Η ορθή αξιοποίηση του κυνοβουλίου

Σήμερα συμπληρώνουμε 43 χρόνια κυνοβουλευτικής δημοκρατικής μεταπολίτευσης. Η 3η ελληνική Δημοκρατία κλείνει 43 χρόνια εξουσίας, ξεπουλήματος, προδοσίας και φτωχοποίησης του ελληνικού λαού. Η 3η παράνομη ελληνική δημοκρατία, γιατί όσοι δεν το γνωρίζουν, η σημερινή δημοκρατία εγκαθιδρύθηκε στο πρόσωπο του Κ. Καραμανλή υπό το ξίφος του ορισμένου από το καθεστώς Ιωαννίδη «Προέδρου της Δημοκρατίας» Φ. Γκιζίκη… Στα πλαίσια, λοιπόν, της σημερινής επετείου, δημοσιεύουμε μια επιστολή αναγνώστη της σελίδας μας, σχετικά με την κατ΄αυτόν ορθή αξιοποίηση του Κυνοβουλίου.

«Όπως έχετε γράψει πολλές φορές κι εσείς αδέλφια, ως εθνικοσοσιαλιστές είμαστε κατά της δημοκρατίας, κατά αυτού του σάπιου κυνοβουλευτισμού, κατά αυτού του διεφθαρμένου κομματικού-κλεπτοκρατικού συστήματος. Δεν υπάρχει καλή και κακή δημοκρατία. Η δημοκρατία σε κάθε της έκφανση είναι, και ήταν πάντοτε, ενάντια στα συμφέροντα του έθνους και πηγή κάθε κακού.  

Ένα ιδανικό εθνικό κράτος δεν έχει ανάγκη ούτε από κόμματα, ούτε από βουλές. Έχει έναν αρχηγό και μία κυβέρνηση που νομοθετεί και φροντίζει για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους και την φυλετική συνέχεια του έθνους. Τα ενεργά και πραγματικά άξια κύτταρα του έθνους αυτού, και μόνον αυτά, πρέπει να εκφράζουν την άποψή τους για κάθε σημαντικό εθνικό ζήτημα, είτε μέσω λαϊκών επιτροπών, είτε μέσω δημοψηφισμάτων. Η εθνική κυβέρνηση πρέπει να βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τον λαό και τα στελέχη της να είναι άτομα βγαλμένα μέσα απ’ τον εθνικό κορμό και να τυγχάνουν ευρείας λαϊκής αποδοχής. Σκοπός είναι η κυβέρνηση του εθνικού κράτους να είναι αποδεκτή σχεδόν από όλον τον λαό και να μην συντηρείται στην εξουσία υπό την απειλή όπλων, ακόμα και αν την έχει πάρει με αυτά. Διότι καμία κυβέρνηση που είναι μισητή στον λαό δεν μπορεί να παράξει κανένα εθνικό έργο. Πράγμα που σημαίνει ότι η κατάληψη της εξουσίας δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά το πρώτο βήμα προς την οικοδόμηση του νέου εθνικού κράτους. 

Ποια θα μπορούσε να είναι, όμως, η χρησιμότητα του κυνοβουλίου σε ένα εθνικό κράτος και εν προκειμένω στην χώρα μας;

Πολλοί ίσως πουν ότι πρέπει να γκρεμιστεί… Πρόκειται όμως για ένα αντικειμενικά αξιόλογο οικοδόμημα που θα ήταν κρίμα να μην αξιοποιηθεί αλλιώς. Άλλοι θα πουν ίσως ότι πρέπει να γίνει το κεντρικό κτήριο της νέας κυβέρνησης στο οποίο τα μέλη της θα γεμίζουν τα έδρανα και θα επικυρώνουν ομοφώνως τα εκάστοτε νομοσχέδια. Τέλος, αυτοί που γνωρίζουν καλά τις ιδέες μας θα πουν για την εμπορική βουλή για την οποία μίλησε ο Γιόζεφ Γκέμπελς καθώς και άλλες παρεμφερείς μεθόδους αξιοποίησης της. Υπάρχει όμως, συναγωνιστές, και μία ακόμη καλύτερη λύση… Ένας τρόπος με τον οποίο το κυνοβούλιο θα παράξει από μόνο του ένα βαθιά εθνικό έργο, όσο παράξενο και πρωτάκουστο κι αν ακούγεται αυτό.

