Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία για την Μακεδονία στην Αλεξανδρούπολη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χτες η μαζικότατη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Μακεδονία στον Φάρο της Αλεξανδρούπολης. Οι διαδηλωτές, μεταξύ των οποίων μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι, ξεπέρασαν τους 3,000 ενώ ολοκλήρωσαν την συγκέντρωση με μια δυναμική πορεία προς το δημαρχείο της πόλης. Δείχνοντας έτσι έμπρακτα την οργή τους ενάντια στον ξεπουλημένο Δήμαρχο Λαμπάκη που απ’ την πρώτη στιγμή σαμποτάρισε με δηλώσεις του το συλλαλητήριο ώστε να αποτύχει, όπως και απουσίασε από αυτό από κοινού με τον Μητροπολίτη για… «προσωπικούς λόγους» όπως δήλωσαν!

Η απάντηση των πολιτών του Έβρου και της Αλεξανδρούπολης ήταν αποστομωτική τόσο για τον Δήμαρχο όσο και για ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο που απουσίαζε και από αυτό το συλλαλητήριο, όπως κι απ’ όλα τα υπόλοιπα που έχουν διοργανωθεί στην Ελλάδα.  

Οι αποδοκιμασίες του κόσμου και τα γιουχαΐσματα ήταν έντονα στο άκουσμα του ονόματος του Δημάρχου κατά την διάρκεια των ομιλιών στις οποίες, εκτός των άλλων, πήρε τον λόγο και ο πρόεδρος της ένωσης απόστρατων αξιωματικών. Την συγκέντρωση έκλεισε η Συναγωνίστρια Σ. Μπουρτζινάκου με την πρωτοβουλία της οποίας διοργανώθηκε το μαζικό αυτό συλλαλητήριο. Στην συνέχεια ψάλθηκε ο εθνικός ύμνος και ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης.

Η ομιλία της Συναγωνίστριας:

 

Web Radio