Για έναν Εθνικοσοσιαλιστικό κόσμο

Ένας «μεγάλος» Ιταλός διανοητής της αριστεράς ονόματι Γκράμσι, είχε πει κάποτε πως «εάν πάρεις με το μέρος σου τις τέχνες, τα γράμματα και τον πολιτισμό τότε θα έχεις πάρει και την εξουσία». Εν έτη 2017 ζούμε σε μία μεταμοντέρνα, παγκοσμιοποιημένη, εκφυλισμένη και θηλυπρεπή εποχή. Η αρχή του τέλους ήταν εκείνη η άνοιξη του 1945, όπου δημοκράτες και κομμουνιστές ενώθηκαν εναντίον της μοναδικής φυσικής κοσμοθεωρίας. Εναντίον του Εθνικοσοσιαλισμού.

Ζώντας, σήμερα, στον σάπιο «δημοκρατικό» κόσμο των νικητών του ‘45, πρέπει να εξετάσουμε τα «εργαστήρια» τα οποία δημιουργούν, τυποποιούν και παράγουν τις νόρμες και τον «πολιτισμό» τους, πλασάροντάς τον στα παιδιά μας σαν κάτι το φυσικό και αθώο. Αυτά τα «εργαστήρια» είναι τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, οι χώροι διασκέδασης και τα ΜΜΕ. Είναι τα εργαστήρια του διεθνούς εβραϊσμού, ο οποίος τα χρησιμοποιεί για να κατασκευάζει προσωπικότητες στα μέτρα του. Είναι όλα διαποτισμένα με το μαρξιστικό διεθνιστικό δηλητήριο. Με εργαλεία τον καπιταλισμό, αφενός, και τον κομουνισμό αφετέρου, εκπαιδεύουν τον άνθρωπο ώστε να επιθυμεί μία υλιστική κοινωνία, χωρίς Αρετή και χωρίς ηθικές Αξίες. Κατασκευάζοντας το παραμύθι των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και τις θεωρίες περί ισότητας, πετυχαίνουν να δημιουργήσουν ένα πειθήνιο σώμα το οποίο θα πράττει αυτοβούλως, ακριβώς όλα αυτά που θέλουν εκείνοι, χωρίς να χρειάζεται να παίρνει εντολές. Ζούμε, λοιπόν, σε μία «δημοκρατική» εποχή στην οποία ο άνθρωπος είναι πιο σκλάβος από ποτέ.

Ως Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές πρέπει να κατονομάσουμε τον εχθρό, όπως έχει γράψει και ο Ρόκγουελ. Ο εχθρός είναι ο διεθνής εβραϊκός Σιωνισμός, που έχει φτιάξει τη μοντέρνα Δημοκρατία, τον Καπιταλισμό και τον Κομμουνισμό, τον Φιλελευθερισμό και τον Μαρξισμό. Στα εργαστήριά του αναμειγνύει όλα αυτά τα υλικά προκειμένου να φτιάξει τον σημερινό κόσμο. Εμείς, πρέπει να αντεπιτεθούμε με τα ίδια μέσα.

Μέσω του πολιτιστικού τομέα ελέγχει η αριστερά τις μάζες, μέσω του πολιτιστικού τομέα πρέπει να δουλέψουμε κι εμείς. Διότι, τις πραγματικές λύσεις σε όλα τα εθνικά και κοινωνικά θέματα τις παρέχει μόνο ένας αληθινός Εθνικός Σοσιαλισμός. Πρέπει, λοιπόν, να προβάλλουμε τους δικούς μας διανοητές, τους πατέρες της παγκόσμιας διανόησης, τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Αριστοτέλη. Όλοι εκ των οποίων ήταν αντιδημοκράτες! Πρέπει να δείξουμε στην κοινή γνώμη πως ο διεθνισμός είναι αρρώστια και πως ο εθνικισμός/φυλετισμός είναι το φάρμακο. Πρέπει να εξηγήσουμε με ιστορικά γεγονότα και αποδείξεις πως η Δημοκρατία τους, ο Καπιταλισμός και ο Κομμουνισμός απέτυχαν. Απέτυχαν γιατί είναι στημένες ιδεολογίες που πάνε κόντρα στη φύση. Τρία εβραϊκά υλιστικά ιδεολογήματα που είναι όλα για το κέρδος, όλα για το χρήμα. Είναι διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος.

