να πράξουν τα δέοντα.

Η στήριξη σε τρόφιμα, φάρμακα, νερά απο όλη την Ελλάδα και τη Κύπρο ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η εθελοντική προσφορά και  συμμετοχή πολλών Συναγωνιστών στο έργο αποκατάστασης και επαναφοράς ήταν καταλυτική και τους συγχαίρουμε γι’ αυτό.

 

Το Hellenicns.gr καλεί κάθε συλλογικότητα, οργάνωση, ομάδα και κάθε Συναγωνιστή μεμονωμένα να δραστηριοποιηθεί σε κάθε επερχόμενη ανάγκη στήριξης του Έθνους μας.

 

Κηρύττουμε τον Πόλεμο σε κάθε τι αντεθνικό! Σε κάθε τι αντιλαϊκό, πλουτοκρατικό και ανελεύθερο! Η κουλτούρα της μόλυνσης, της σήψης και της παρακμής δεν αλλάζει, καταργείται! 

 

Αλλυλεγγύη στους πληγέντες των πυρκαγιών! 

 

Web Radio