Ο Ουκρανικός Εβραϊκός «Εθνικισμός»

Το θέμα του Δεξιού Τομέα και της Ουκρανικής επανάστασης ήταν ένα από τα ζητήματα που χώρισε έντονα τον ελλαδικό εθνικιστικό χώρο. Κάποιοι γίναν ακραία ρωσόφιλοι, παραγνωρίζοντας το γεγονός της ύπαρξης μουσουλμάνων και κομουνιστών στις τάξεις των Ρώσων, ενώ κάποιοι άλλοι, εγκλωβίστηκαν στον αρχικό ενθουσιασμό τους, από το ξεκάθαρα εθνικοσοσιαλιστικό προφίλ του ουκρανικού εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος. Ποια είναι όμως η αληθινή εικόνα του Δεξιού Τομέα σήμερα; Ποιος είναι στ’ αλήθεια ο αρχηγός τους; Και πως μπορούν να πολεμάνε με Εβραίους συμπολεμιστές, δεχόμενοι τις εντολές ενός Εβραίου πρωθυπουργού, όντας και «ναζί» ταυτόχρονα; Βασικά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν και θα απαντηθούν!

 

Όταν οι προδότες του εθνικοσοσιαλισμού, οι πράκτορες του ΝΑΤΟ και των Εβραίων, βαφτίζονται ήρωες από κάποιους Έλληνες ακροδεξιούς.

 

Ξεκινάμε λοιπόν την ιστορία μας με τον Dmitry Yarosh και τον Borislav Bereza τα μεγάλα κεφάλια του κινήματος. Ο πρώτος έχει δεχθεί την ενσωμάτωση, εδώ και δύο χρόνια, μιας ξεκάθαρα εβραϊκής μονάδας στις μάχιμες δυνάμεις των ουκρανών εθνικιστών, έχει δηλώσει δημόσια την πίστη του στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε., ενώ επιτρέπει και ενισχύει την καταστροφή ορθόδοξων εκκλησιών στις περιοχές που ελέγχουν οι δυνάμεις του.

Ο δεύτερος είναι μια πιο απλή περίπτωση γιατί δηλώνει περήφανος για τις εβραϊκές του ρίζες και οι δύο όμως μαζί, δέχονται να στηρίξουν την κυβέρνηση Poroshenko, ο οποίος δηλώνει και αυτός Εβραίος ενώ ταυτόχρονα χρηματοδοτεί δήθεν νεοναζί και εξοντώνει οικονομικά τον Ουκρανικό λαό, μέσα από τα απόκοσμα οικονομικά μέτρα που επιβάλλει για να εξοφλεί τα δάνεια που αφειδώς παίρνει από την Ε.Ε. και την Αμερική, με αντάλλαγμα τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ουκρανίας και με εγγύηση την κρατική περιουσία.

 

%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b2-%d0%b1%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%b7%d0%b0

Borislav Bereza και Dmitry Yarosh

 

Ας δούμε, όμως, τα στοιχεία!

 

Μεταφράσαμε και σας παραθέτουμε το επόμενο απόσπασμα από άρθρο που δημοσιεύθηκε σε αγγλόφωνη ειδησεογραφική ιστοσελίδα. Ολόκληρο το άρθρο, στο οποίο επιβεβαιώνονται οι Ιουδαϊκές εξαρτήσεις του Ουκρανικού «εθνικισμού» μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: http://stalkerzone.org/union-jews-bandera-sad-phenomenon/

«Πριν από λίγες ημέρες, σε ένα διαδικτυακό κοινωνικό δίκτυο εμφανίστηκε ένα ενδιαφέρον video το οποίο δημοσιοποιήθηκε από την εκπρόσωπο τύπου του αποκαλούμενου «Ουκρανικού εθελοντικού στρατού» (UVA) Elena Belozerskaya. Καθώς είναι γνωστό αυτή η στρατιωτική δομή εμφανίστηκε μετά την διαίρεση της διαβόητης τρομοκρατικής οργάνωσης «Δεξιός Τομέας» (η οποία είναι εκτός νόμου στην Ρωσία) και πρόσκειται στον Dmitry Yarosh. Παρεμπιπτόντως ένας σημαντικός αριθμός μαχητών του Δεξιού Τομέα ακολούθησαν τον Yarosh στον UVA, συμπεριλαμβανομένης και μιας Εβραϊκής μονάδας η οποία σύμφωνα με την Belozerskaya μάχεται με επιτυχία εδώ και δύο χρόνια. Έτσι αποφάσισαν να προσφέρουν «πνευματική τροφή» στο εν λόγω προσωπικό δημιουργώντας μια συναγωγή με πλήρη δικαιώματα!

