Δράσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη για τους δυο Έλληνες αιχμάλωτους στρατιωτικούς

Απ’ την Αθήνα ως την Καβάλα, απ’ τη Θεσσαλονίκη ως τον Πύργο, κι απ’ την Κύπρο ως τη Ρώμη, παντού η φωνή μας γίνεται πράξη… Παντού, η Αντίστασή των λίγων στην ένοχη σιωπή των πολλών, γίνεται φλόγα που καίει!

Τα ψέματα των προδοτών της δημοκρατικής δικτατορίας πλέον δεν πείθουν κανέναν. Η απαγωγή και φυλάκιση απ’ το τουρκικό καθεστώς, των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, μας δείχνει με τον πλέον προφανή τρόπο, πού μας οδηγεί αυτό το άθλιο σύστημα.

Που είναι άραγε το Διεθνές Δίκαιο για το οποίο κομπάζουν όλοι αυτοί οι δήθεν δημοκράτες; Πού είναι το ΝΑΤΟ και οι φοβεροί δυτικοί μας σύμμαχοι, για τους οποίους μας μιλάνε όλοι οι δεξιούληδες; Πού είναι η Ευρωπαϊκή τους Ένωση, άραγε, στο όνομα της οποίας πίνουν νερό όλοι οι φιλελεύθεροι; Η απάντησή μας, είναι πουθενά! Οι μόνοι που αντιστέκονται ακόμα, μέσα σ’ ένα καθεστώς τρόμου και διώξεων, ήταν, είναι και θα είναι οι Έλληνες Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές.

 

Λευτεριά στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς!

Άμεση έξοδο από ΕΕ και ΝΑΤΟ


Ακολουθεί υλικό από την παρέμβαση που πραγματοποίησε η ΑΠΕΛΛΑ, μαζί με συναγωνιστές από την Ανακατάληψη, στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή, 29/4, καθώς και εικαστικές παρεμβάσεις από Καβάλα, Πύργο, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Κύπρο και Ρώμη.


email επικοινωνίας Απέλλας: apella_ellas@in.gr