Αλληλεγγύη στους Διωκόμενους Εθνικιστές της Κύπρου!

Οι συλλήψεις των δώδεκα Συναγωνιστών, κατά την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στην Κύπρο, δεν αποδεικνύουν τίποτα άλλο εκτός από το γεγονός ότι οι μειοδοτικές κυβερνήσεις Αναστασιάδη και Σύριζα-ΑΝΕΛ βρίσκονται σε πλήρη σύμπλευση.

Με γελοίες κατηγορίες περί «δημοσίας εξύβρισης» και «οχλαγωγίας» συνελλήφθησαν στις 19/7 τρεις Ελλαδίτες και εννέα Κύπριοι φοιτητές του Δράσις ΚΕΣ στο πλαίσιο εκδήλωσης για τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Μάνας των Αγνοουμένων. Μετά το πέρας του μνημόσυνου για τους πεσόντες του 1974, ανήμερα της τουρκικής εισβολής, οι πραιτοριανοί του Ανα(ν)στασιάδη επενέβησαν για να συλλάβουν τους Συναγωνιστές. Οι πρώτοι αναγνωρίστηκαν στο τμήμα από τον Καμμένο ενώ οι φοιτητές του Δράσις ΚΕΣ κατηγορήθηκαν και έπειτα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας παρευρέθηκε στα αποκαλυπτήρια του Νοράτλας της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο είναι πανομοιότυπο με εκείνο που καταρρίφθηκε από σφάλμα από την κυπριακή αεράμυνα κατά την διάρκεια της επιχείρησης «ΝΙΚΗ». Επιχείρηση «Νίκη» είναι η κωδική ονομασία που δόθηκε σε μυστική στρατιωτική αποστολή της Ελλάδος, την 21η προς 22α Ιουλίου 1974, προς την Κύπρο με σκοπό την αερομεταφορά καταδρομέων στο αεροδρόμιο της Λευκωσίας. Η αποστολή ήταν μερικώς επιτυχής και χαρακτηρίσθηκε από τον διεθνή τύπο ως «αποστολή αυτοκτονίας».

Από όλους αυτούς τους δήθεν πατριώτες οι οποίοι παρευρέθηκαν στις πιο πάνω εκδηλώσεις, δώδεκα Έλληνες όρθωσαν το ανάστημά τους και φώναξαν για τα αυτονόητα. «Αλήτες, Προδότες, πολιτικοί – Η Μακεδονία είναι Ελληνική» ήταν το σύνθημα για το οποίο η Αστυνομία Κύπρου με χρήση υπέρμετρης βίας συνέλαβε τους φοιτητές. Οι οδηγίες από την Πέμπτη Φάλαγγα ήταν σαφείς και το ανθελληνικό καθεστώς της Κύπρου έσπευσε να τις εκτελέσει. Άλλωστε ο Νίκος Αναστασιάδης έχει δηλώσει στο παρελθόν οτι: «Το όνομα δεν έχει σημασία. Δεν θα είχα αντίρρηση, αν ήθελαν να λέγονται και Βόρεια Ελλάδα…»

Στεκόμαστε Αλληλέγγυοι στους δώδεκα συλληφθέντες Συναγωνιστές οι οποίοι θα έχουν την Τιμή να κληθούν να λογοδοτήσουν για συνθήματα υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας.

 

Επειδή όσοι εκχωρούν την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος δεν έχουν θέση σε εθνικά μνημόσυνα.

Επειδή οι θυσίες των ηρώων μας δεν δικαιώνονται με το «ρίξιμο» ενός στεφανιού, ούτε από «πύρινες» ομιλίες εξωνημένων.

Επειδη η Κύπρος είναι Ελλάδα…!

«Μόνο ένας Έλληνας να μείνει πάντα θα πολεμούμε και μην ελπίζεις πως την γην μας θα την κάνεις δική σου, βγάλ’ το από τον νου σου»

 

Μ.Κ.

Web Radio