Ιταλία: Παρέμβαση ενάντια σε λαθρομετανάστευση και Μ.Κ.Ο. από τους Skins του Veneto Fronte!

 

Το πρωί του Σαββάτου 26/11, ομάδα 20 ατόμων του Veneto Fronte παρενέβη και διέκοψε εμετικό αριστερό φεστιβάλ υπέρ της Μετανάστευσης (Festival della Migrazione 2016) οπού γινόταν στο τμήμα της Νομικής του Πανεπιστημίου της Μοντένα. Σήκωσαν πανό ενάντια στην λαθρομετανάστευση και μοίρασαν φυλλάδια με το σύνθημα «Φεστιβάλ Μετανάστευσης = Κερδοσκοπία από την Εισβολή»

ntrr

15241415_1465104820168112_9076363940358147578_n

 

Από την ανακοίνωση του συλλόγου διαβάζουμε τα εξής:

«Ο πολιτιστικός σύλλογος Veneto fronte Skinheads με αυτή τη δυναμική δράση θέλει να επιτεθεί συμβολικά και ανοιχτά όλες αυτές τις περισσότερο ή λιγότερο θεσμοθετημένες οργανώσεις και πρόσωπα που κερδοσκοπούν από την εισβολή των οικονομικών μεταναστών, προσφύγων ή ως επί το πλείστον λαθρομεταναστών. [..]

Δεν θα σας αφήσουμε σε ησυχία, ποτέ!»

 


Πριν μια βδομάδα είχε προηγηθεί άλλη μια δημόσια διαδήλωση/παρέμβαση από 50 μέλη του Veneto fronte στην Piazza Martiri της Μάντοβα ενάντια στις επιχειρήσεις (Μ.Κ.Ο.) που εκμεταλλεύονται την μετανάστευση. Η κινητοποίηση έγινε σαν απάντηση στο γεγονός ότι δόθηκαν 182,000 ευρώ για την εγκατάσταση 35 «ανήλικων προσφύγων» στην περιοχή.

rtejhrtjr

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του συλλόγου Giordano Caracino: «Ήδη προ ενός έτους διαδηλώσαμε ανοιχτά ενάντια στη Μ.Κ.Ο. Caritas, η οποία είναι υπεύθυνη για την υποδοχή των μεταναστών. Και στη Ρέτζο νελλ’Εμίλια ενοχλήθηκε ακόμα και ο Δήμαρχος από τις πράξεις μας. Τώρα στη Μάντοβα ήρθαμε για να καταγγείλουμε ένα είδος «υποδοχής μεταναστών» που είναι κατ’ ουσίαν μια πραγματική επιχείρηση η οποία διεξάγεται από συλλόγους, Μ.Κ.Ο., πολιτικούς ακόμα και την εκκλησία και τον ίδιο τον Πάπα, έναν εν κρυπτό κομουνιστή.

Κατηγορηθήκαμε για Ρατσισμό και ότι είμαστε Φασίστες. Κανείς όμως δε μιλάει για όλους αυτούς που εισάγουν φτηνά εργατικά χέρια, μετακινώντας τεράστιες μάζες ανθρώπων, κάνοντας δουλειές (κερδοσκοπώντας) με την πρόφαση της «φιλοξενίας» και της «αλληλεγγύης».


Πηγή: http://www.venetofronteskinheads.org

Web Radio