Το κυνοβούλιο πρέπει να γίνει φυλακή!

Μία φυλακή μόνο για πολιτικούς, για ανθρώπους που είχαν καταλάβει θέσεις εξουσίας, από την κυβέρνηση μέχρι μικρούς δήμους και περιφέρειες, και για οποιονδήποτε άλλο έχει καταχραστεί δημόσιο χρήμα και ψήφισε ή νομοθέτησε ενάντια στα συμφέροντα του έθνους. Ολοι αυτοί οι προδότες θα έχουν την τιμή να εκτίσουν την ποινή τους στον χώρο που τόσο αγάπησαν. Και ο λαός, όπως και οι τουρίστες, θα έχουν τη χαρά να τους απολαμβάνουν καθημερινά, στο κεντρικότερο σημείο της χώρας.

Οι τοίχοι που περιβάλλουν το κτήριο θα μπορούσαν σε κάποια σημεία να αντικατασταθούν από γυαλί ώστε όλοι οι περαστικοί να απολαμβάνουν το θέαμα! Οι βουλευτές θα γίνουν τα ζωντανά εκθέματα του τσίρκου της δημοκρατίας που έφτιαξαν και υπηρέτησαν, μέσα στον ίδιο τον ναό τους και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες για να θαυμάσουν και να φτύσουν τους προδότες. Θα πρέπει εν συνεχεία να βγει υποχρεωτική εγκύκλιος ώστε όλοι οι μαθητές, από το δημοτικό μέχρι το λύκειο, να επισκέπτονται τακτικά τους έγκλειστους πρώην πολιτικούς και να μαθαίνουν για την αντεθνική φύση της δημοκρατίας και την ορθή τιμωρία των προδοτών του έθνους.

Μία επιπλέον εικαστική παρέμβαση στο κτήριο θα ήταν να σκεπαστούν όλοι οι ανοιχτοί χώροι και να γκρεμιστεί η οροφή της κεντρικής αίθουσας της βουλής. Έτσι, ο μόνος χώρος που θα μπορούν να προαυλίζονται, θα είναι τα καυτά έδρανα της βουλής τα οποία θα μπορούσαν αντί για ξύλινα να γίνουν αλουμινένια ώστε να ζεματάνε υπό το φως του ηλίου. Σε αυτόν τον χώρο θα μπορούν να περνούν ατελείωτες ώρες, με υποχρεωτικό το δίωρο 12 – 2 κάθε μεσημέρι. Τέλος, θα μπορούσαμε να τους δώσουμε και αξιώματα και το δικαίωμα ψήφου για το ποιος θα τα παίρνει, έτσι ώστε να παίζουν καθημερινά – θέλοντας και μη – το αγαπημένο τους παιχνίδι της Δημοκρατίας!

Απέναντι από το κτίριο της Βουλής, στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος, εκεί που σήμερα υπάρχει ένα βρόμικο συντριβάνι, πρέπει να τοποθετηθεί ένα τεράστιο άγαλμα της Θέμιδας. Η θέα της Δικαιοσύνης θα έχει στραμμένο το ξίφος της προς την κυνοβουλευτική φυλακή, την ζυγαριά στο άλλο της χέρι ελαφρώς κυρτή και τα μάτια της ακάλυπτα. Αυτό θα δείχνει πως η Δικαιοσύνη έχει πλέον κρίνει και η τιμωρία των ενόχων λαμβάνει χώρα ενώπιον μας.

Αυτό αδέλφια, είναι το όραμα μου για την πραγματική εθνική αξιοποίηση του κυνοβουλίου!»


Για αποστολή κειμένων, προτάσεων και ιδεών: [email protected]

Web Radio