Ευρω-«Συνδικαλισμός» στην υγειά του κορόιδου

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από χτες λόγο των υπέρογκων καταθέσεων της Κούνεβα, της γνωστής «αριστερής» ευρωβουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες ήρθαν στο φως μέσω των δηλώσεων πόθεν έσχες των πολιτικών που δημοσίευσε η βουλή.

Η πρώην καθαρίστρια, που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο όταν υπέστη επίθεση από αγνώστους με οξύ, έχει καταθέσεις σε τράπεζες του Βελγίου, της Γαλλίας αλλά και της Βουλγαρίας που ξεπερνούν τα 340.000 ευρώ, τα οποία όπως δηλώνει προέρχονται από δωρεές! Έχει δηλώσει, επίσης, και άλλα 48,083 ευρώ τα οποία προέρχονται από την ευρω-βουλευτική αποζημίωση.

Εξηγεί ειδικότερα, ότι η δήλωση του πόθεν έσχες της και όσα εμπεριέχονται σ’ αυτήν ως «καταθέσεις από δωρεές» «είναι το απόσταγμα του μεγάλου κινήματος αλληλεγγύης, που εκφράστηκε ηθικά αλλά και υλικά, για να μπορέσω ξαναβρώ τη φωνή μου, να ανακτήσω λίγη από την όρασή μου, να σταθώ ξανά στα πόδια μου».

Ευρώ το ευρώ (κατά το γνωστό, φασούλι το φασούλι…) μαζεύτηκαν, λοιπόν, κατά την Βουλγάρα Κούνεβα τα 340 χιλιάρικα, τα οποία φρόντισε να σπάσει σε διάφορους λογαριασμούς του εξωτερικού ώστε να αποφύγει τα capital controls και τις υπόλοιπες φορολογικές συνέπειες που έχουν όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες, μέρος των οποίων είναι και οι υποστηρικτές και ψηφοφόροι της.

Από καθαρίστρια, ευρωβουλευτής με τεράστιες καταθέσεις στο εξωτερικό, ένα τσάμπα σπίτι και άλλα δύο τα οποία αγόρασε η ίδια μετά. Άλλη μια αριστερή με δεξιές τσέπες που παριστάνει την υπερασπίστρια των δικαίων των εργαζομένων, αποταμιεύοντας άλλα 25,000 ζεστά δημοκρατικά ευρώ το μήνα από την ευρωβουλή.

Μήπως η Κούνεβα είναι η μόνη κατατρεγμένη σ’ αυτή τη χώρα; Πόσοι άλλοι εργαζόμενοι έχουν δεχθεί επιθέσεις ή έχουν χάσει και τη ζωή τους ακόμα, εν ώρα εργασίας, χωρίς καμία βοήθεια και καμία μετέπειτα προβολή. Πόσες δωρεές έχει κάνει άραγε η Κούνεβα σε αντίστοιχους εργαζόμενους που δέχτηκαν επιθέσεις; Καμία. Ο όψιμος αριστερισμός της δεν της επιτρέπει ούτε καν να έχει τα χρήματα της στην Ελλάδα, ώστε να πληρώνει τους ίδιους φόρους με αυτούς που υποτίθεται εκπροσωπεί και στις πλάτες των οποίων πλούτισε…  Αυτή η είναι η υποκρισία της αριστεράς, αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο των πολιτικάντηδων της δημοκρατίας τους.

Στην υγειά όσων την στήριξαν λοιπόν.

 

Α.Τ.

Web Radio