Κράτος-Εκκλησία-Μασονία: Το τρίπτυχο της δυστυχίας μας!

Όσοι δεν είχαν καταλάβει τόσα χρόνια ποιοι είναι αυτοί που τον καταδυναστεύουν στ’ αλήθεια, ποιοι είναι οι πραγματικοί του δήμιοι, ποιοι είναι αυτοί που του περνούν καθημερινά τις αλυσίδες στα χέρια και τα πόδια, τώρα μπορούν πλέον να το δουν ξεκάθαρα.

Πριν λίγο καιρό, ένας νέος άνθρωπος αποφάσισε να βγει στο προσκήνιο και να ξεκινήσει έναν ανένδοτο αγώνα, μια συνεχή ομολογία πίστεως, υπέρ της ελληνικής Ορθόδοξης Πίστης. Ο Πατήρ Κλεομένης, δεν ακολούθησε την πεπατημένη. Δεν ακολούθησε το νέο παπικό ημερολόγιο, δεν εντάχθηκε στους κόλπους της επίσημης μασονικής εκκλησίας. Έφτυσε στα μούτρα τον Ιερώνυμο, το Βαρθολομαίο και το σινάφι τους και ξεκίνησε τον δικό του μοναχικό αγώνα, εναντίον των αιωνίων εχθρών του γένους μας. Πιστός και φανατικός μέχρι τέλους! Ένας πραγματικός αγωνιστής, υπέρ πίστεως και πατρίδος.

Ο αγώνας του Πατέρα Κλεομένη μας δίδαξε πολλά, μα κυρίως ποιοι δρουν αντεθνικά. Ποιοι είναι οι πυλώνες εκείνοι του συστήματος που σπεύδουν να φιμώσουν κάθε ελληνική ακηδεμόνευτη φωνή και στη συνέχεια να καταδώσουν, να κυνηγήσουν και να καταδικάσουν εν τέλει στα κάτεργα της δημοκρατίας τους.

Η 3η Ελληνική Δημοκρατία εκπροσωπείται πρώτα και κύρια απ’ τους προδότες πολιτικούς και τα ΜΜΕ. Υπάρχουν τα εγκεκριμένα «δημοκρατικά» κόμματα, αλλά και οι βαλβίδες εκτόνωσης. Οι ελεγχόμενες ομάδες ατόμων για λαϊκό ξεκα@λωμα. Απ’ τη μια οι «αναρχικοί», απ’ την άλλοι οι «ακροδεξιοί». Όλοι μαζί λειτουργούν αρμονικά στην χειραγώγηση της μάζας που δεν μπορεί να αντιληφθεί, όντας εκ γενετής θεατής σ’ ένα θέατρο σκιών, τι πραγματικά συμβαίνει πίσω απ το πανί.

Το σύστημα στηρίζεται για την επιβολή του στο λαό, αλλά και για την διατήρηση του στην εξουσία, στο ξενοκίνητο νατοϊκό «ελληνικό» στρατό και την αστυνομία. Κι όποτε κάτι πάει στραβά, επικαλείται την δικαιοσύνη, οπού με μια τυφλή βεβαιότητα δικάζει πάντα προς όφελος τους. Πάνω απ’ όλους και όλα, όμως, στο ελλαδικό κράτος υπάρχει η Εκκλησία. Στους συστημικούς παπάδες ορκίζονται οι πολιτικοί και αυτοί με τη σειρά τους, σπρώχνουν το λαό στην αγκαλιά τους. Η Εκκλησία εξουσιάζει τα πάντα στην Ελλάδα γι΄αυτό και είναι ο σπουδαιότερος εχθρός του Έθνους μας! 

