Τελετή Μνήμης για τους Ήρωες πεσόντες των Ιμίων

Ανήμερα της μαύρης επετείου του 1996, οπού 3 αξιωματικοί έπεσαν νεκροί εν ώρα καθήκοντος από τις παρεμβολές στο ραντάρ τους από τουρκική φρεγάτα, Έλληνες Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές, τίμησαν όπως αρμόζει τους τρεις Ήρωες.

Το Σάββατο 27/1 τα παρακρατικά τσιράκια του Συστήματος βεβήλωσαν για δεύτερη συνεχή χρονιά τον χώρο και το μνημείο των αξιωματικών θέλοντας έτσι να «χτυπήσουν» την Χρυσή Αυγή η οποία για ακόμα μια φορά, όπως πράττει τα τελευταία 3 χρόνια, παράτησε το μνημείο και πρόκειται να συγκεντρωθεί -μια βδομάδα μετά την επέτειο (!)- έξω από τα κεντρικά κομματικά της γραφεία… Οι Έλληνες Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές δεν θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι σε αυτό το τσίρκο που το μόνο που κάνει είναι να σπιλώνει τη μνήμη των τριών μας Ηρώων. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, με την συμμετοχή πολλών περισσότερων Συναγωνιστών, τελέστηκε μια λιτή τελετή και ψάλθηκε ο εθνικός ύμνος τη μέρα που έπρεπε στον χώρο που έπρεπε.

«Χαρίζουμε τα δάκρυα στους εχθρούς μας. Κρατάμε την μνήμη του Αίματος, οδηγό για τις μάχες του αύριο… Ο δικός μας Εθνικισμός είναι Αγώνας, Πίστη και Αίμα!»

Βλαχάκος, Γιαλοψός, Καραθανάσης, ΠΑΡΟΝ!


«Η Βία, σύντροφοι ζωντανοί, που ‘ταν κάποτε επίσημη θεά των Ελλήνων, τώρα κατάντησε η εταίρα των εχθρών τους. Η Βία, που βοηθάει τον Δία να κατανικήσει τους σκοτεινούς Τιτάνες, τώρα σέρνεται απ’ το σκοτάδι της παρακμής για να γκρεμίσει τους Έλληνες. Η Βία, η μυθική αδελφή του Ζήλου, του Κράτους και της Νίκης, τώρα πουλήθηκε δούλα στην Οκνηρία, στο Παρα-Κράτος και στην Ήττα. Μα η Βία, που λατρευόταν πάντα μαζί με την θεά Ανάγκη, θεά θα ξαναγίνει, αν την τιμήσουμε κι εμείς.

Ας την αποδεχτούμε! Το λάβαρό της ας σηκώσουμε ψηλά και τη θυσία τούτων των νεκρών να εκδικηθούμε!»

«Μόνο μια θύμηση θα σας αναγκάζει να ξεσηκωθείτε: Η Θυσία όσων τώρα εδώ ορκίζονται ζωντανοί. Εάν τα λόγια μας δεν γίνουν πράξη, τότε ας χαθείτε στην αδίστακτη λήθη των καιρών. Εάν όμως τα έργα μας επαναλάβουν το έργο των νεκρών που απόψε λατρεύουμε, τότε ας ενωθείτε στο αιματηρό ποτάμι του χρόνου μαζί μας.

Γιατί η Βία θα ξαναγίνει Θεά. Γιατί ο Κόσμος θα ξαναγίνει νέος. Κι όλοι τούτοι οι μουσαφίρηδες του Άδη, στην πεζούλα του αλωνιού θ’ αναφερθούν: ΒΛΑΧΑΚΟΣΓΙΑΛΟΨΟΣΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ! Και ΙΣΑΑΚ και ΣΟΛΩΜΟΥ, που κι αυτούς τους έφαγε η Τουρκιά. Όσοι πέρασαν κι όσοι ακόμα θα περάσουν. Όσους η Δόξα με τη Βία παντρέψει στις ολόμαυρες νύχτες, με στεφάνι πλεγμένο από ασφόδελους…»

ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ. Φυλακές Κορίνθου, 27-1-2007


 

Web Radio