Ερωτήσεις και Απαντήσεις για τον Εθνικό Σοσιαλισμό #1

Από: MetalHeadGR88

1) Σε περίπτωση που αύριο-μεθαύριο υπάρξει Εθνικοσοσιαλιστική κυβέρνηση στην Ελλάδα, ποια θρησκεία θα είναι «κυρίαρχη»; Ρωτάω, γιατί ο Ε/Σ χώρος «διχάζεται» σε Χριστιανούς και Πολυθεϊστές.

Η άποψη μας είναι ότι αυτήν τη στιγμή δεν υφίσταται κάποιος δομημένος Ε/Σ χώρος και γι’ αυτό υπάρχει αυτή η γενικευμένη ιδεολογική σύγχυση. Στόχος μας μέσα από αυτήν τη στήλη είναι να διασαφηνίσουμε κάποια πράγματα, όπως και να καταρρίψουμε αρκετούς μύθους γύρω απ’ τον Εθνικοσοσιαλισμό σε ιδεολογικό και ιστορικό επίπεδο.
Οποιαδήποτε εθνική κυβέρνηση κι αν αναλάβει κάποια στιγμή την Αρχή του Έθνους, θα πρέπει να σεβαστεί το δόγμα της πλειοψηφίας του συνόλου του λαού. Κι απ’ τη στιγμή που σήμερα οι Έλληνες είναι κατά το 95% Χριστιανοί Ορθόδοξοι, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί και δεν χρειάζεται να αλλάξει.
Πιστεύουμε ακράδαντα πως η πολιτική δεν πρέπει, αντί να πασχίζει να εμφυσήσει στον λαό το πολιτικό της δόγμα και όραμα, να αναλώνεται στο να του αλλάξει την πίστη. Η πίστη καθενός είναι κάτι απόλυτα προσωπικό.
Περαιτέρω, ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι μια αυτοτελής, αυθύπαρκτη και πλήρως ολοκληρωμένη κοσμοθεωρία που μπορεί να την ασπαστεί οποιοσδήποτε λευκός Έλληνας, ανεξαρτήτως θρησκείας και δόγματος, με μόνο γνώμονα το καλό της φυλής του. Ο Εθνικοσοσιαλισμός γεννήθηκε και επικράτησε για αιώνες στην πολυθεϊστική αρχαία Σπάρτη, ενώ στον σύγχρονο κόσμο αναγεννήθηκε στη χριστιανική Γερμανία. Έτσι λοιπόν, η σωστή εφαρμογή του δεν προϋποθέτει την ύπαρξη κάποιου συγκεκριμένου θρησκευτικού δόγματος παρά μόνο τη θέληση για να υπερτερήσει το Εμείς έναντι του Εγώ. Απ’ τη στιγμή που ο Εθνικοσοσιαλισμός γίνει η κυρίαρχη ιδεολογία σε έναν λαό, το θρησκευτικό του δόγμα δεν αποτελεί κανένα «εμπόδιο», μιας και έχει ήδη αποφασίσει να βάλει πάνω απ’ όλα το καλό της φυλής και του έθνους του.

 

2) Εσείς προσωπικά σαν ομάδα, ποια θρησκεία ασπάζεστε;

Ως Εθνικοσοσιαλιστική Κίνηση, με αμιγώς πολιτικό και κοινωνικό χαρακτήρα, δεν προαπαιτούμε από τα μέλη μας για τη συμμετοχή τους σε αυτήν το να ασπάζονται κάποιο συγκεκριμένο θρησκευτικό δόγμα, ούτε διακηρύττουμε «ψηφοθηρικώς» την πίστη μας στην Εκκλησία ή αλλού. Καθένα απ’ μέλη μας είναι ελεύθερο να πιστεύει όπου νομίζει, αρκεί να είναι Έλληνας και έτοιμος να πεθάνει για τις ιδέες του. Εννοείται ότι είμαστε ενάντια σε θρησκευτικά δόγματα που αντίκεινται στο καλό του ελληνισμού, όπως ο ιουδαϊσμός και ο μουσουλμανισμός, και ως εκ τούτου κανένας ο οποίος ασπάζεται αυτά τα δόγματα, ακόμα και αν δηλώνει ή είναι Έλληνας, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός.
Οι Έλληνες σήμερα έχουν θρησκεία και αυτή κατά μεγάλη πλειοψηφία είναι ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός. Ως εκ τούτου υποστηρίζουμε πολιτικά το δόγμα αυτό, το οποίο όμως επιβάλλεται να αποκαθαρεί από ανατολίτικα και οικουμενιστικά στοιχεία.


