Καβάλα: Συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για τους Ήρωες των Ιμίων

Την περασμένη Κυριακή 29/1, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η συγκέντρωση που διοργάνωσε ο εθνικιστικός σύλλογος Φοίνιξ στις Καμάρες της Καβάλα, χωρίς έκτροπα, παρ’ όλη την συντονισμένη προσπάθεια των εισαγόμενων «αντιεξουσιαστών» που κατέφθασαν με 5 πούλμαν από τους γύρω νομούς για να την ματαιώσουν. Τελικά ματαίωσαν οι Συναγωνιστές μας τις δικές τους ελπίδες κάνοντας μάλιστα και μια μεγάλη πορεία στην πόλη η οποία πέρασε κυριολεκτικά μπροστά απ’ τη μούρη τους, επιβεβαιώνοντας το μότο μας ότι «Ο Εθνικισμός μας δεν είναι δάκρυα, αλλά Αίμα και Δράση».

Οι Συναγωνιστές μας έδειξαν σε όλους πως με σωστό σχεδιασμό, συντονισμό και οργάνωση, τα πάντα είναι εφικτά. Έτσι, λοιπόν, αποδεικνύουμε πως υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος, ο ορθός τρόπος δράσης, οπού οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα είτε υπάρχουν απέναντι μας 200 αναρχικοί, είτε κλούβες και διμοιρίες των ΜΑΤ.

Ακολουθεί φωτογραφική παρουσίαση:

Το μπλόκ της Απέλλας που παρευρέθη στην συγκέντρωση

Το μπλόκ του Ιερού Λόχου

 

 

 

 

Πορεία στους δρόμους της πόλης


«αναρχικοί» τρέχουν…


Για να δώσουμε μια εικόνα για την κατάσταση που επικρατή στην Καβάλα μεταξύ των Συναγωνιστών μας και των άπλυτων σκουπιδιών που αυτοαποκαλούνται «αναρχικοί» αναδημοσιεύουμε ένα πρόσφατο άρθρο από την επίσημη ιστοσελίδα των Φοίνιξ.

Έφτασαν σε σημείο να βγάλουν όπλο οι άπλυτοι..

 

Όλοι στην πόλη της Καβάλας, γνωρίζαμε πως για να σηκώσει το βλέμμα του κάποιος αναρχοάπλυτος, σε μέλος του Φοίνικα θα πρέπει να έχει φροντίσει, πίσω του να υπάρχουν δεκάδες ακόμα άπλυτοι και να είναι οπλισμένοι τουλάχιστον με λοστούς.

Άπλυτος με το σύμβολο του αφεντικού του χαραγμένο στο στήθος

Αυτήν την φορά όμως, η θρασύτητα και η δειλία που επέδειξαν ήταν άνευ προηγουμένου. Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, μια μόλις μέρα πριν από τα την εκδήλωση των Ιμίων, που πραγματοποίησε ο σύλλογος μας με απόλυτη επιτυχία και αφού είχε γίνει δημόσιο κάλεσμα συσπείρωσης εναντίων μας, από το γνωστό παρακρατικό indymedia, ένα μέλος του συλλόγου μας δέχτηκε άνανδρη επίθεση από 20 κουκουλοφόρους καθώς είχε βγει για τον καθημερινό του περίπατο. Δυστυχώς για εκείνους όμως το μέλος μας απεδείχθη σκληρό καρύδι που δύσκολα σπάει! Αφού έχοντας για μοναδικό όπλο τα γυμνά του χέρια, κατάφερε κάποια καίρια χτυπήματα στις μασκαρεμένες κότες, όπου έχοντας για προστασία την δύναμη του πλήθους τόλμησαν να απειλήσουν την σωματική του ακεραιότητα. Αλλά δεν τελείωσε εκεί, αν και ήταν είκοσι εναντίων ενός, με ρόπαλα εναντίων γυμνών χεριών, τόλμησαν να εμφανίσουν ένα όπλο (που τελικά απεδείχθη κρότου), για να τον φοβίσουν. Τι και αν το μέλος μας καλούσε σε δίκαιη και αντρική μάχη ένας εναντίων ενός; Εκείνοι συνέχισαν να επιτίθενται ως ύαινες, όλοι μαζί σε έναν, καταφέρνοντας βέβαια να ντροπιαστούν ακόμα περισσότερο σε όσους είδαν το περιστατικό, διότι αντί να προκαλέσουν σοβαρές σωματικές βλάβες στον συναγωνιστή (όπως είχαν σκοπό)… δύο από αυτά τα αποβράσματα κατάληξαν αναίσθητα. Όλο το περιστατικό συνέβη στις 11 το πρωί στο κέντρο της πόλης και κράτησε περίπου 2 λεπτά. Λίγο αργότερα ακολουθώντας την γνωστή τακτική τους χάθηκαν στα στενά της πόλης…

Εμείς στον Φοινιξ ως νόμιμος εθνικιστικός σύλλογος που είμαστε, επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας και ειλικρινά ευχόμαστε να μην συμβεί κανένα ατύχημα σε αυτά τα ‘παιδιά’ τις επόμενες μέρες.

Περαστικά σας…
Στοιχεία επικοινωνίας με την Λαϊκή Κίνηση Πολιτών Καβάλας ΦΟΙΝΙΞ: www.facebook.com/La.Ki.P.Kavalasphoenixkavala.blogspot.gr,

Web Radio