Παρέμβαση ενάντια στο Gay Pride!

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, οι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές έκαναν δράση ενάντια στην παρέλαση των ομοφυλόφιλων. Αυτή τη φορά, όμως, πολύ πιο δυναμικά.

Το πρωί του Σαββάτου, καθώς τα αγορίτσια είχαν μόλις ξεκινήσει τα δρώμενα του ετήσιου «Gay Pride» -στην πλατεία Συντάγματος αυτή τη φορά- κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Απέλλα, έκανε παρέμβαση στο χώρο γεμίζοντας τον με τις δικές μας Αξίες και Ιδέες.

Εκατοντάδες φέιγ βολάν σκέπασαν αυτή τη γιορτή της παρακμής.

Μια γιορτή με χρηματοδότη τον Δήμο Αθηνών, πολλές μεγάλες πολυεθνικές, αλλά και την Αμερικανική Πρεσβεία. Κι όπως γνωρίζουμε, οι χρηματοδότες καταδεικνύουν πάντοτε και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί η εκάστοτε εκδήλωση.

Τη στιγμή που πολλοί δηλώνουν «πολέμιοι» αυτης της γιορτής, ενώ δεν κάνουν τίποτα απολύτως για να εξωτερικεύσουν την «αντίθεση» τους αυτή, οι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές με πρωτοπόρο την Απέλλα, δείχνουν το δρόμο της δράσης υπέρ των προαιώνιων εθνικών ιδανικών και αξιών.

Πλέον είναι καιρός για πράξεις και όχι για λόγια! 

Είμαστε ενάντια σε οτιδήποτε αποσκοπεί στον εκφυλισμό της νεολαίας και της κοινωνίας, ενάντια σε όσους προσπαθούν να εισάγουν νέα ήθη και έθιμα στον ελληνικό λαό. Είμαστε ενάντια στη σημερινή κοινοβουλευτική δικτατορία που προσπαθεί να διαλύσει κάθε οικογενειακό και κοινωνικό ιστό -που συντηρεί τα κύτταρα του έθνους μας ζωντανά- καθώς και σε όσους προσπαθούν να εμφυσήσουν τις ποικίλες ψυχικές και πνευματικές τους διαταραχές στα ελληνόπουλα διαμέσου της παιδείας.

Η Ομοφυλοφιλία για μας ήταν, είναι και θα είναι θέμα Υγείας!

Η παιδεία απευθύνεται στον ανθρώπινο εγκέφαλο και όχι σε άλλα μέλη του σώματος. Οι καθηγητές, οφείλουν να μάθουν στους νέους Έλληνες το χρέος τους στη συνέχιση του φύλου της φυλής τους, και της μη αποδοχής οποιασδήποτε νέας «αξίας» που στοχεύει στη διάλυση του θεσμού της οικογένειας. Για μας Αξία είναι οτιδήποτε δίνει στον άνθρωπο αξία, όχι ότι του την στερεί! Η μεγαλύτερη αξία ήταν, είναι και θα είναι η βιολογική μας συνέχιση διάμεσου της οικογένειας.

Η φύση θα κερδίσει την νοσηρότητα! 

Είναι ένας αιώνιος πόλεμος που μπορεί να έχει μόνο έναν νικητή! Ο αγώνας μας μιλάει στην καρδιά της σιωπηλής πλειοψηφίας των ακόμα ζωντανών Ελλήνων. Οι πράξεις μας φωτίζουν τις μελλοντικές πράξεις αντίστασης που θα ακολουθήσουν ενάντια στο αντιανθρώπινο τους καθεστώς.

Καλημερίζοντας τον «Τζέισον-Αντιγόνη»


Υπενθυμίζουμε, προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν είχαμε, ούτε έχουμε, ούτε θέλουμε να έχουμε καμία σχέση και επαφή με κυνοβουλευτικούς επαγγελματίες «πατριώτες» τύπου Χρυσής Αυγής.

Web Radio