Από: panosefedrikos5

1) Θεωρείτε ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στο εθνικοσοσιαλιστικό και το φασιστικό κίνημα; Ο μεταξικός εθνικισμός, συντηρητικός εθνικισμός κτλ, μπορούν να αποτελέσουν σύμμαχούς μας;

 

Τα εκάστοτε πολιτικά κινήματα εκφράζονται και διαμορφώνονται από τους ανθρώπους, οι οποίοι αποτελούν τους φορείς τους. Αυτό σημαίνει ότι «μεταξικός εθνικισμός», «παπαδοπουλικός εθνικισμός», «μουσολινικός», «χιτλερικός» και ούτω καθεξής δεν πρόκειται να ξαναϋπάρξει ποτέ. Το ποιοι θα αποτελέσουν ή μπορούν να αποτελέσουν εθνικούς μας σύμμαχους είναι πάντα θέμα πολιτικών εξελίξεων και περιστάσεων και μόνος γνώμονας σε αυτές πρέπει να είναι το καλό του έθνους μας.
Αν μιλάμε για το σημερινό εγχώριο επίπεδο, αν μπορεί δηλαδή να αποτελέσουν σύμμαχους των Εθνικοσοσιαλιστών οι κάθε λογής ακροδεξιοί, πατριώτες, «εθνικιστές» κλπ, δεν έχεις παρά να κοιτάξεις γύρω σου και να δεις ότι εχθρός όλων, από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά είναι η Ιδέα μας, και όχι τυχαία. Είμαστε ο απόλυτος φόβος τους και θα φροντίσουμε να παραμείνουμε αυτό ακριβώς! Από εκεί και πέρα, υπάρχουν στο σώμα του λαού μας άνθρωποι άξιοι και ικανοί, που θα ήταν διατεθειμένοι να δώσουν το Αίμα τους για την πατρίδα, και όμως έχουν παρασυρθεί σε λάθος μονοπάτια, και έτσι θεωρούν τον εαυτό τους «ακροδεξιό» κλπ. Χρέος δικό μας είναι να αφυπνίσουμε τη συνείδηση των ανθρώπων αυτών, ώστε ό,τι καλό διαθέτουν, να το αξιοποιήσουν για το καλό του λαού μας, και να μην το σπαταλούν εις μάτην.
Όσον αφορά στις διαφορές μεταξύ Εθνικοσοσιαλισμού και Φασισμού, έχουμε να πούμε ότι η πλειοψηφία των συναγωνιστών μπερδεύει την ιδεολογία μας με μια πολιτική συμμαχία στα πρόθυρα του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Με την ίδια λογική μπορούμε να πούμε, ορμώμενοι απ’ το σύμφωνο Ρίμπετροπ-Μολότοβ, ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός έχει σχέση με τον Μπολσεβικισμό. Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι μια κοσμοθεωρία που σε πολιτικό επίπεδο εμπεριέχει δυο αλληλένδετα πράγματα, το Έθνος και τον Σοσιαλισμό. Το Έθνος ορίζεται από τη φυλή και όχι από το κράτος. Η δε οικονομία υπηρετεί με τη σειρά της αυτό το φυλετικά αμιγές έθνος-κράτος. Ο Φασισμός, αυτό το πολιτικό κίνημα που άλλαξε πολλές φορές χαρακτήρα και προσαρμόστηκε στις περιστάσεις για την πολιτική επιβίωση του Μουσολίνι, πιστεύει ότι η φυλή δεν παίζει κανέναν ρόλο στην ύπαρξη του κράτους και κατά συνέπεια της οικονομίας. Το δόγμα του Φασισμού είναι το καλό του κράτους, γι’ αυτό και δεν αποτελεί εθνικισμό, αλλά κρατισμό, εφάμιλλο αυτού που στον σημερινό κόσμο εκφράζεται από τις ΗΠΑ. Καμία ταύτιση δεν υφίσταται λοιπόν ανάμεσα σε αυτές τις δυο ιδεολογίες που στη βάση τους είναι αντίθετες.

