Αλληλεγγύη στους Διωκόμενους Εθνικιστές

Έχουμε μόλις διαβεί το μέσον του τρέχοντος έτους και τα ¾ διακυβέρνησης της συνομοταξίας ΣυριζΑνελ και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το «σαφάρι μαγισσών» έχει φτάσει στο απόγειο του. Τώρα πλέον, που ο χώρος στερείται ηγετικού χαρακτήρα με μηδενικό ενεργητικό ρόλο και έχει παραπέσει σε ηττοπαθή σκέψη, το κλισιοσκόπιο έχει «λοκάρει» τους μόνους που αντιδρούν και μάχονται ενάντια στις προδοτικές κινήσεις της κυβέρνησης. Τους ανιδιοτελείς συνειδησιακά και ιδεολογικά αυτόνομους Εθνικιστές. Τους μόνους Εχθρούς ενός διεφθαρμένου κράτους.

Την ώρα που τα παρακρατικά πρωτοπαλίκαρα της Δημοκρατίας αλωνίζουν απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα και ενώ το ζεύγος Ηριάννα – Παντελή αθωώνεται πανηγυρικά σε δίκη παρωδία, αυτόνομοι Εθνικιστές ανά την επικράτεια, συλλαμβάνονται για κακουργηματικές πράξεις με στοιχεία κονσέρβα, απλά και μόνο για να ολοκληρωθεί το προδοτικό πλάνο της κυβερνώσας αριστεράς. Ένα πλάνο που παρουσιάζει τις δυνάμεις καταστολής ως επιτυχείς πάνω σε ανθρώπους που τηρούν την Εθνική τους συνείδηση ακόμη ενεργή ενώ αδιαφορούν για το «βιασμό» που έχει υποστεί η πολιτειακή ασφάλεια από την αδιαφορία αυτού του «άτεγκτου» κράτους μέσο της τρομοκρατίας των «κοπρόσκυλων» φυλάκων των στασιδιών του ναού των 300 προδοτών.

Οι μπολσεβίκοι των καπιταλιστικών συμφερόντων του ΣΥΡΙΖΑ, καίτοι αποτελούν απλά μια συνέχεια του παλιού ΠΑΣΟΚ, έχουν στις τάξεις τους πολλά περήφανα και πονεμένα κομμούνια που πάσχιζαν για χρόνια να έρθουν στα πράγματα. Τώρα που κατάφεραν να έρθουν, το ξεπούλημα, η φτώχεια και οι προδοσίες έχουν πάει «σύννεφο», όπως επιτάσσει η άρρωστη μαρξιστική ιδεολογία τους….

Απ’ την άλλη παρατηρούμε την συγκαταβατική στάση των «προοδευτικών» δεξι-δούληδων με τις δηλώσεις τους του τύπου : «Δεν χρειάζονται φράχτες και τείχη ανάμεσα στις χώρες της Ευρώπης. Εκείνο που απαιτείται είναι τείχη μπροστά στο λαϊκισμό που απειλεί τους δημοκρατικούς θεσμούς και την ύπαρξη της Ευρώπης».

Οι «αρουραίοι» του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν πολύ καλά ότι στις επόμενες εκλογές (που έχουν οριστεί επίσημα για τον Μάιο του 2019) θα χάσουν την εξουσία από την Δεξιά. Δεν είναι όμως αφελείς ώστε να αφήσουν ελεύθερο το πεδίο για ανταγωνιστές και αντιπάλους στο δρόμο. Όπως μεθοδικά ξεπουλούν την πατρίδα και την γεμίζουν λαθρομετανάστες ώστε να εξασφαλίσουν τις ψήφους και το μέλλον για τη διασφάλιση των στασιδιών που προσδοκούν να διατηρήσουν, έτσι φροντίζουν να βάλουν και στη φυλακή αθώους Συναγωνιστές, να φυτέψουν στοιχεία υπονομεύοντας την Εθνικιστική Αντίσταση σε όλη την Ελλάδα.

Από τον Πειραιά μέχρι την Καβάλα, απ’ το Σύνταγμα μέχρι το Πισοδέρι, από 17 μέχρι 47 χρονών, όλοι δέσμιοι του ίδιου προδοτικού καθεστώτος. «Υπόλογοι» στη Δημοκρατία γιατί θέλησαν να αγωνιστούν ενεργά για το Έθνος τους.

Παράλληλα με αυτές τις άδικες διώξεις βλέπουμε και το πραγματικό πρόσωπο των πραιτοριανών της Τσεκά του Τσίπρα όπου επιτίθονται ανελέητα όχι μόνο σε εμάς που μπορούμε στα ίσια να τους αντισταθούμε, αλλά ακόμα και σε γυναίκες, παιδιά και γέροντες. Υπερασπίζονται με κάθε μέσο τα 800€ και την θεσούλα τους στον κρατικό μηχανισμό που τόσο πάλεψαν (στα γόνατα) για να αποκτήσουν. Είναι αυτοί που αρχικά στο παίζουν «φίλοι» και με την πρώτη εντολή φοράνε κράνη και πετούν χημικά, δακρυγόνα και κρότου λάμψης, μιας και ποτέ δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν σε μια μάχη σώμα με σώμα. Είναι αυτοί που ιδρύουν γκέι σωματείο και κάνουν κωλοδάχτυλα πίσω απ’ την «αρσενική» διμοιρία για να μας προκαλέσουν να επιτεθούμε, ενώ μετά τρέχουν να κρυφτούν…

Αυτή είναι η δράση και η ψυχοσύνθεση τους, ως επί το πλείστων. Δεν είναι ξένοι, αλλοδαποί, όπως διάφορα συστημικά ακροδεξιά μπλογκ θέλουν να διαδίδουν. Είναι ξεπουλημένοι Έλληνες που θα χτυπήσουν τον αδελφό τους για να μην χάσουν το μισθό τους, αδιαφορώντας για το ξεπούλημα της πατρίδας.

Χρέος όλων μας είναι να σταθούμε αλληλέγγυοι σε όσους άδικα βρίσκονται είτε σε κελιά, είτε σε κρατητήρια, στα σύγχρονα κάτεργα της Δημοκρατίας!

 

Αγώνας και Πίστη μέχρι την τελική Νίκη!

Web Radio