Δράσεις ενάντια στα ναρκωτικά και την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Η ελληνική εθνικιστική νεολαία, πάντα πρωτοπόρα στους αγώνες για το έθνος και τα δικαιώματα της κοινωνίας, ακολουθεί και πάλι την μόνη επιλογή αγώνα για κάθε ενσυνείδητο ιδεολόγο. Την δράση!
.
Την Τετάρτη, 30 Μαΐου, ανήμερα της διοργάνωσης πανβαλκανικού φεστιβάλ Κάνναβης, Έλληνες Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές ενημέρωσαν τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής του Κεραμεικού για τον κίνδυνο των ναρκωτικών, αλλά και των εκφυλιστικών προτύπων που προβάλει το νεοφιλελεύθερο κατεστημένο που νομοθετεί μέχρι και υπέρ της υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Εν συνεχεία πέταξαν προπαγανδιστικό υλικό πέριξ κι εντός του χώρου της διοργάνωσης.
.
Στεκόμενοι μακριά από παλαιολιθικές-φοβικές ακροδεξιές απόψεις, οι Έλληνες Εθνικιστές, γνωρίζουν πολύ καλά για τις αντικαρκινικές ιδιότητες της Κάνναβης, όπως και άλλων βοτάνων για τα οποία δεν κάνει λόγο κανείς, όμως είναι κάθετα αντίθετοι με την κουλτούρα των ναρκωτικών που προωθεί η αριστερά που μόνο στόχο έχει την αποχαύνωση και χειραγώγηση της νεολαίας.
.
Η νομιμοποίηση της χρήσης Κάνναβης θα πρέπει να ισχύσει αυστηρά και μόνο για την παραγωγή φαρμακευτικών σκευασμάτων για την ίαση συγκεκριμένων παθήσεων και πάνω απ’ όλα την αναστολή της δράσης των καρκινικών κυττάρων. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νομιμοποιηθεί η χρήση της για άλλου είδους σκευασμάτων και ροφημάτων ή καθαρά για την χρήση της ως ναρκωτικού.
.
Η αρρωστημένη κουλτούρα του Μαρξισμού, που προωθεί και η Αριστερά και η Δεξιά, θέλει να επιβάλει τόσο την νομιμοποίηση των ναρκωτικών όσο και να νομιμοποιήσει στις συνειδήσεις της ελληνικής κοινωνίας την ομοφυλοφιλία.
.
Οι κυβερνώντες δεν προπαγανδίζουν απλώς αυτές τους τις απόψεις, αλλά νομοθετούν για να τις επιβάλλουν δια της «δημοκρατικής» βίας. Κανένας δεν ρωτήθηκε αν θέλει να υιοθετούν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι, κανείς δεν ενέκρινε να μπορεί το παιδί του να αγοράζει ελεύθερα κάνναβη, κάνεις δεν νομιμοποίησε την κυβέρνηση να κλείνει το στόμα σε όποιον έχει αντίθετη γνώμη, επικαλούμενη τον αντιρατσιστικό νόμο.
.
Οι Έλληνες όμως και δη η ζώσα ελληνική νεολαία θα βρούν τρόπο να πάνε κόντρα στον δημοκρατικό φασισμό και να αφυπνίσουν την υπόλοιπη κοινωνία. Μακριά από κόμματα και ύποπτες παρατάξεις. Αυτόνομα! Συντεταγμένα μόνο στο δόγμα, οι Έλληνες Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές θα ανάψουν και πάλι την φλόγα της Αντίστασης ενάντια σε αυτούς που απεργάζονται την οριστική διάλυση του έθνους μας.
.
Ζήτω η Νίκη
.
.
.
.
.
.
.
.

.Δράση στον Ευαγγελισμό
Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του φεστιβάλ Κάνναβης, Έλληνες Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές από κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης, και πάλι στους δρόμους για την προάσπιση των αξιών της κοινωνίας μας.
.
.
.
.
.
.

Web Radio