Σπάσε τα δεσμά της Δημοκρατίας τους!

Ελλάδα: καθώς το τέλος του 2016 πλησιάζει, ο ουρανός δεν είναι πια το μόνο γκρίζο πράγμα. Το γκρίζο έχει απλωθεί στα σκυφτά πρόσωπα που συναντάς στους δρόμους, στα αμήχανα χαμόγελα των περαστικών, που προσπαθούν να πείσουν ακόμα και τον εαυτό τους ότι υπάρχει κάτι στο οποίο ακόμα ελπίζουν. Ο δήμιος της δημοκρατίας έχει γραπώσει γερά τον λαιμό του λαού μας. Τα τσιράκια του, οι τραπεζίτες, γελάνε σαν βουλιμικές ύαινες πάνω σε κομμάτια ξεπουλημένων ονείρων. Όμως ούτε αυτό το γέλιο είναι αρκετό για τον αφέντη του συστήματος. Ο αφέντης βαριέται αυτό το παιχνίδι, γι’ αυτό αποφάσισε να γεμίσει τη χώρα με χιλιάδες άλλα πεινασμένα ζωάκια από μέρη εξωτικά. Έχουν άλλες θρησκείες, άλλες αξίες και, πάνω απ’ όλα, έχουν μια δίψα για ό,τι είναι δικό μας. Η μόνη τους ελπίδα είναι η δική μας καταστροφή.

 

Μέσα στο τσιμεντένιο σου κλουβί κάθεσαι σκεπτικός και αναλογίζεσαι τις επιλογές σου. Δοκίμασες αριστερά: ψήφισες Αλέξη. Μα πλέον ξέρεις ότι ήταν ψεύτικη κάθε του λέξη. Ό,τι χρωστούσες, χρωστάς. Οι φόροι γίνανε περισσότεροι, ο μισθός σου μικρότερος. Τι έχεις να κάνεις; Έχεις τον Κυριάκο και τη ΝΔ. Ξέρεις ότι θα κάνει ό,τι του πει η Ευρώπη, ό,τι του πουν οι τράπεζες, ό,τι του πει η Αμερική. Ψηφίζοντάς τον, είναι σαν να ζεις το παραμύθι με την πριγκίπισσα και τον βάτραχο. Εσύ είσαι η πριγκίπισσα κι ο Κυριάκος είναι ο βάτραχος. Μόνο που μετά το φιλάκι, ο βάτραχος δεν θα γίνει πρίγκιπας κι η πριγκίπισσα θα συνεχίσει να πονάει. Λες, να το ρίξω στον Λεβέντη; Δεν θα το κάνεις όμως, παλιά είχε πλάκα, τώρα όχι. Τι άλλο μένει; Να το ρίξω στον Νικόλα και τη ΧΑ; Τι μου υπόσχεται αυτό το πλάσμα με τα 120 κιλά ατόφιου ελληνισμού; Μου υπόσχεται διαγραφή χρεών; Μου υπόσχεται ότι αντί να κλείσει το σπίτι μου θα κλείσουν οι τράπεζες; Μου υπόσχεται ότι θα πάψουμε να είμαστε οι μαριονέτες του ΝΑΤΟ; Μου λέει ότι θα φύγουμε από την ΕΕ και το ευρώ; Η απάντηση είναι «όχι».

 

Όλοι λένε «ΟΧΙ» που σημαίνουν «ΝΑΙ». Μόνο που τα «ΝΑΙ» τους τα πληρώνει πάντα ο λαός. Κι ο λαός μας βαρέθηκε να πληρώνει. Δεν αρκείται πια στα πεταμένα κομματικά παιχνιδάκια που ο αφέντης του συστήματος πετάει στο κλουβί μας. Ο μόνος τρόπος για να υπάρξει ελευθερία, καταστροφή του τραπεζικού συστήματος και πραγματική εθνική ανεξαρτησία, είναι να σπάσουμε το κλουβί και να πολεμήσουμε για το έθνος και τον σοσιαλισμό. Ή τώρα ή ποτέ!

 

Χ.Τ.

Web Radio