Απέλλα web radio: Απαντώντας στα πιο δύσκολα ερωτήματα (Μέρος Α)

Η αποψινή εκπομπή του Απέλλα web radio είναι αφιερωμένη στα πιο δύσκολα και καυτά ερωτήματα που συνέλεξε για τους εκπροσώπους της Απέλλας, ένας απ’ τους τακτικότερους ακροατές της εκπομπής.

Οι Συναγωνιστές απ’ την Απέλλα τολμούν να κάνουν ότι μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει κανείς. Αντί να στήσουν μια συνέντευξη με βατά και εύκολα ερωτήματα, έδωσαν βήμα σε ένα ακροατή, μετά από αίτημα του, για να τους φέρει αντιμέτωπους με τις πιο δύσκολες ερωτήσεις που έχουν τεθεί απ’ τους επικριτές της οργάνωσης, αλλά και για να απαντήσουν σε απορίες του ιδίου.

Τα ερωτήματα ξεκινούν από τον προσδιορισμό της ταυτότητας της Απέλλας, την δημιουργία του φορέα και τον Περίανδρο Ανδρουτσόπουλο. Γίνεται μια εκτεταμένη ανάλυση στους λόγους για τους οποίους επικρίνεται η Χ.Α., απαντάται το ερώτημα σχετικά με την ένωση του χώρου και δίνονται σαφείς απαντήσεις σχετικά με την ελληνικότητα του Εθνικοσοσιαλισμού και τους τρόπους με τους οποίους πρέπει να δρα μια πραγματικά αντισυστημική εθνικιστική οργάνωση σήμερα.

Αυτό είναι το πρώτο μέρος και καλούμε τους ακροατές της εκπομπής να στείλουν τα ερωτήματα τους στο email hellenicns@in.gr για τον εμπλουτισμό του επερχόμενου δευτέρου μέρους.