Φλαμπέ έγινε Ισλαμικό κέντρο στην Ολλανδία

Την Τετάρτη που μας πέρασε, ένας ή περισσότεροι άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε ισλαμικό κέντρο στην πόλη Culemborg της Ολλανδίας. Ο χώρος, ο οποίος προοριζόταν για την ανέγερση ενός μεγάλου τεμένους και λειτουργούσε ήδη ως παράνομο τζαμί, είχε αρχίσει από καιρού να ενοχλεί την ολλανδική κοινή γνώμη.

Το κέντρο, που για χρόνια λειτουργούσε ως δημόσιο κολυμβητήριο, αγοράστηκε στις αρχές του έτους από την Ένωση Ισλαμικών Κοινοτήτων της πόλης. Στο πίσω μέρος του κτιρίου, είχε κατασκευασθεί μια αίθουσα προσευχής, η οποία και προκάλεσε το μένος των Ολλανδών. Οι Μουσουλμάνοι, εν συνεχεία, υπέβαλαν σχέδια για να το μετατρέψουν εξολοκλήρου σε τζαμί. Κάποιοι, όμως, θέλησαν να τους χαλάσουν τα σχέδια.

Η αστυνομία ανέφερε ότι η πυρκαγιά ξεκινήσει σκόπιμα από έναν πιθανόν εμπρηστή και εξαπλώθηκε σε δύο άλλα κτίρια, τα οποία είναι γνωστό ότι περιέχουν αμίαντο, προξενώντας ζημιές πολλών χιλιάδων ευρώ. Τα πληρώματα των δεκάδων πυροσβεστικών οχημάτων που κατέφθασαν στο σημείο προσπάθησαν απεγνωσμένα να σβήσουν τη φωτιά, η οποία, όμως, «κατάπιε» ολόκληρο το κτίριο.

Οι ιθύνοντες νόες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επενδύουν και θησαυρίζουν από την ισλαμοποίηση των γειτονιών και των πατρίδων μας, φαίνεται πως δρουν χωρίς να λογαριάζουν τον ξενοδόχο. Οι πραγματικοί κύριοι των πόλεων δεν είναι, προφανώς, οι διοικούντες, αλλά οι κάτοικοι. Και οι κάτοικοι, καθώς φαίνεται, αντιστέκονται και θα συνεχίσουν πολεμούν με κάθε μέσω αυτήν την επιβαλλόμενη φυλετική, κοινωνική και πολιτισμική αλλοίωση που θέλουν να πραγματοποιήσουν σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Το περιστατικό στην Ολλανδία, είναι μόνο η αρχή.

Εμείς, από την μεριά μας, πρέπει να τονίσουμε ότι βασικό μέλημα κάθε Έθνους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα πρέπει να είναι η άμεση έξοδος από αυτήν. Όσο πιο γρήγορα καταρρεύσει αυτό το σάπιο εβραϊκό δημιούργημα, τόσο πιο γρήγορα θα λυθούν και τα προβλήματα μας και θα μπορέσουμε να ανοικοδομήσουμε μια νέα Ευρώπη, πιστή στις αξίες του Έθνους και του Σοσιαλισμού. Με καλά φυλασσόμενα σύνορα, αλλά και αμοιβαίο σεβασμό. Η οποία θα υπάρχει και θα μοχθεί για τη διατήρηση και διαιώνιση της λευκής φυλής και του λευκού πολιτισμού και μόνο.

Α.Τ.

Web Radio