Η πολυσύνθετη απειλή της λαθρομετανάστευσης

Έχουν γίνει πλέον αντιληπτές οι ανεξέλεγκτες και εφιαλτικές διαστάσεις που έχει λάβει η λαθρομετανάστευση. Με την πάροδο του κάθε εικοσιτετραώρου, η κατάσταση οξύνεται. Δεν έχουμε βεβαίως να κάνουμε με μία μάζα ομοειδών περιπτώσεων. Αν και βάσει του Διεθνούς Δικαίου κανείς δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πρόσφυγας, εφόσον καμία από τις γείτονες της Ελλάδας χώρες δεν είναι εμπόλεμη, κάποιοι πράγματι ξεκίνησαν τη διαδρομή τους από εμπόλεμη ζώνη, ενώ άλλοι είναι λαθρομετανάστες που δράττονται της ευκαιρίας να παρεισφρήσουν στο εσωτερικό της Ελλάδας. Στην πρώτη περίπτωση, μιλάμε για ριψάσπιδες στρατεύσιμους ενήλικες που λιποτάκτησαν για να αποφύγουν τις πολεμικές συρράξεις, αφήνοντας τον άμαχο πληθυσμό και την πατρίδα τους ανυπεράσπιστη, από όποιον κίνδυνο θεωρούσαν πως την απειλεί. Σε κάθε περίπτωση, το ελλαδικό κράτος δεν έχει
παρά να υλοποιήσει τη γνωστή διάταξη της κείμενης νομοθεσίας (επαναπροώθηση στη χώρα προέλευσης για όποιον εισέρχεται έκνομα παραβιάζοντας τα χερσαία ή υδάτινα σύνορα). Υπάρχει όμως και μία διόλου ευκαταφρόνητη μερίδα ακραίων ισλαμιστικών στοιχείων, που διαδραματίζουν ρόλο δολιοφθορέων, κάτι που δεν διαψεύδεται και από την ΕΥΠ. Έχουν άλλωστε δει το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες στρατιωτών του ISIS να βρίσκονται πχ στην Κω με σκοπό να μεταβούν στον Πειραιά. (http://www.parakato.gr/2015/08/isis.html)

Σε κάθε περίπτωση, ο αριθμός όλων των αλλογενών που εισρέουν σε καθημερινή βάση ανέρχεται στον πληθυσμό μιας κωμόπολης. Δημιουργείται έτσι ένα εκρηκτικό ανομοιογενές μείγμα που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφομοιωθεί από τον γηγενή πληθυσμό. Πέρα από το σαφές ζήτημα της διαφορετικής φυλετικής καταγωγής, που αποτρέπει την αφομοίωση, δύο αντικρουόμενοι πολιτισμικοί κώδικες δεν δύνανται να συνυπάρχουν. Άλλωστε, οι μισαλλόδοξες θρησκοληψίες και παραδόσεις τους, τις οποίες οφείλουν να τηρούν ευλαβικά και απαρέγκλιτα, θα τους οδηγήσουν σε απόπειρα επιβολής των «θέλω» τους στη δική μας εθνική και πολιτισμική ιδιοσυγκρασία. Αναπόφευκτα πυροδοτούνται κοινωνικές συγκρούσεις.

Ο μέγιστος κίνδυνος άλλωστε που διατρέχει ο Ελληνισμός είναι το δημογραφικό. Πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της πολυχιλιετούς ιστορίας μας οδεύουμε προς τον φυλετικό αφανισμό. Πρώτη φορά ο κίνδυνος να γίνουμε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα είναι ΥΠΑΡΚΤΟΣ. Το πιο ενεργό στοιχείο του πληθυσμού, η νεολαία, αποφασίζει να διασπαρθεί στο εξωτερικό λόγω οικονομικής δυσπραγίας. Από την άλλη μεριά, οι ορδές αλλογενών που έχουν παρεισδύσει γεννοβολούν ανεξέλεγκτα. Έτσι η πληθυσμιακή σύνθεση του ελληνικού έθνους υφίσταται μια βίαιη και άνευ προηγουμένου αλλοίωση. Συνεπώς, έχουμε να κάνουμε με φυλετική υποκατάσταση πληθυσμού ή αλλιώς με λαθρεποικισμό.

Με αυτά τα ισχύοντα δεδομένα, η ρατσιστική εις βάρος των Ελλήνων συγκυβέρνηση συνεχίζει αμέριμνη την αυθαίρετη πολιτική της επικαλούμενη έναν κίβδηλο και ψευδεπίγραφο ανθρωπισμό. Πόσο ανθρωπιστές και ενάρετοι μπορούν να είναι άραγε οι κυβερνώντες που στοιβάζουν στα πλοία με καταιγιστικούς ρυθμούς όλες αυτές τις μάζες ανθρώπων σε ένα κράτος με την ανεργία εκτοξευμένη στα ύψη και με πρωτοφανείς πολιτικές λιτότητας; Πόσο ανθρωπιστές μπορούν να είναι όταν εθελοτυφλούν μπροστά στην ασύδοτη δράση των δουλεμπορικών κυκλωμάτων και χύνουν εκ των υστέρων κροκοδείλια δάκρυα όταν κανένα μικρό παιδί πνιγεί στο Αιγαίο; Πόσο ανθρωπιστές μπορεί να είναι όταν εφαρμόζουν τη μεταναστευτική πολιτική του «μπάτε σκύλοι αλέστε» χωρίς όρους και προϋποθέσεις;

Η απάντηση μπορεί να δοθεί από ένα Κικαιρώνειο ερώτημα: «Τις ωφελείται»  απ’ όλες αυτές τις πληθυσμιακές μεταβολές και τις πολιτικές λιτότητας. Ο επωφελούμενος φυσικά δεν είναι άλλος από τη διεθνή και εγχώρια τραπεζική και πλουτοκρατική ολιγαρχία, που σαν στόχο έχει την κατάργηση των εθνών και την ανάμειξη των λαών, ώστε να σχηματιστεί μία δίχως ταυτότητα άμορφη πληθυσμιακή μάζα, η οποία, πέραν όλων των υπολοίπων συμπαρομαρτούντων δεινών, θα αποτελεί και φθηνά εργατικά χέρια, που θα φανούν άκρως προσοδοφόρα στην κοινωνία και την αγορά της παγκοσμιοποίησης. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται και από ιερό τέρας των μπολσεβίκων, τον Καρλ Μαρξ, ο οποίος είχε γράψει:

«Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας. Ο μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά-σιγά ανάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου. Η μετανάστευση διαιρεί την εργατική τάξη της χώρας υποδοχής σε τόσα εχθρικά στρατόπεδα, όσες και οι εθνοφυλετικές ομάδες, διότι κάθε μία καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Η λαθρομετανάστευση, με τον εργατικό υπερπληθυσμό – πλεόνασμα που δημιουργεί, ρίχνει το επίπεδο ζωής σε κατάσταση δουλοπάροικου».

 

Στέλιος Λ.

Web Radio