Το Ωραιόκαστρο δείχνει τον δρόμο!

Πανικός και τριγμοί παρατηρούνται τις τελευταίες μέρες στο σύστημα που βλέπει ότι η μαζική «αντιρατσιστική» προπαγάνδα του δεν έχει αντίκρισμα σε όλους τους Έλληνες ή στον βαθμό που ήθελε αυτό να ελπίζει. Σοκαρισμένοι οι συστημικοί δημοσιογράφοι, που μπορεί για την τσέπη τους να τσακώνονται επιφανειακά με την κυβέρνηση, αλλά μπρός στον κίνδυνο του αναδυόμενου και αναγεννώμενου εθνικισμού ενώνονται άμεσα για να στοχοποιήσουν απλούς Έλληνες πατριώτες, πολίτες και γονείς.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων με τη συνδρομή του δημάρχου Ωραιοκάστρου αποφάσισαν με επιστολή τους να γνωστοποιήσουν προς τις αρχές ότι αρνούνται τα παιδιά τους να φοιτούν στον ίδιο χώρο με τα παιδιά των μεταναστών που ως γνωστόν ούτε καμία σχέση με την ελληνική γλώσσα και κουλτούρα έχουν, αλλά είναι και φορείς μεταδοτικών ασθενειών. Τι πιο λογικό και φυσιολογικό απ΄ το να θέλουν και να απαιτούν οι Έλληνες γονείς, τα ελληνόπουλα να φοιτούν σε χωριστά σχολεία από τους μετανάστες.

Κάτι τέτοιο δεν συνάδει όμως, όπως δήλωσε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, με την πολιτική της κυβέρνησης που υπακούει στους ευρωπαϊκούς νόμους όπως και στις εντολές των γνωστών κέντρων εξουσίας που πιέζουν συστηματικά όλες τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για την εφαρμογή της φυλετικής και κοινωνικής αλλοίωσης του πληθυσμού κάθε χώρας –μέλους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις πρόσφατες ελληνοποιήσεις που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε χιλιάδες παράνομους μετανάστες. Το δεύτερο βήμα ήταν η απαγόρευση της προσευχής όπως και των εικόνων από τις μαθητικές τάξεις και τέλος η αλλαγή των βιβλίων της γλώσσας και της ιστορίας ώστε να είναι πλέον, όχι ελληνικά, αλλά πολυπολιτισμικά και «gay friendly»…

Κάποιοι αποφάσισαν να πουν ΟΧΙ σε αυτή την ανθελληνική πολιτική και φυσικά αυτοί δεν ήταν ούτε πολιτικάντηδες, ούτε έμμισθοι χρησαβγίτες μπατριώτες. Ήταν απλοί Έλληνες γονείς που κατάλαβαν ότι κανένα κόμμα δεν πρόκειται να τους βοηθήσει και αποφάσισαν να δράσουν μόνοι. Χειροκροτούμε λοιπόν αυτή την ενέργεια και ευελπιστούμε να γίνουν και άλλες πολλές ανάλογες σε όλα τα σχολεία της χώρας. Φτάνει πια με τον καθωσπρεπισμό και την πολιτική «ορθότητα». Ο Έλληνας πρέπει να ξυπνήσει και να πάρει την πατρίδα του πίσω!

Ως Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές προτείνουμε την άμεση απέλαση κάθε παρανόμως εισελθόντος στη χώρα μετανάστη, καθώς και τον άμεσο διαχωρισμό των Ελλήνων μαθητών από τον κάθε λογής ξένο υπήκοο. Το ελληνικό κράτος οφείλει να δαπανεί κεφάλαια μόνο για τους Έλληνες. Αν οι Ευρωπαίοι θέλουν οι εισαγόμενοι μετανάστες που μας έφεραν να μετέχουν της ελληνικής παιδείας, ας έρθουν να τους χτίσουν ειδικά σχολεία και ας φέρουν καθηγητές τους οποίους θα πληρώνουν αυτοί για να τους μάθουν ελληνικά ή ό,τι άλλο θέλουν.

 

Α.Τ.

Web Radio