Ο διοικητής της προαναφερόμενης ομάδας, Drug Maksim, δήλωσε τα εξής: «Πολεμάμε από τις 14 Μαΐου αλλά η ιδέα της δημιουργίας μιας Εβραϊκής μονάδας μας ήρθε έναν χρόνο πριν. Όλοι οι Εβραίοι που πολέμησαν σε όλα τα μέτωπα, μαζευτήκαμε και είμαστε ενωμένοι. Τώρα είμαστε μαζί στον τομέα «Μ». Έχουμε λίγες διακοπές και ανοίξαμε μια συναγωγή. Εφημέριοι διαφορετικών χριστιανικών δογμάτων ήρθαν στην δική μας αδελφότητα των όπλων, όσο για τους Ιουδαίους εφημέριους από τους οποίους υπάρχει μεγάλη έλλειψη, συμπτωματικά έχουμε κενές θέσεις επομένως αν υπάρχει κανένας αρκετά γενναίος ραβίνος που θέλει να υπηρετήσει θα τον καλωσορίσουμε, μάλιστα ετοιμάσαμε την συναγωγή γι αυτόν. Έχουμε όμως μόνο Μπαντερική συναγωγή. Μια Ιουδαϊκή Μπαντερική συναγωγή είναι έτοιμη να υποδεχθεί έναν Ιουδαίο Μπαντεριστή ραβίνο!»

 

Περισσότερα για την εν λόγο συναγωγή εδώ: http://ukropnews24.com/in-dobrobat-yarosh-opened-the-first-synagogue/

 

H ενεργός συμμετοχή Εβραίων στις Μπαντερικές οργανώσεις έχει γίνει ο κανόνας τα τελευταία δύο χρόνια. Ένας από τους δημιουργούς του Δεξιού Τομέα, ο Borislav Bereza, πρώην εκπρόσωπος του Δεξιού Τομέα και νυν βουλευτής στο Ουκρανικό κοινοβούλιο έχει παραδεχθεί δημόσια εδώ και καιρό ότι είναι Εβραϊκής καταγωγής, συγκεκριμένα σε μια συνέντευξή του στην Αμερικανική ιστοσελίδα Tablet. Επίσης η επικεφαλής της ιατρικής υπηρεσίας του Εθελοντικού Στρατού Yana Zinkevych, μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μεταφέρθηκε άμεσα στο Ισραήλ για θεραπεία κι όχι στην Γερμανία για παράδειγμα.

 

bereza

Περισσότερα για την Εβραϊκή καταγωγή και υπερηφάνεια του Μπερέζα μπορείτε να διαβάσετε στην μεταφρασμένη στα ελληνικά συνέντευξη του εδώ: https://nazionaleanticapitalista.wordpress.com/2014/12/03/%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CE%BF%CF%85%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B2%CF%81/

 

1470223000_kolom

Ihor Kolomoyskyi

Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο όταν ακόμα και μεγάλοι Εβραίοι ολιγάρχες στην Ουκρανία αυτοαποκαλούνται με τον όρο «JudeoBanderist» ΙουδαιοΜπαντεριστές και είναι υπερήφανοι γι’ αυτό. Ένα t-shirt με τη λέξη αυτή φοράει ακόμα και ο πλουσιότερος ολιγάρχης της Ουκρανίας, ο Εβραίος Ihor Kolomoyskyi και το δεξί του χέρι ο δήμαρχος της Ντνίπρο Borys Filatov ο οποίος αποκάλεσε κι αυτόν εαυτόν ιουδαιομπαντεριστή με περίσσια τιμή.»

berezagrgregr

Πηγή: https://nazionaleanticapitalista.wordpress.com/2016/10/19/%CE%BF%CF%85%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85/


Στο σημείο αυτό παραθέτουμε κάποιες παλαιότερες προφητικές δηλώσεις του έτερου ηγετικού στελέχους του Δεξιού Τομέα.

