Πορεία ενάντια στο νομοσχέδιο περί αλλαγής φύλου

Σε μια κοινωνία που οδηγείται στην παρακμή ολοένα και περισσότερο, μέρα τη μέρα, λεπτό προς λεπτό,
σε μια κοινωνία όπου προσπαθούν να μας πείσουν πως κάθε αντίσταση είναι μάταιη και κάθε αγώνας χαμένος κόπος,
σε μια κοινωνία που μας θέλει ζωντανούς-νεκρούς,
υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που βαθιά στις φλέβες τους ακούνε το Αίμα τους να καλεί σε δράση, ακούνε την ψυχή του Γένους τους να φωνάζει πως πρέπει η αρρώστια να χτυπηθεί και να ανατείλει ξανά ένας κόσμος αντάξιος της φυλής και της ιστορίας μας.

Τέτοιας πάστας άνθρωποι ήταν αυτοί που άκουσαν το κάλεσμα του Αγώνα και συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στο Σύνταγμα, σε μια συμβολική μεν, υψίστης σημασιολογίας δε, διαμαρτυρία και αντίδραση απέναντι στους νόμους της Δημοκρατίας τους, στους νόμους που παραδίδουν τις ψυχές των παιδιών της φυλής μας στα χέρια ανώμαλων και άρρωστων εξουσιαστών.

Αρκετές οργανώσεις και ομάδες του ευρύτερου εθνικιστικού χώρου, όπως η Απέλλα, η Λαϊκή Κίνηση Πολιτών, η Ανακατάληψη, οι ΑΜΕ, το Propatria, άλλες μικρότερες ομάδες του αυτόνομου εθνικιστικού χώρου, καθώς και μέλη της Χρυσής Αυγής που αψήφησαν την κοινοβουλευτική γραμμή που προστάζει την αδράνεια και την ανυπαρξία, έδωσαν το παρών, συγκεντρώνοντας το μίσος της Αστυνομίας, που για άλλη μια φορά, πιστή στο χρέος της απέναντι στην προδοτική εξουσία, προσπάθησε να αποτρέψει την παρουσία των εθνικιστών και να «χαρίσει» για άλλη μια φορά το κέντρο της Αθήνας στα αγαπημένα της «κακά» παιδιά, τους αναρχικούς και τους, αμφιβόλου φύλου, συνοδοιπόρους τους.

Επειδή, όμως, κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον αποφασισμένο για δράση, οι εθνικιστικές ομάδες απλώς άλλαξαν πλάνο και αποφάσισαν να κερδίσουν το άλλο μισό κέντρο της Αθήνας, κάνοντας πορεία από το Ζάππειο ως τον Ευαγγελισμό. Στο ύψος, βέβαια, του ανδριάντα του Καραΐσκάκη, ορισμένοι από τους παρευρισκομένους αποχώρησαν, για λόγους που δεν γνωρίζουμε, κι έτσι έμεινε μόνο η ΑΠΕΛΛΑ να πραγματοποιεί πορεία κατά μήκος της Λεωφόρου Βασιλέως Κων/νου μέχρι το Χίλτον, ακολουθούμενη από 100 περίπου αυτόνομους εθνικιστές και εθνικοσοσιαλιστές.

Ήταν η πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, όπου ένας κεντρικότατος δρόμος της Αθήνας έκλεισε από την παρουσία ακομμάτιστων εθνικιστών, ενώ κατά τη διάρκεια της πορείας ακούστηκαν συνθήματα ανάλογα του δυναμισμού που αρμόζει σε αγωνιστές, όπως άλλωστε και στο κλείσιμο της όλης δράσης, μπροστά από το Πολεμικό Μουσείο, όπου ψάλλαμε τον Εθνικό Ύμνο με τον τρόπο που πρέπει.

Από την πλευρά μας, θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους Συναγωνιστές που παρέστησαν χθες στην συγκέντρωση αυτή, αποδεικνύοντας πως ο δρόμος είναι ο μόνος που μπορεί να ενώσει ανθρώπους και ομάδες που μπορεί να διαφέρουν σε επιμέρους σημαντικά ή λιγότερο σημαντικά ζητήματα, δύνανται όμως να συνασπιστούν για να κερδίσουν τον δρόμο, όταν ο κοινός σκοπός το επιτάσσει.

Επιδιώκουμε η χθεσινή μέρα να είναι μονάχα το έναυσμα για ακόμα καλύτερες δράσεις, ακόμα καλύτερη οργάνωση και ακόμα μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη ενότητα, που θα φέρει τους εθνικιστές κυρίαρχους στους δρόμους της πόλης μας, που θα φέρει τον Σκοπό μας ένα βήμα πιο κοντά στη Νίκη. Γιατί ξέρουμε καλά πως, αν δεν νικήσουμε Εμείς, θα νικήσει το Χάος…

Web Radio