Δελτίο τύπου αναφορικά με τις συλλήψεις των 5 εθνικιστών

«Στους χαλεπούς καιρούς ποτέ δεν εγκατέλειψα την πόλη, στους αίσιους ποτέ δεν επωφελήθηκα και στους ζοφερούς δεν φοβήθηκα τίποτα.»

Γνωρίζοντας ότι τόσο τα φώτα του δημοσιογραφικού (υπο)κόσμου, όσο και των γνωστών υπηρεσιών του κράτους που «επισκέφθηκαν» κι επίσημα προ ημερών τα γραφεία μας, επί της οδού Χ. Μέξη στην Αθήνα, είναι στραμμένα πάνω μας, αποφύγαμε να εκδώσουμε άμεσα κάποιο δελτίου τύπου θέλοντας να έχουμε πλήρη εικόνα για το τι ακριβώς αντιμετωπίζουμε. Όπως εξ αρχής αντιληφθήκαμε, είμαστε το νέο υποψήφιο «θήραμα» της αριστερής με δεξιές – παρά φύση(;) – προσμείξεις κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου. Ένα νέο κυνήγι μαγισσών εναντίων εθνικιστών έχει πλέον ξεκινήσει και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη συνοδευόμενο από δημοσιογραφικές τυμπανοκρουσίες, από αυτούς που εδώ και 4 δεκαετίες ωρύονται για το πόσες «παράνομες» και «άδικες» διώξεις υπέστησαν από ένα καθεστώς που εμάς τουλάχιστον δεν εκφράζει ιδεολογικά, μιας και είμαστε Εθνικοσοσιαλιστές, αλλά που σε κάθε περίπτωση εφάρμοσε με πυγμή τον νόμο και την τάξη.

Τα ορφανά, λοιπόν, – χωρίς εισαγωγικά – των εφοπλιστών της επταετίας, οι άκαπνοι πουλαδοφόροι και οι παραδουλεύτρες του ΝΑΤΟ που ξεφτιλίζονται μέρα μεσημέρι μέσα στο πεντάγωνό τους από τους «επαναστάτες» της ακροαριστεράς, που πετάνε την στολή τους μπρος στην παρουσία του Ερντογάν και που αφήνουν τους «αναρχικούς» να ρημάζουν κάθε τόσο όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, μέχρι και να προελαύνουν με περίστροφα επιδεικνύοντάς τα μπροστά στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων, όλοι αυτοί οι καραγκιοζοπαίκτες, στο τσίρκο της δημοκρατίας τους, θέλησαν να πουλήσουν αντι-«ναζισμό» προς άγρα ψήφων εν όψει των επικείμενων εκλογών.

Γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά ότι η παρουσία μας και η ολοένα εντεινόμενη δράση μας ενοχλεί όχι μόνο το σύστημα, αλλά και τους έτερους «συναγωνιστές» μας από άλλους φορείς, αν και πολλές φορές πρόκειται περί «εταιρών», οι οποίες/οποίοι έσπευσαν να δείξουν, να κατονομάσουν, όπως προστάζουν τα παλιά χούγια του μπαμπά τους, να κουνήσουν το δάχτυλο και να μαλώσουν ή να διαχωρίσουν τη θέση τους «καλού-κακού», χωρίς ποτέ να έχουν ενταχθεί στον πολιτικό μας φορέα ή να γνωρίζουν τις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Όλοι αυτοί, όμως, αποτελούν μια ισχνή μειοψηφία καθώς η πλειοψηφία των Συναγωνιστών και φίλων του κινήματος μας, όχι μόνο δεν πτοήθηκε από τις βαρύτατες κατηγορίες που μας καταλογίζουν τα τσιράκια του κράτους, παρά ζητούν εμφατικά την αύξηση των δράσεων μας, κάτι το οποίο και θα γίνει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Εις ό,τι αφορά στο κομμάτι των διώξεων, οι οποίες για εμάς είναι σαφέστατα πολιτικές, καθώς και στην κατ’ εξακολούθηση, δια του τύπου, συκοφάντηση του κινήματός μας και την πρόσαψη σε εμάς εγκληματικών ενεργειών, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής: Η ΑΠΕΛΛΑ αποτελεί έναν νόμιμο πολιτικό φορέα, η δράση του οποίου δεν παραβαίνει τους υφιστάμενους νόμους του κράτους και οποιοσδήποτε ισχυρίζεται το αντίθετο θα μας βρει, νομικά, απέναντι του. Εμφορούμαστε από την ελληνική και δη λακωνική ιδεολογία του Εθνικού Σοσιαλισμού και παραμένουμε πιστοί όσο ποτέ στις Αξίες και Ιδανικά αυτής. Η δε δράση μας όχι μόνο δεν πρόκειται να καμφθεί, αλλά θα ενταθεί μέχρις ότου η πατρίδα μας καταστεί και πάλι Ελεύθερη και Ανεξάρτητη. 

