Απέλλα: Στα ερείπια του κόσμου τους, ανατέλλει ο δικός μας!

Χθες, στα κεντρικά γραφεία των Αθηνών της Απέλλας, έγινε ομιλία με θέμα «το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του εθνικιστικού κινήματος”, στην οποία έγινε μια συνολική ιστορική ανασκόπηση του σύγχρονου ελληνικού εθνικισμού, οπού αναλύθηκαν τα ιδεολογικά, όπως και πρακτικά εφαρμοστικά λάθη που οδήγησαν στη σημερινή παρακμή.

Μετά το τέλος της ομιλίας, Συναγωνιστές από τον πυρήνα του Βόρειου Τομέα Αθηνών, ανήρτησαν πανό σε κεντρική γέφυρα του Χαλανδρίου με σύνθημα «Στα ερείπια του κόσμου τους, ανατέλλει ο δικός μας – Εθνικός Σοσιαλισμός τώρα!”. Με τη δράση αυτή αποδεικνύεται εμπράκτως ότι η θεωρία γίνεται πράξη και οι ομιλίες δεν ανακυκλώνονται εντός κάποιων γραφείων, αλλά τίθεται σε άμεση εφαρμογή και διάδοση.

«Σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε, ενάντια στις προσπάθειες υπονόμευσης και αδρανοποίησης του εθνικιστικού κινήματος, από εχθρούς και «φίλους”, εντείνουμε τον αγώνα μας για την διάδοση της Ιδέας και της εξάπλωσης των Πυρήνων Εθνικής Αντίστασης. Κάθε μέρα, κάθε ώρα – σε κάθε γειτονιά, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Μέχρι και το τελευταίο κομμάτι του χάρτη να γίνει και πάλι δικό μας!”

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!

Κεντρικά γραφεία Αθηνών της Απέλλας 

email επικοινωνίας Απέλλας: apella_ellas@in.gr