Δράση στη μνήμη των τριών Ηρώων των Ιμίων

«Σε πείσμα των παράξενων καιρών, αυτοί που πιστεύουν και δεν ξεχνούν, υπάρχουν ακόμα!
Πέρα από φιέστες και κλαψωγιορτές, από ένα ατέλειωτο και φαύλο μοιρολόι, τιμούμε τους Ήρωες νεκρούς μέσα απ’ τις πράξεις και τις δράσεις μας. Γι’ αυτό και βρεθήκαμε εκεί που έπρεπε να ήταν όλοι, εκεί που μόλις λίγες ώρες πριν, σε ‘κείνο το ιερό σημείο, οι αντιρατσιστές είχαν στήσει γιορτή. Εκεί που μαρμάρινη στέκει η ψυχή των Ηρώων, Τούρκοι, Κούρδοι κι αναρχικοί, χορεύανε μαζί, καθώς τα τσιφτετέλια κι οι πολύχρωμες κουρελιασμένες τους ψυχές βεβήλωναν το ιερό μνημείο.

Η Απέλλα έδωσε το παρών για να τους τιμήσει, μα πάνω απ’ όλα για να νιώσουν οι ξεχασμένοι Ήρωες, σ’ ένα βαθιά μεταφυσικό επίπεδο, ότι εμείς δεν τους αφήνουμε στην άχλη της ασχημονίας των προδοτών του έθνους.

Μετά την παρουσία μας στο σημείο και την αποκατάσταση της βεβήλωσης του, ακολούθησε πορεία-δράση ενάντια στους πραγματικούς υπαίτιους του χαμού τους, δηλαδή, της Ελληνικής Δημοκρατίας και των Ελλήνων πολιτικών οι οποίοι και συγκάλυψαν τη δολοφονία τους από τους Τούρκους. Το μήνυμα εστάλη ωστόσο και προς την τουρκική πλευρά, τον διαχρονικό σφαγέα του Γένους μας, καθιστώντας σαφές πως εμείς δεν ξεχνάμε. Δεν λησμονούμε, όχι μόνο τους Ήρωες των Ιμίων, αλλά όλους όσους σφαγιάστηκαν και εκδιώχθηκαν από το τουρκικό κράτος τα τελευταία 100 χρόνια. Από την Γενοκτονία των Ποντίων και τη Μικρασιατική Καταστροφή, μέχρι τα Σεπτεμβριανά και την Εισβολή στην Κύπρο.

Χαρίζουμε τα δάκρυα στους εχθρούς μας και κρατάμε την μνήμη του Αίματος, οδηγό για τις μάχες του αύριο… Ο δικός μας Εθνικισμός είναι Αγώνας, Πίστη και Αίμα!»

Βλαχάκος, Γιαλοψός, Καραθανάσης, ΠΑΡΟΝ!


«Η Βία, σύντροφοι ζωντανοί, που ‘ταν κάποτε επίσημη θεά των Ελλήνων, τώρα κατάντησε η εταίρα των εχθρών τους. Η Βία, που βοηθάει τον Δία να κατανικήσει τους σκοτεινούς Τιτάνες, τώρα σέρνεται απ’ το σκοτάδι της παρακμής για να γκρεμίσει τους Έλληνες. Η Βία, η μυθική αδελφή του Ζήλου, του Κράτους και της Νίκης, τώρα πουλήθηκε δούλα στην Οκνηρία, στο Παρα-Κράτος και στην Ήττα. Μα η Βία, που λατρευόταν πάντα μαζί με την θεά Ανάγκη, θεά θα ξαναγίνει, αν την τιμήσουμε κι εμείς.

Ας την αποδεχτούμε! Το λάβαρό της ας σηκώσουμε ψηλά και τη θυσία τούτων των νεκρών να εκδικηθούμε!»

«Μόνο μια θύμηση θα σας αναγκάζει να ξεσηκωθείτε: Η Θυσία όσων τώρα εδώ ορκίζονται ζωντανοί. Εάν τα λόγια μας δεν γίνουν πράξη, τότε ας χαθείτε στην αδίστακτη λήθη των καιρών. Εάν όμως τα έργα μας επαναλάβουν το έργο των νεκρών που απόψε λατρεύουμε, τότε ας ενωθείτε στο αιματηρό ποτάμι του χρόνου μαζί μας.

Γιατί η Βία θα ξαναγίνει Θεά. Γιατί ο Κόσμος θα ξαναγίνει νέος. Κι όλοι τούτοι οι μουσαφίρηδες του Άδη, στην πεζούλα του αλωνιού θ’ αναφερθούν: ΒΛΑΧΑΚΟΣ, ΓΙΑΛΟΨΟΣ, ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ! Και ΙΣΑΑΚ και ΣΟΛΩΜΟΥ, που κι αυτούς τους έφαγε η Τουρκιά. Όσοι πέρασαν κι όσοι ακόμα θα περάσουν. Όσους η Δόξα με τη Βία παντρέψει στις ολόμαυρες νύχτες, με στεφάνι πλεγμένο από ασφόδελους…»

ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ. Φυλακές Κορίνθου, 27-1-2007

Web Radio