Καταδικάζουμε κάθε πολιτική δίωξη, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Τόσο εναντίον ιδεολογικών Συναγωνιστών μας, όσο και ιδεολογικών αντιπάλων. Αν θέλαμε να αποτελούμε κομμάτι αυτού του κράτους θα πρεσβεύαμε άλλες ιδέες και όχι τις παρούσες. Οι παρακρατικοί «επαναστάτες» των «κοινωνικών χώρων» με τα κοκτέιλ και το λάτιν είναι δεδομένο ότι ως σάρκα εκ της σαρκός του συστήματος θα ζητήσουν και θα απαιτήσουν την ποινική δίωξη κάθε εθνικιστή και φυσικά την καταδίκη του. Στερούνται άλλωστε και ιδεολογίας και του στοιχειώδους ανδρισμού για να πράξουν το αντίθετο. Από την άλλη, οι δημοσιογράφοι των κίτρινων «καθωσπρέπει» συστημικών ή «αριστερών» φυλλάδων που ονοματίζουν, στοχοποιούν και κατηγορούν ασυστόλως και με περίσσεια έπαρση πρόσωπα και φορείς, θα αντιμετωπιστούν από εμάς νομικά και θα χάσουν στο ίδιο τους το παιχνίδι.

Στις 11 Ιανουαρίου 2018 στον Πειραιά, ανήμερα της μαύρης επετείου του βομβαρδισμού του Πειραιά από τους μέχρι σήμερα Συμμάχους αυτού του καθεστώτος που είτε μπλε, είτε κόκκινο, είτε πράσινο παραμένει ένα και το αυτό, συνελλήφθησαν 5 εθνικιστές διότι τόλμησαν να ορθώσουν ανάστημα ενάντια στο παρακράτος της αριστεράς και μάλιστα ενάντια σε μια, καταδικασμένη ως εγκληματική οργάνωση, «κίνηση», την ΟΡ.Μ.Α.. Εξ όσων γνωρίζουμε, η δράση της εν λόγω οργάνωσης είναι πλούσια τα τελευταία χρόνια στον Πειραιά, και οι αγαστές της σχέσεις με τα διάφορα «στέκια» της περιοχής πρόδηλες. Δεν είναι λίγες δε οι καταγγελίες που έχουν κατατεθεί επώνυμα από τους κατοίκους που διαμένουν κοντά σε αυτά, τόσο στο δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά όσο και στην αστυνομία, για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορές σε γειτονικές περιουσίες, και φυσικά διακίνηση ναρκωτικών. Αυτά είναι τα καλά παιδιά του συστήματος που βάλλονται και κλαίγονται κάθε τόσο για τα «κακά» που παθαίνουν και καταθέτουν μηνύσεις εναντίων εθνικιστών, μέχρι και ανήλικων μαθητών…

Το σύστημα θέλησε να χρησιμοποιήσει μεμονωμένες και αυτόνομες ενέργειες νεαρών εθνικιστών, όπως των συλληφθέντων, για να πλήξει έναν πολιτικό φορέα που ουδέποτε έκρυψε τις ιδέες του ή τις δράσεις του. Πλην, όμως, έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να αναλαμβάνει την ευθύνη μόνο για όσα έχει πράξει και όχι όσα θα ήθελαν οι δημοσιογράφοι ή οι φιλόδοξοι «ντετέκτιβ» της ΕΛ.ΑΣ. να έχει πράξει. Από την έκθεση της αρμόδιας αρχής της αστυνομίας  (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) και με την παρουσία εισαγγελέα, μετά από μυστική και χωρίς την παρουσία ή γνώση μας έρευνα που διενεργήθηκε στα κεντρικά μας γραφεία στην Αθήνα, προκύπτει ότι: «ουδέν αξιόλογο ευρέθη»… Το ίδιο ισχύει και για την οικία του φερόμενου, από τα ΜΜΕ, ως μέλους και «εγκεφάλου» της «εγκληματικής οργάνωσης» που «τραυμάτισε» τον «κοινωνικό» χώρο «ΦΑΒΕΛΑ». Άνθρακας, λοιπόν, ο θησαυρός που τόσο προσπάθησαν να πουλήσουν στα ΜΜΕ για ατόφιο χρυσάφι.

Καλούμε τους Έλληνες Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις δράσεις τους, όπως κι έκαναν μόλις πριν από δυο ημέρες συμμετέχοντας στο μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας. Προμετωπίδα του Έθνους είμαστε και θα παραμείνουμε εμείς, όσες διώξεις κι αν υποστούμε, διότι γνωρίζουμε εξ αρχής, όντας αναπόφευκτα εναντίον όλων, ότι ο δρόμος για την λευτεριά περνάει μέσα από την κόλαση. Στους εθνικούς αγώνες που έρχονται καλούμε άπαντες να δώσουν δυναμικό παρών, τώρα που μετράει όσο ποτέ άλλοτε. Σε κάθε περίπτωση, όμως, εμείς ως Απέλλα θα κάνουμε το καθήκον μας, όπως προστάζει η Ιδεολογία μας και οι ιστορικές μέρες και εποχή την οποία διανύουμε.

«Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!»

 

Ζήτω η Νίκη

Web Radio