Η πολιτική και οι πολιτικοί, μαζί με ιδεολογίες που εκφράζουν, είναι εφήμεροι, γι’ αυτό και πάνω απ’ όλα είναι η θρησκευτική πίστη, η Εκκλησία! Ο φορέας αυτός που στην περίπτωση μας εκπροσωπεί, θεωρητικά τουλάχιστον, το 98% του πληθυσμού! Η Εκκλησία προϋπήρχε των κομμάτων και θα υπάρχει και μετά από αυτά. Δεν παίρνει ψήφους, δεν λογοδοτεί πουθενά. Ληστεύει το λαό και τον χειραγωγεί, καθησυχάζοντας τον, λέγοντάς του να είναι συνετός και υπάκουος, να είναι ανεκτικός προς τους ξένους και να πληρώνει τους φόρους του. Γιατί αν δεν τους πληρώσει, δεν θα πληρωθεί και η Εκκλησία… Όλα, λοιπόν, είναι αλληλένδετα. Κράτος και Εκκλησία είναι το ίδιο και το αυτό!

Είναι γεγονός αναντίρρητο, επίσης, ότι η εκκλησία έχει διαβρωθεί πλήρως από την Μασονία. Όσοι πιστεύουν ότι αυτά είναι θεωρίες συνομωσίας ας δουν απλώς τα στοιχεία.

Γίνεται πλέον ξεκάθαρο σε όλους, ποια είναι η επίσημη εκκλησία του κράτους μας και πως έχει ταυτιστεί πλήρως με το μασονικό δόγμα και τις επιταγές των Εβραίων. Το δεύτερο που γίνεται ξεκάθαρο σε όλους, είναι το ποιοι είναι όλοι αυτοί που τόσα χρόνια με το μανδύα του «πατριώτη» υπερασπίζονται την εκκλησία και στην περίπτωση Κλεομένη τηρούν σιγή ιχθύος, ακριβώς διότι είναι κι αυτοί δούλοι των Εβραίων!

 

Το θέατρο Σκιών της 3ης Ελληνικής Δημοκρατίας αποκαλύπτεται περίτρανα μπροστά μας.

Και η υπόθεση Κλεομένη μια συνοπτική και πλήρης αποκάλυψη της διαπλοκής όλων των προαναφερθέντων φορέων.

 1. Ο Κλεομένης ξεκινάει την δράση του.Το πραγματικό πνεύμα του Ορθόδοξου Χριστιανισμού παίρνει σάρκα και οστά και πάλι μετά από δεκάδες χρόνια.
 2. Οι θεωρητικά σύμμαχοι του τον χλευάζουν ή τον αγνοούν. Η εκκλησία αρχικά τον λέει τρελό. Οι ακροδεξιοί, ψευτοπαπά και οι νέο-παγανιστές καλούν τις αρχές να τον συλλάβουν. Πρώτοι οι «φίλοι» θα μιλήσουν για φυλακή! Η κουκούλα είναι βαθιά ριζωμένη στο dna του ακροδεξιού κι ας φοράει σήμερα την προβιά είτε του παγανιστή, είτε του φασιστή…
 3. Τα ΜΜΕ παίρνουν τη σκυτάλη και ξεκινούν μια εκστρατεία γελοιοποίησης. Αυτό είναι το πρώτο αντίμετρο του συστήματος για να αποκόψει την εκτός πατριωτικού χώρου μάζα απ το να τον ακολουθήσει.
 4. Οι Εβραίοι δυσαρεστούνται. Ο Κλεομένης εντατικοποιεί την δράση του μπαίνοντας στο μάτι των Σιωνιστών. Πλέον ένα μεγάλο ρεύμα έχει αρχίσει να δημιουργείται με τις θεάσεις των βίντεο απ’ τις δράσεις του να ξεπερνούν τις 20 και 30 χιλιάδες σε λίγες μόνο ώρες. Όλο και περισσότερος κόσμος μετέχει στην καθιερωμένες λειτουργίες των Κυριακών έξω απ’ το εργοτάξιο του τεμένους στον Βοτανικό.
 5. Η προειδοποίηση. Οι Εβραίοι σε συνεργασία με τους Αντιφά «αναρχικούς» και κάποιους δήθεν πατριώτες παγανιστές ρίχνουν το κανάλι του Κλεομένη.
 6. Το φτύσιμο στα μούτρα. Η απάντηση του Κλεομένη είναι άμεση. Ομολογία Πίστεως στο εβραϊκό μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Λάρισα. Τη στιγμή αυτή κορυφώνεται η ομολογία πίστεως στον αγώνα. Οι μύθοι και οι χλευασμοί στο πρόσωπο του καταρρίπτονται. Το σύστημα και οι Εβραίοι λυσσομανούν. Ο Κλεομένης πρέπει να τελειώσει.
 7. Ο Ραβίνος Μαρδοχάι Φριζής ζητάει δημόσια την σύλληψη του.
 8. Αντιρατσιστές και δεξιοί κινούνται άμεσα καταθέτοντας μηνύσεις.
 9. Οι πραιτοριανοί του Συστήματος εκτελούν αμέσως την εντολή και ξεκινούν την αναζήτηση.
 10. Η κυβέρνηση έχει από καιρού έτοιμο τον κατάλληλο νόμο, στα πλαίσια του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου και περιμένει απλώς την σύλληψη.
 11. Η δικαστική εξουσία προετοιμάζει τα καλά της και είναι έτοιμη στο όνομα του Ευαγγελίου να καταδικάσει τον Πατέρα στο δημοκρατικό κάτεργο.

