Παρέμβαση στην στρατιωτική παρέλαση του Συντάγματος!

Σήμερα, ημέρα επετειακή της εθνεγερσίας, κλιμάκιο συναγωνιστών από την Απέλλα έκανε παρέμβαση στην στρατιωτική παρέλαση των Αθηνών, ρίχνοντας φειγ βολάν και μοιράζοντας φυλλάδια με κεντρικό σύνθημα, «Η Επανάσταση δεν τελείωσε ποτέ!».

Ο σκοπός της δράσης αυτής, ήταν η αφύπνιση των συμπατριωτών μας σχετικά με το τι έγινε 196 χρόνια πριν και τι συνεχίζει να συμβαίνει μέχρι τις μέρες μας. Η Ελλάδα δεν ελευθερώθηκε ποτέ, άλλαξε απλώς αφέντη. Οι Τούρκοι πασάδες έγιναν Ευρωπαίοι πρόξενοι και τοκογλύφοι. Οι τότε κοτζαμπάσηδες έγιναν οι σημερινοί προδότες πολιτικοί.

Οι φιέστες της δημοκρατίας στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό και τον εφησυχασμό… «Τιμούν» την επανάσταση, την ίδια στιγμή που μας κρατάνε δέσμιους σε μιας άλλης μορφής κατοχή. Τίποτα πλέον δεν μας ανήκει, τίποτα δεν είναι πλέον εθνικό, ούτε καν ο στρατός. Σήμερα για όλα αποφασίζουν οι ξένοι επικυρίαρχοι. Οι στρατιωτικοί ηγεμόνες του ΝΑΤΟ -χωρίς την έγκριση των οποίων καμιά στρατιωτική κίνηση δεν επιτρέπεται- και οι Ευρωπαίοι δανειστές, οι οποίοι αποφασίζουν για το τι θα δώσουν και τι θα πάρουν. Αυτοί είναι σήμερα οι κύριοι του Έθνους μας. Μπορεί να μην φοράνε φέσι και να μιλούν μια γλώσσα που καταλαβαίνουμε, είναι όμως το ίδιο και μάλιστα πολύ πιο επικινδύνοι καθώς σήμερα δεν έρχονται -δεν ήρθαν- ως κατακτητές, αλλά ως φίλοι, ως δήθεν σωτήρες!

Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί, μέχρι να γίνουμε και πάλι Ελεύθεροι και Ανεξάρτητοι!

Ελευθερία ή Θάνατος!

 

Το φυλλάδιο που μοιράστηκε στον κόσμο

Web Radio