Εθνικιστές ύψωσαν τεράστια σημαία της Βορείου Ηπείρου στον αγώνα της Εθνικής!

Παρουσία βορειοηπειρωτών, εθνικιστών και εθνικοσοσιαλιστών έγινε το χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής μας ενάντια στην Κροατία, στο Γ. Καραϊσκάκης, οι οποίοι ύψωσαν την τεράστια σημαία της Βορείου Ηπείρου, μήκους 30 μέτρων, πριν την έναρξη του παιχνιδιού και κατά την διάρκεια του εθνικού μας ύμνου, μαζί με ένα πανό  που έγραφε «Ένωσις ή Θάνατος», το οποίο είχε ανοιχτεί και στην προχθεσινή δυναμική συγκέντρωση έξω από την αλβανική πρεσβεία. Η αντίδραση της αστυνομίας του γηπέδου ήταν άμεση! Έτσι και έσπευσε να κατεβάσει τη σημαία και να κάνει εξακρίβωση στοιχείων στους Συναγωνιστές.

Όπως ήταν αναμενόμενο η δράση αυτή προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στο εγχώριο και ξένο τύπο. Η σημαία που είχε εξοργίσει τους Αλβανούς εμφανίστηκε ξανά στο ΚαραϊσκάκηΞανά στο «Γ. Καραϊσκάκης» η σημαία της Μεγάλης Ελλάδας

Από μέρους μας, δηλώνουμε πως θα εντείνουμε τις δράσεις μας και όσο η Αλβανία ή όποια άλλη ξένη ή εγχώρια δύναμη ενεργεί ενάντια στα συμφέροντα, τις ζωές και τα δικαιώματα των Ελλήνων συμπατριωτών μας, θα μας βρίσκει απέναντι της. Καμία υποχώρηση, κανένας συμβιβασμός για τα προαιώνια εθνικά και κοινωνικά κεκτημένα του λαού μας. Ο αγώνας μας θα είναι ανένδοτος και πολυεπίπεδος. Κάθε πτυχή της κοινωνίας, κάθε δρόμος και κάθε πλατεία, θα αντηχεί τις ιδέες, τα σύμβολα και τα συνθήματα μας. Μέχρι την τελική νίκη!

 

Ζήτω η αιωνία Ελλάς! 

Βόρειος Ήπειρος γη ελληνική, θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη! 

 

Web Radio