Συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Καβάλα στη μνήμη των τριών Ηρώων των Ιμίων

Σήμερα 29-1-17, πραγματοποιήθηκαν δυο συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στη μνήμη των τριών πεσόντων Ηρώων της κρίσης των Ιμίων, στις 31 Ιανουαρίου του 1996.

Η προαναγγελθείσα από το ιστολόγιο μας συγκέντρωση στην Καβάλα που διοργανώθηκε από τους Φοίνιξ, με την υποστήριξη της Απέλλας, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία παρά την μαζική κινητοποίηση αναρχοσκουπιδιών από τους γύρω νομούς. Τα πούλμαν των αντιφά κατέφθασαν στην πόλη από νωρίς το πρωί, όμως, καμία επιρροή δεν είχαν στην ομαλή έκβαση της εκδήλωσης, στην οποία έγιναν ομιλίες, προσκλητήριο νεκρών και ψάλθηκε ο εθνικός ύμνος. Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με πορεία, η ο οποία πέρασε μπροστά απ’ τη μούρη των εισαγόμενων σκουπιδιών, με τους Συναγωνιστές να τους υψώνουν το μεσαίο δάχτυλο κατά πρόσωπο.

Στην Αθήνα, Συναγωνιστές από την Απέλλα μετέβησαν στο μνημείο των τριών αξιωματικών και απεκατέστησαν την χθεσινή βεβήλωση του από τους ανθέλληνες λαθρολάγνους του ΚΕΕΡΦΑ (και άλλων παραφυάδων του) οι οποίες γιόρτασαν μαζί με Τούρκους, Κούρδους και Νέγρους την «νίκη» τους επί ενός σημείου που άλλοτε σήμαινε πολλά για τους Εθνικιστές. Για κάποιους σημαίνει ακόμα γι’ αυτό και κάνουν το αυτονόητο, τιμούν τους ήρωες στο μνημείο τους.

Εν συνεχεία έγινε πορεία προς τη Βουλή, την οποία φυλούσαν ως κόρη οφθαλμού οι πραιτοριανοί του ΣΥΡΙΖΑ και πετάχτηκαν φέιγ βολάν ενάντια στο τουρκικό κράτος, τον διαχρονικό σφαγέα του ελληνισμού, αλλά και ενάντια στα κόμματα και τους πολιτικούς που πρόδωσαν και προδίδουν μέχρι σήμερα τους αγώνες των Ελλήνων για δικαίωση και εκδίκηση. Η δράση στη μνήμη των τριών Ηρώων ολοκληρώθηκε στην πλατεία Συντάγματος.

Θα ακολουθήσει πλήρης παρουσίαση με φωτογραφικό υλικό και βίντεο και απ’ τις δυο συγκεντρώσεις.
Από εμάς, στέλνουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους Συναγωνιστές ανά την Ελλάδα που κρατούν ψηλά το φρόνημα και το ηθικό τους και αντιστέκονται, με όσα μέσα διαθέτουν, σε εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς.

Ο δικός μας Εθνικισμός είναι Αγώνας, Πίστη και Αίμα! Τιμή σε όσους αγωνίζονται στο δρόμο, χωρίς να εφησυχάζονται, χωρίς να επαναπαύονται, με τόλμη, θάρρος και μεθοδικότητα.

Ζήτω η Νίκη!

Web Radio