 

Avdim Aarosh: “O πόλεμος στο Donbass είναι ιερός για όλον τον Ιουδαϊκό λαό”

Ο επικεφαλής της Εβραϊκής στρατιωτικής πτέρυγας, Avdim Aarosh (σ.τ.μ ο οποίος μιμείται τον χριστιανό με το χριστιανικό όνομα Dmytro και το επώνυμο Yarosh, ενώ στην πραγματικότητα είναι χασιδιστής Ιουδαίος) δεν κρατά πλέον κρυφό ότι ο πόλεμος στο Donbass είναι ιερός για όλο τον Ιουδαϊκό λαό. “Είναι ένας ιερός πόλεμος εκκαθαρίσεων και μετά την ολοκλήρωση αυτής της εκστρατείας θα χτίσουμε ένα εντελώς καινούργιο κράτος”  έγραψε πρόσφατα στο λογαριασμό του στο Facebook, υπονοώντας το ανερχόμενο Νέο Ισραήλ.

seexjvlzdhm

 

Η απόφαση για την νομιμοποίηση του Δεξιού Τομέα και τον μετασχηματισμό του σε ξεχωριστές ομάδες κρούσης της Σιών είχε ληφθεί από πριν. “Ο Καγκελάριος Hitler θα σας φαίνεται παιχνιδάκι όταν η Εβραϊκή μου ελίτ γίνει μέρος της εκτελεστικής εξουσίας της Ουκρανίας” δηλώνει.

Ο Avdim ευχήθηκε σε όλους τους “αδελφούς του” για το Εβραϊκό Πάσχα και υποσχέθηκε ότι μέχρι τέλος της χρονιάς θα έχει λύσει το πρόβλημα με τους εξεγερθέντες “Goym” στα ανατολικά του Νέου Ισραήλ!

 

bsufcltnalc

Avdim (Dmitro) Yarosh αγκαλιά μ έναν Ραββίνο

 

“Η νομιμοποίηση του Δεξιού Τομέα και η τοποθέτησή του ως συμβουλευτικού οργάνου, του διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας θα προωθήσει τον Δεξιό Τομέα με κάθε πιθανό τρόπο” αναφέρει ο Yarosh.

Όλα τα παραπάνω αναρτήθηκαν στην προαναφερθείσα δημοσίευση του Avdim Yarosh στο Facebook.

ΠΗΓΗ :  goodmorningnovorossia.wordpress.com

 

iihdeie

Φωτογραφία που ανέβασε ο Natan Chazin, προσωπικός φίλος του Yarosh στο twitter…


Τέλος, παραθέτουμε ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη του Stepan Bandera του ιδεολογικού προτύπου των εν λόγο Ουκρανών «Εθνικιστών»…

 

26 Δεκεμβρίου 1954. Ο γερμανικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κολονίας παίρνει συνέντευξη από τον Στεπάν Μπαντέρα.

 

HOPPE: Έχετε την καλοσύνη κ. Μπαντέρα να μας εξηγήσετε λεπτομερώς την έννοια του Ουκρανικού Εθνικισμού;

BANDERA: Σήμερα, ο αντι-μπολσεβικικός απελευθερωτικός αγώνας στην Ουκρανία οργανώνεται και έχει επικεφαλή του το OUN (Organization of Ukrainian Nationalists) Οργάνωση Ουκρανών Εθνικιστών. Οι έννοιες «Ουκρανός Εθνικιστής» και  «Εθνικιστικό Κίνημα», διαφέρουν από του αντίστοιχους Δυτικούς όρους. Το Ουκρανικό Εθνικιστικό Κίνημα δεν έχει τίποτα κοινό με τον Ναζισμό, το Φασισμό ή τον Εθνικοσοσιαλισμό. Ουκρανικός Εθνικισμός σημαίνει, αγώνας ενάντια στον Ιμπεριαλισμό, το Σοβινισμό, το μίσος μεταξύ των ανθρώπων, τον Ολοκληρωτισμό, το Ρατσισμό, τη Δικτατορία και κάθε μορφή Βίας.
Ο όρος «Ουκρανός Εθνικιστής» είναι αντίστοιχος με το «Ουκρανός Πατριώτης», ο οποίος είναι έτοιμος να πολεμήσει για την ελευθερία του λαού του και να θυσιάσει γι’ αυτόν τα πάντα, ακόμα και την ίδια του τη ζωή. Ο ουκρανικός εθνικισμός κηρύττει την ανεξαρτησία και την ελεύθερη ανάπτυξη κάθε έθνους ενάντια στον Μπολσεβικικό Διεθνισμό.

Πηγή: https://ia801306.us.archive.org/6/items/BanderaStefan/Bandera,%20Stefan/BANDERA,%20STEFAN_0027.pdf


Συνοψίζοντας, λοιπόν, οι πραγματικοί εθνικοσοσιαλιστές είναι εχθροί της Αμερικής, της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ. Δεν υποστηρίζουν εβραϊκές κυβερνήσεις, δεν πολεμάνε αδελφωμένοι με Εβραίους, δεν ξεπουλάνε την πατρίδα τους στις τράπεζες και δεν έχουν εβραϊκό αίμα!

 

 

Επιμέλεια Αλέξανδρος Τζούλιος

Web Radio