Μεγάλη νίκη για τους κατοίκους του Πειραιά, τα έργα για το hot spot σταματούν!

Ολοκληρώθηκε προ λίγου η συγκέντρωση των κατοίκων του Πειραιά έξω από το 4το Γυμνάσιο όπου και πρόκειται να δημιουργηθεί «ξενώνας προσφύγων» από την ΜΚΟ Praksis. Η άμεση και αποφασιστική κινητοποίηση των κατοίκων πέτυχε τον σκοπό της και το έργο πάγωσε προς το παρόν. Αύριο θα γίνει θυροκόλληση από τον δήμο για παύση εργασιών καθότι δεν υπάρχει νόμιμη άδεια και θα ακολουθήσει αυτοψία του χώρου από την αρμόδια αρχή για να ελέγξει την καταλληλότητα του κτηρίου. Οι εκπρόσωποι από την πλευρά της ΜΚΟ δεν τόλμησαν να παρευρεθούν, αντ’ αυτού διεμήνυσαν στους κατοίκους μέσω της δικηγόρου τους ότι, «θα τα πούμε στο δικαστήριο», μιας και έχουν κατατεθεί μηνύσεις.

 

Η αυθόρμητη και ακομμάτιστη πρωτοβουλία των κατοίκων πέτυχε σε απόλυτο βαθμό τον αρχικό της σκοπό, την παύση των εργασιών στο χώρο και έπεται συνέχεια για την δια παντός αναβολή του έργου. Η σημερινή νίκη αποτελεί ένα μεγάλο ξεκίνημα, όπως και είναι μια απόδειξη ότι όταν απλοί κάτοικοι ενώνονται χωρίς κομματικά συμφέρονται και ταμπέλες, για ένα κοινό σκοπό, νικούν!

 

44444

 

Το βρόμικο σχέδιο του κράτους, των διαπλεκόμενων ΜΚΟ και των αριστερών «αλληλέγγυων» για την υποβάθμιση και την φυλετική αλλοίωση της περιοχής δεν πέρασε! Και δεν πέρασε μόνο για ένα λόγο. Επειδή η τοπική κοινωνία ανεξάρτητα των πολιτικών επιλογών του κάθε κατοίκου ενώθηκε σε μια οντότητα κοινωνικής αντίστασης που ήταν δυνατότερη από τους άδικους και ανθελληνικούς νόμους αυτού του ξεπουλημένου κράτους. Ενώθηκε ενάντια σε κάθε κομματικό καπέλωμα από καλοπληρωμένους βουλευτάδες. Ενώθηκε ενάντια στα καλοταϊσμένα κοπρόσκυλα της αριστεράς και των νοσηρών καπιταλιστικών συμφερόντων που κρύβονται πίσω από την συγκεκριμένη ΜΚΟ.

Η σημερινή νίκη μας δείχνει τη μόνη επιλογή αγώνα. Οι Έλληνες μπορούν είτε να καταστραφούν διχασμένοι, είτε να νικήσουν ενωμένοι. Εμείς επιλέγουμε τον δεύτερο δρόμο και τον ασυμβίβαστο αγώνα ενάντια στους λαθρομετανάστες, το κράτος και τα πολιτικά τσοπανόσκυλα της «δημοκρατίας» τους.

 

Καταδικάζουμε απερίφραστα την  προσπάθεια καπήλευσης της πρωτοβουλίας των κατοίκων από κομματικούς φορείς και δήθεν πατριώτες που δεν έχουν καμία σχέση μαζί τους και με την όλη προσπάθεια.

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν μέχρι να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση για την παύση της δημιουργίας του «ξενώνα».

Οι Έλληνες Εθνικιστές/Εθνικοσοσιαλιστές θα είναι πάντα στο πλευρό των κατοίκων χωρίς διαφημίσεις, περιαυτολογίες και πολιτική σπέκουλα. Καλούμε όλους να πράξουν το ίδιο.

 

ΟΧΙ ξενώνες προσφύγων στις γειτονιές μας, ΌΧΙ παιδιά λαθρομεταναστών στα σχολεία μας.

 

 

Και η απαραίτητη εικαστική παρέμβαση των Συναγωνιστών στον χώρο.

33333

 

11111

 

Αλέξανδρος Τζούλιος

Web Radio