Ενημερωτική δράση για την 25η Μαρτίου

Ανήμερα της ιστορικής μας επετείου καθώς και το βράδυ της ίδιας μέρας, Συναγωνιστές από την Απέλλα μοίρασαν φυλλάδια για το πραγματικό νόημα της ημέρας, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.


25η Μαρτίου 1821

Η Ελλάδα μετρά ήδη 400 χρόνια σκλαβιάς και υποτέλειας στον Σουλτάνο. Μετά από πολλές αποτυχημένες επαναστάσεις που πνίγηκαν στο αίμα, η μικρή και σκλαβωμένη πατρίδα μας βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν. Εκείνη την ημέρα όμως, οι Έλληνες, ενάντια σε κάθε λογική και ενάντια σε κάθε πιθανότητα, αποφάσισαν με χαρά να θυσιάσουν τη ζωή τους για να κερδίσουν ένα ελεύθερο μέλλον για τα παιδιά τους – και να που τα κατάφεραν!

25η Μαρτίου 2017

Η Ελλάδα μετρά ήδη 8 χρόνια μνημονίων, 10.000 αυτόχειρες, 54% ανεργία στους νέους, 300.000 νέους Έλληνες μετανάστες, 2 στους 10 Έλληνες να ψάχνουν στα σκουπίδια για το γάλα των παιδιών τους και 4 στους 10 κάτω από το όριο της φτώχειας, σπίτια που χτίστηκαν με αίμα και αγώνα βγαίνουν σε πλειστηριασμό για χρέη μερικών χιλιάδων ευρώ και 63 οικογένειες εισπράττουν το 80% του πλούτου των Ελλήνων! Την ίδια ώρα στην Πατρίδα μας, 3.000.000 λαθρομετανάστες ζουν παρασιτικά και απολαμβάνουν χωρίς καμία προσφορά στο σύνολο, 400 ευρώ τον μήνα επίδομα, δωρεάν στέγη, δωρεάν θέρμανση, φαγητό που θα ζήλευαν οι περισσότεροι Έλληνες, δωρεάν WIFI, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και υποσχέσεις για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον κάτω από τον γαλανό ουρανό της Ελλάδας μας.

Παρ’ όλα αυτά, εμείς συνεχίζουμε, ενάντια σε κάθε λογική, να νιώθουμε ελεύθεροι και προνομιούχοι!

 

Έλληνα ξύπνα! Άνοιξε τα μάτια σου και  παραδειγματίσου από τη σημερινή ημέρα!

Τότε ήταν ο Κοτζαμπάσης, τώρα είναι ο Τραπεζίτης!
Τότε ήταν ο Σουλτάνος, τώρα είναι η Μέρκελ!
Τότε ήταν ο Γενίτσαρος, τώρα είναι τα ΜΑΤ!
Τότε ήταν οι Προεστοί, τώρα είναι η Κυβέρνηση!

 

Αν πραγματικά νιώθεις περήφανος για τη σημερινή ημέρα, δείξε στα παιδιά σου τον δρόμο της Αρετής!

Τώρα που οι μάσκες πέφτουν, η σιωπή είναι συνενοχή!

Οι Έλληνες είναι καταδικασμένοι από τη ράτσα τους, πάντα να πολεμάνε και πάντα να νικάνε!

Το μεγαλύτερο τους όπλο, είναι η δική σου αδιαφορία!


Το φυλλάδιο που μοιράστηκε

Ακολουθούν φωτογραφίες από την νυχτερινή δράση κατά μήκος της λεωφόρου Κατεχάκη και Μεσογείων.

Web Radio