Ολόκληρο το σύστημα γυμνό μπροστά μας. Η δράση ενός και μόνο ανθρώπου κατάφερε να το ξεγυμνώσει και να το κάνει να τρέμει, να λυσσάσει, μα πάνω απ όλα να φοβάται! Ο αναδυόμενος και αναγεννώμενος φοίνικας του ελληνισμού τρομάζει τις συμπλεγματικές ψυχές των εξουσιαστών. Ο αντισημιτισμός και πάλι στο προσκήνιο. Η αιώνια καταδίωξη των Εβραίων συνθλίβει το ηθικό τους. Μνήμες ξυπνούν και απ’ τις δυο μεριές. Το σύστημα τρέμει, δεν έχει χρόνο να σκεφτεί, δεν έχει ψυχραιμία. Σπασμωδικές κινήσεις επιβαλλόμενες από αρχέγονα καταδιωκτικά σύνδρομα που βγαίνουν στην επιφάνεια.

Η επιβολή της εβραϊκής πολυπολιτισμικής δυστοπίας, μέσα από κάθε κρατική, θρησκευτική και κοινωνικοπολιτική δομή αποκαλύπτεται. Όποιος αντιδρά διώκεται, όποιος τους ενοχλεί καταζητείται. Η τελευταία γραμμή αμύνης, η έσχατη γραμμή αναχαιτίσεως, όλοι εμείς. Οι τελευταίοι ζωντανοί της Ράτσας, σε ένα κόσμο χωρίς αξίες κ’ ιδανικά και μ’ ένα λαό υπνωτισμένο απ’ τη βιομηχανία του θεάματος και την βάσανο της καθημερινής δουλείας για να βγάλει τα προς το ζην. Όλα είναι αριστοτεχνικά μελετημένα και σχεδιασμένα. Μονάχα μην ξεπηδήσει κανείς μέσα απ’ το πλήθος και φωνάξει την αλήθεια, τότε αυτός θα πρέπει να βγει τρελός κι αν συνεχίσει, τότε η δίωξη είναι βέβαιη. Όπως, λοιπόν, γι’ αυτούς οι διώξεις είναι αυτοσκοπός, έτσι για μας η Δράση είναι μονόδρομος!

Αμετανόητοι μέχρι τέλους: Πιστοί στις αρχέγονες αξίες και ιδανικά του ελληνισμού.

Ανένδοτοι στον αγώνα: Τα λόγια δεν είναι τίποτα αν δεν συνοδεύονται από πράξεις.

Με μια λέξη: ΖΩΝΤΑΝΟΙ!

Ελευθερία ή Θάνατος

 

Αλέξανδρος Τζούλιος