Η Αυγή θα είναι δική μας!

Μέσα απ’ την πιο σκοτεινή νύχτα γεννιέται ο πιο δυνατός Ήλιος.
Μόνο το πιο βαθύ σκοτάδι μπορεί να γεννήσει το φως.

Σήμερα, ημέρα του χειμερινού ηλιοστασίου, σήμερα που η Ελλάδα και ο κόσμος όλος βυθίζεται στο πένθος απ’ την ισλαμική τρομοκρατία, που στραγγαλίζεται οικονομικά απ’ τον Καπιταλισμό και μολύνεται πνευματικά απ’ τον πολιτιστικό Μαρξισμό, την ώρα που βρισκόμαστε στο χείλος της καταστροφής, αποφασίζουμε ν’ αδράξουμε τα ξίφη και ν’ αγωνιστούμε ενάντια σε όλους αυτούς που απεργάζονται τον αφανισμό μας.

Όταν οι άλλοι σιωπούν και αδρανούν, σοκαρισμένοι απ’ τα γεγονότα, εμείς φωνάζουμε και κινητοποιούμαστε. Ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την πολιτική της των ανοικτών συνόρων. Ενάντια στην στρατιωτική ηγεμονία του ΝΑΤΟ που μας κρατά παροπλισμένους. Ενάντια στον εμπαιγμό των Ελλήνων από την προδοτική κυβέρνηση Τσίπρα/Καμμένου και του κομματικού περίγυρου που την στηρίζει. Ενάντια σε κάθε έναν και κάθε τι που δρα προδοτικά και συντελεί στον αφανισμό της Ράτσας μας. Όταν οι άλλοι φλυαρούν, εμείς επιλέγουμε τη δράση, επιλέγουμε τον αγώνα για το Έθνος και τον Σοσιαλισμό. Για την Πατρίδα και το Λαό.

Η σύγκρουση μας με τους φορείς της παρακμής θα είναι αναπόφευκτη. Κι όπως το χάος γέννα την τάξη, έτσι και η αυγή του δικού μας αγώνα θα γεννήσει ένα νέο αύριο.

 «Σε μία στιγμή σαν τούτη, όταν σύννεφα τρικυμίας σηκώνονται σε όλα τα μέρη, πάνωθε από έναν γερασμένο κόσμο, πώς θα μπορεί να μείνει ο τόπος τούτος αδιάφορος;

Ίσως βρίσκονται κιόλας, εκεί, κι άλλοι άνθρωποι με καρδιά και με θάρρος. Και ίσως όλοι αυτοί να μην προσμένουν, παρά το σύνθημα…»

Το σύνθημα, λοιπόν, εδόθη και τα λάβαρα ορθώνονται ξανά. Ας ενώσουμε και πάλι τα πεπρωμένα μας στο στερνό μονοπάτι της μάχης.

 

Ελευθερία ή Θάνατος

Web Radio