Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την τουρκική πρεσβεία ενάντια στην επίσκεψη Ερντογάν!

Χθες το απόγευμα, οι Κύπριοι φοιτητές του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ, μαζί με Αυτόνομους Εθνικιστές/Εθνικοσοσιαλιστές και Βορειοηπειρώτες, έκαναν συγκέντρωση έξω από την τουρκική πρεσβεία διαμαρτυρόμενοι για την επίσκεψη του Τούρκου «σουλτάνου» στην πατρίδα μας.

Οι ελληνόψυχοι Κύπριοι αιφνιδίασαν τα σώματα ασφαλείας, τα οποία είχαν κλείσει από νωρίς την οδό Ρηγίλλης με κλούβες των ΜΑΤ, ερχόμενοι από την αντίθετη κατεύθυνση κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη τους. Οι κίνηση αυτή προκάλεσε σύγχυση στους πραιτοριανούς του συστήματος που χτες λειτούργησαν και ως πραιτοριανοί των Τούρκων, σπεύδοντας να επιτεθούν αναίτια στους φοιτητές με χημικά και γκλοπ. Η επίθεση αποκρούστηκε από τους Συναγωνιστές οι οποίοι παρά τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, παρέμειναν στο σημείο για πάνω από μια ώρα και στο τέλος προσάχθηκαν μαζικά εντελώς παράνομα και δια της βίας στην ΓΑΔΑ.

Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εφαρμόζει τις πολιτικές του Τούρκου Σουλτάνου. Οι αλύτρωτες πατρίδες είναι πληγές ανοικτές. Η κάθοδος του Ερντογάν στην Ελλάδα δεν μπορούσε να μας βρει αμέτοχους. Οι ψυχές των αγνοουμένων, τα δάκρυα των μανάδων τους, τα κατεχόμενά μας χωριά και οι νεκροί πρόγονοί μας, σειρήνες που ηχούν και επαγρυπνούν τους Ελληνόψυχους φοιτητές. Με κατεύθυνση την Τουρκική πρεσβεία πορευτήκαμε για ειρηνική διαμαρτυρία. Με λύπη μας, φθάνοντας κοντά στο σημείο διαμαρτυρίας, οι “ένστολοι” με πρακτικές ολοκληρωτικού καθεστώτος, προσπάθησαν να μας απωθήσουν αφού πρώτα μας χτύπησαν και μετά έριξαν δακρυγόνα. Όλα αυτά δεν πτόησαν ούτε τους ΔΡΑΣΙΤΕΣ, αλλά ούτε και τους αδελφούς Ελλαδίτες, που ήταν στο πλευρό μας. Παρόλο το ότι ξεκαθαρίσαμε στην αστυνομία ότι πρόκειται για ειρηνική διαμαρτυρία, αυτοί προέβησαν σε αναίτιες συλλήψεις. Ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ., δηλώνουμε πως 50 χρόνια μετά την ίδρυσή μας, ο αγώνας μας συνεχίζεται πιο έντονα και μαζικά από ποτέ και δεν θα εφησυχαστούμε μέχρι τα σύνορα του Ελληνισμού να φτάσουν από την Κερύνεια μέχρι τον Γενουσό Ποταμό».


Καταγγέλλουμε την επίθεση αυτή των σωμάτων ασφαλείας, καθώς και τα ψεύδη που γράφτηκαν σε καθεστωτικά μέσα για ρίψη πετρών και δήθεν επεισόδια από την μεριά των διαδηλωτών (Επεισόδια με Κύπριους φοιτητές στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα -60 συλλήψειςΠροσαγωγή 56 Κύπριων φοιτητών έξω από την τουρκική πρεσβεία). Το καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ξεκάθαρα το πρόσωπο του, για άλλη μια φορά, χτυπώντας και συλλαμβάνοντας Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές, κάνοντας 56 ολόκληρες προσαγωγές στην ΓΑΔΑ, τη στιγμή που αφήνει ανενόχλητο το αριστερό παρακράτος που σπάει καθημερινά το κέντρο των Αθηνών και κάνει παρέλαση μέσα στο Πεντάγωνο. Φτύνουμε στα μούτρα αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο κράτος μαζί με τα σώματα ασφαλείας που το προστατεύουν και αντί να υπηρετούν τη σημαία, υπηρετούν μια δράκα απάτριδων μπολσεβίκων.

«Αλήτες προδότες πολιτικοί, στις αποθήκες έχουμε χιλιόμετρα σχοινί!»

«Τούρκοι δεν ξεχνώ, θα εκδικηθώ!»

Η στιγμή της σύλληψης των Συναγωνιστών

Web Radio