 

2) Ποιο θεωρείτε πως είναι το καταλληλότερο οικονομικό μοντέλο που πρέπει να υποστηρίξει τις εθνοφυλετικες μας ιδέες; Το κορπορατιστικό σύστημα; Το κεϋνσιανό σύστημα και ο κοινωνικός καπιταλισμός του Αδόλφου ή κάτι άλλο; Οικονομικά στεκόμαστε στα 25 σημεία του ΝSDAP πριν από το 1933 ή ακολουθούμε ένα σύστημα τύπου 1933-1945; Ξέρω οτι ο Ε/Σ δεν είναι μια οικονομιστική κοσμοθεωρία, αλλά οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε την οικονομική μας φιλοσοφία.

Ο Εθνικοσοσιαλισμός σε πολιτικό επίπεδο είναι μια ιδεολογία άρρηκτα συνδεδεμένη με την οικονομία. Αυτό είναι κάτι που σκοπίμως αποκρύπτεται από τους μέχρι σήμερα εγχώριους ταγούς του «χώρου», ακριβώς διότι το μεροκάματο που έπαιρναν και παίρνουν από το κράτος πρόσταζε την προβατοποίση των εθνικιστών και την εμφύσηση σε αυτούς θεωριών διαφόρων ουφολόγων, κενταύριων, ελλάνιων, σεράνιων και διάφορων άλλων παράξενων τύπων που στην πραγματικότητα καμία σχέση δεν έχουν με την ιδέα μας.
Το οικονομικό μοντέλο του Εθνικοσοσιαλισμού αποτελεί το μόνο επιτυχημένο οικονομικό μοντέλο στον σύγχρονο και όχι μόνο κόσμο. Έτσι λοιπόν, δεν τίθεται θέμα ως προς το ποιο οικονομικό μοντέλο επιλέγουμε για να υποστηρίξει και να προασπίσει το καλό της φυλής μας.
Ο Εθνικοσοσιαλισμός επίσης πολέμησε με κάθε τρόπο και μέσο τον καπιταλισμό, πράγμα που σημαίνει ότι κανένας «καπιταλισμός» δεν υπήρξε ποτέ στο Τρίτο Ράιχ…
Τέλος, όσον αφορά στο πού θα σταθούμε εμείς σήμερα, είναι αυτονόητο ότι θα σταθούμε στο σήμερα και στη χώρα μας. Η Ελλάδα του 2017 δεν έχει σχέση με τη Γερμανία του 1933 παρά μόνο ως προς τη φτωχοποίηση του λαού, που όμως ακόμα δεν είναι ούτε στο 1/3 απ’ ό,τι ήταν τότε. Το οικονομικό μοντέλο των Ελλήνων Εθνικοσοσιαλιστών θα προσαρμοστεί στις ανάγκες του σήμερα, αξιοποιώντας τα μέσα του σήμερα, πατώντας στις αιώνιες αξίες της Ιδέας μας, διασφαλίζοντας την ύπαρξη της φυλής μας, καταργώντας τη δουλεία του τόκου, επιστρέφοντας την υπεραξία του κεφαλαίου στους εργαζομένους και αναδιαρθρώνοντας με αξιοκρατικά κριτήρια τις οικονομικές τάξεις της κοινωνίας. Όλα αυτά σε ένα πραγματικά ελεύθερο και φυλετικά ομοιογενές κράτος, με δικό του στρατό, νόμισμα και παραγωγή.


Ευχαριστούμε τους φίλους για τις ερωτήσεις τους και καλούμε κι άλλους να μας στείλουν τις δικές τους στο [email protected]

Web Radio