Μεγάλη συγκέντρωση στην Ισπανία στη μνήμη του Francisco Franco και José Antonio Primo de Rivera

Στις 20/11 έγινε στην Plaza de Oriente της Μαδρίτης μεγάλη συγκέντρωση εθνικιστών στη μνήμη του Francisco Franco και José Antonio Primo de Rivera. Πάνω από 200 Συναγωνιστές συγκεντρώθηκαν για να απονείμουν φόρο τιμής και να θυμίσουν τις χαμένες αξίες της Ισπανίας του Φράνκο ενάντια στην ανεργία και την διαφθορά. Ενάντια στην ισλαμοποίηση, τον ρατσισμό κατά των Ισπανών και της νομιμοποίησης των αμβλώσεων. «Ούτε το πέρασμα του χρόνου, ούτε το Σύστημα, θα καταφέρουν να σωπάσουν τη φωνή μας!», δήλωσε ένας εκ των ομιλητών.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από τους εξής φορείς: Fuerza Nueva, Movimiento Católico Español, Falange Española και Democracia Nacional

 

«… Και κλείνοντας, αν αυτό που επιδιώκουμε σε ορισμένες περιστάσεις πρέπει να επιτευχθεί μέσω της χρήσης βίας, δεν μπορούμε να διστάσουμε πριν την προοπτική της βίας. Για όποιον έχει δηλώσει «κάθε διαθέσιμο μέσο εκτός της βίας» ποιος του έχει πει ότι η ανώτατη ιεραρχία των ηθικών αξιών βασίζεται στην καλοσύνη; Ποιος είπε ότι όταν τα συναισθήματα μας προσβάλλονται, αντί να αντιδράσουμε ως άνδρες καλούμαστε να απαντήσουμε ευγενικά; Ο διάλογος ως ένα πρώτο βήμα επικοινωνίας είναι θεμιτός και καλός. Αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός από γροθιές και όπλα όταν κάποιος προσβάλλει τις αρχές της δικαιοσύνης ή την πατρίδα …»

José Antonio Primo de Rivera, (April 24, 1903 – November 20, 1936)

 

 

 

Βίντεο από την περσινή και προπέρσινη συγκέντρωση

 

Πηγή: http://www.publico.es/politica/activista-lagarder-agredido-200-nostalgicos.html

Web Radio