Πρέπει να βασιστούμε στην αρχαία ελληνική γραμματεία και στο πρότυπο μίας πλατωνικής Πολιτείας υπό το καθεστώς των νόμων του Λυκούργου. Πρέπει να τους μάθουμε ότι οι μόνες κοινωνίες που πέτυχαν στο διάβα των αιώνων ήταν μόνο οι φυλετικά καθαρές και όταν αυτές αναμείχθηκαν και αλλοιώθηκαν, διαλύθηκαν. Πρέπει να εξηγήσουμε πως τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο τον έκαναν οι «δημοκράτες» για χάρη των Εβραίων Καπιταλιστών και πως ανέκαθεν οι ευρωπαϊκοί λαοί στρέφονταν στο τέλος προς τον εθνικισμό, μιας και οτιδήποτε άλλο είναι αποτυχημένο και οδηγεί στην καταστροφή. Πρέπει, λοιπόν, να φτιάξουμε τις δικές μας νόρμες, οι οποίες είναι και οι αληθινές.

Κερδίζοντας έδαφος στον πολιτιστικό τομέα, θα κερδίζουμε και δύναμη. Και το πιο σημαντικό είναι πως στην πορεία δεν θα αλλοιωνόμαστε. Γιατί όποιος έχει γαλουχηθεί, ανδρωθεί και μορφωθεί πραγματικά στον χώρο του εθνικισμού, δεν νοείται να έχει ιδεολογικό αντίπαλο. Γιατί ο εθνικοσοσιαλισμός συμβαδίζει με τους νόμους της Φύσης και τη Φύση, καμία κάλπικη ιδεολογία δεν μπορεί να την καταρρίψει.

Βεβαίως, θα μπορούσε να ρωτήσει κάποιος Συναγωνιστής, πώς θα μπορέσουμε να κερδίσουμε στον πολιτιστικό τομέα εφόσον όλοι οι καθηγητές στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, όλοι οι «αναγνωρισμένοι» «διανοητές» κι όλοι οι δημοσιογράφοι είναι αριστεροί; Πώς θα προπαγανδίσουμε τις ιδέες μας, φερειπείν, στον χώρο των ΜΜΕ αφού δεν είναι δυνατόν να αφήσουν ποτέ κανέναν εθνικιστή να βγει να μιλήσει στα καθεστωτικά κανάλια του Μπόμπολα και του Αλαφούζου; Η απάντηση είναι απλή. Θα μπορέσουμε να τα επιτύχουμε όλα αυτά με τον καθημερινό τρόπο ζωής μας.

Ζούμε σε μία κοινωνία στην οποία έχουμε πολλαπλές ιδιότητες. Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να είναι ταυτόχρονα πατέρας, υιός, εγγονός, σύζυγος, φοιτητής, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος κυνηγετικού συλλόγου, τακτικός θαμώνας γυμναστηρίου και βέβαια Έλληνας πολίτης που καθημερινά συναναστρέφεται με πάρα πολύ κόσμο. Είναι εφικτό, λοιπόν, εάν χρησιμοποιήσουμε όλες τις ιδιότητες τις οποίες κατέχουμε, στη σημερινή κοινωνία, προς όφελος της Ιδέας, ξεκινώντας από το σπίτι μας και την ίδια μας την οικογένεια και φτάνοντας μέχρι τον δημόσιο υπάλληλο στον οποίο θα πληρώσουμε το ρεύμα ή το νερό, να μεταλαμπαδεύσουμε τις αξίες μας. Ο τρόπος ζωής μας και η καθημερινότητά μας είναι πρόσφορο έδαφος εθνικοσοσιαλιστικής προπαγάνδας. Άλλωστε αυτό έκαναν μία ζωή και οι κομμουνιστές. Εκείνοι, όμως, διέδιδαν και διαδίδουν τυποποιημένα ψέματα. Εμείς έχουμε το πιο ισχυρό όπλο: την Αλήθεια.

Ταυτόχρονα, πρέπει να οικοδομήσουμε ένα παράλληλο σύστημα, που σταδιακά θα καταργήσει το υπάρχον. Πρέπει να δημιουργήσουμε τις δικές μας δομές μέσα από τις οποίες θα γίνεται συστημική αντι-προπαγάνδα και αντι-πληροφόρηση. Πρέπει να υπάρχουν φορείς δράσης και αντίδρασης σε κάθε σημείο της χώρας και κάθε πτυχή της κοινωνίας. Μαθαίνοντας τα διαχρονικά τεχνάσματα της αριστεράς περί του πώς παίρνεις την εξουσία μέσω του πολιτισμού και της εισχώρησης σε κάθε μορφή πολιτειακής δομής, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα «όπλα» τους προς όφελός μας και να αποδείξουμε πως στην πραγματικότητα η αριστερά, ο διεθνισμός και ο φιλελευθερισμός δεν είναι τίποτα περισσότερο από φτηνές υποκουλτούρες. Διότι εάν ο σύγχρονος κόσμος γνωρίσει και πάλι τον δικό μας πολιτισμό και τη δική μας Ιδέα, θα μαγευτεί και θα υποκλιθεί -ως άλλοτε- στο μεγαλείο του Εθνικού Σοσιαλισμού.

 

Ν.Λ.

Web Radio